Ž 41 god., Zagreb Član od 21.11.2006. Pošalji poruku
Poruka: 985 (iskusni forumaš)
Napisano: utorak, 17.6.2008 u 21:31 Tema: Učiniti dobro djelo
Ja bi rekla...velečasni to ne pali, ja stalno činim dobra djela..dajte nešto drugo...
šalim se, ...
tako bi u stvari trebalo biti ali na žalost nije...
Kaj ja znam, imam jednu dosta siromašnu susjedu pa bih joj u kaslić u kuverti ubacila iznos jedne njezine mirovine..ne bih se potpisala, naravno...
Ovo mi prvo palo na pamet, ak se još nečeg sjetim bum naškrabala..
M 41 god., Zagreb Član od 03.06.2008. Pošalji poruku
Poruka: 376 (forumaš u usponu)
Napisano: utorak, 17.6.2008 u 21:57 Tema: Učiniti dobro djelo
Pokušao bih biti koristan i pomoći nekome tko je zaista potreban pomoći, a danas je takvih mnogo, na svakom koraku. I nije bitno što se možda nećemo više vidjeti, možda je i taj trenutak i to što sam pomogao nekome toliko značilo, a Bog je taj koji će mi zahvaliti. Sve male stvari koje često ne smatramo toliko pogodnim, puno puta više znače, nego kad nekome učinimo veliku stvar, jer je i život sastavljen od malih stvari i tako je malo potrebno za usrećiti nekog. Zar to nije lijepo, i mislim da to znači činiti dobro...
Ž 42 god., Zagreb Član od 15.02.2008. Pošalji poruku
Poruka: 133 (mladi forumaš)
Napisano: ponedjeljak, 23.6.2008 u 22:31 Tema: Učiniti dobro djelo
Drago mi je da me vas dvoje slijedite u ovoj temi no klinac mislim da nam Bog ne treba zahvaljivati za ništa i mislim da sve što ,činimo iz ljubavi prema ljudima i Bogu a po uzoru na Isusa. Zar ne ? I pitam se kako je slab odaziv formaša na ovu temu,sigurna sam kako još uvijek razmišljaju o svom dobrom djelu
ZBogom
Ž 42 god., Zagreb Član od 15.02.2008. Pošalji poruku
Poruka: 133 (mladi forumaš)
Napisano: utorak, 24.6.2008 u 6:56 Tema: Učiniti dobro djelo
Ma da u pravu ste naravno dečki......a tvoje dobro djelo na zadanu temu piaf??ili još razmišljaš...sad sam se sjetila perekrasnog filma,američkog pod nazivom ŠALJI DALJE...prića o dječaku koji je uveo u školi igru pod tim nazivom i zadatak je bio da napraviš nekome dobro djelo i onda taj netko mora nastaviti,,,tužna i dirljiva priča u kojem on umire na kraju a cijela država mu dolazi pred kuću odati poslijednji pozdrav...koliko je dodirnuo srca ljudi.
Svako dobro
Ž 16 god., Požega Član od 02.08.2008. Pošalji poruku
Poruka: 40 (mladi forumaš)
Napisano: utorak, 19.8.2008 u 12:26 Tema: Učiniti dobro djelo
U župi trenutno imamo super kapelana koji cijeni takve pokore. Npr. ako kažem na ispovjedi nešto tipa... Svađala sam se sa prijateljem, on mi za pokoru kaže da odem s tim prijateljem na kavu. I to je stvarno super, njemu pokora predstavlja šansu da popravimo posljedice učinjenog grijeha! A osim toga, takve pokore mi bolje odgovaraju jer stvarno imam osjećaj da činim pokoru... Takve su pokore odlične!
M 35 god., Split Član od 10.02.2008. Pošalji poruku
Poruka: 185 (mladi forumaš)
Napisano: srijeda, 20.8.2008 u 0:13 Tema: Učiniti dobro djelo
Gabrijela
piše: Kad bi mi ovo zadnje palo na pamet izmolila bih dobiveno za pokoru i još jedanput toliko, za praznovjerje, da mi više bedastoće ne padaju napamet.
ja san izmolija samo po 6 komada,ovo ostalo šta pišeš mi nije potribno
M 28 god., Van Hrvatske Član od 28.07.2008. Pošalji poruku
Poruka: 67 (mladi forumaš)
Napisano: četvrtak, 21.8.2008 u 8:19 Tema: Učiniti dobro djelo
Mislim da ne trebaš previše se naprezati;
Prva prilika kad ti se ukaže;Znat ćeš da je to To.
Osjetit ćeš u sebi želju da učiniš,osjetit ćeš i radost,
A u Razumu ćeš znat da je to što činiš Dobro.