M 37 god., Šibenik Član od 20.07.2008. Pošalji poruku
Poruka: 414 (forumaš u usponu)
Napisano: ponedjeljak, 15.9.2008 u 22:15 Tema: Vaše mišljenje o homoseksualcima
Klementije Križar
piše: Ne, zapravo bi bilo najbolje da se ogradite u taj neki vaš kleronormativni svijet i ne uplećete se u živote normalnih razumnih ljudi, to bi bilo divno.
To bih bilo za mene sasvim prihvatljivo, ali je teško ostvarivo. Hvala na prijedlogu.
Ž 41 god., Van Hrvatske Član od 20.10.2008. Pošalji poruku
Poruka: 25 (mladi forumaš)
Napisano: ponedjeljak, 17.11.2008 u 9:59 Mijenjano: ponedjeljak, 17.11.2008 u 10:13 (berlin), ponedjeljak, 17.11.2008 u 10:17 (berlin), ponedjeljak, 17.11.2008 u 10:18 (berlin) Tema: Vaše mišljenje o homoseksualcima
outspacer
piše: Dobro, e pa neka, ali moje je mišljenje da je nacionalizam stopljen sa hrvatskom katoličkom crkvom zlo! Razloga je mnogo zašto tako mislim, prelaze granicu ove teme, i mogu sad bez imalo grižnje savjesti napisati da je meni taj hrvatski nacionalizam potpomognut djelovanjem hrvatske katoličke crkve uništio dobar dio života i učinio me robom, i ništa mi dobro nije donijeo, jer sam se nekoliko puta zbog njega morao selit, strahovat da me ne ubiju za vrijeme rata, nisam imao hrane za jest i još pregršt stvari zbog kojih ću vječno prezirat i hrvatski i srpski i bošnjački nacionalizam, i sve novonastale države, i sve one koji takvo jedno veliko zlo i dan danas podržavaju. I zato zbog to zla nemate šta prigovarat homoseksualcima, jer su manje zlo od vas u svakom slučaju.
Ovaj tekst je zaista vrijedan pažnje?
Outspaceru, pa ti nemaš pojma koliko si zapravo sretan u svom tom zarobljeništvu vlastitog ništavila....Između ostalog, prezireš državu koja je nastala na hrvatskom nacionalizmu potpomognutom djelovanjem hrvatske katoličke crkve, a u njoj još uvijek živiš, i što je najbitnije radiš i djeluješ (možda čak i protiv nje), čime se ne mogu pohvaliti neki koji su tu državu branili od srpske agresije, što ti očito nisi.....
Ma, tko te je proganjao? Ne vjerujem da si toliko važna osoba koju bi u ono vrijeme netko želio ubiti!
Jedino....ako nisi radio i tada vrlo ozbiljno protiv države koju su navedeni osnivali, a koliko se sjećam večina njezinih stanovnika bila je upravo uz te.
I što je najbitnije, ti svoje slobodno vrijeme još tratiš sa onima koji tu zemlju ljube, kakva god da je...
Napisano: ponedjeljak, 17.11.2008 u 10:11 Mijenjano: ponedjeljak, 17.11.2008 u 10:20 (berlin), ponedjeljak, 17.11.2008 u 10:23 (berlin), ponedjeljak, 17.11.2008 u 10:23 (berlin) Tema: Vaše mišljenje o homoseksualcima
No, da se ipak vratim na temu o homoseksualcima....
Vjerujem da postoje ljudi koji su takvi od rođenja, no ti sigurno ne defiliraju po Zagrebu svake godine nekako oko blagdana Bezgrešnog Srca Marijina (slučajnost?). Žao mi je tih ljudi jer mislim da im nije lako...a oni koji nakon godina bračnog života i djece shvate da su zapravo homoseksualci, mislim da je to nakaradno....
Možda ih je ponajbolje svojim riječima "obuhvatio", gledajući ih okupljene na Trgu Sv.Petra dok su očekivali da im se obrati Papa Ivan Pavao, jedan stari svećenik:
SVI SU MRTVI!
M 27 god., Split Član od 31.08.2008. Pošalji poruku
Poruka: 127 (mladi forumaš)
Napisano: ponedjeljak, 17.11.2008 u 11:11 Tema: Vaše mišljenje o homoseksualcima
berlin
piše: No, da se ipak vratim na temu o homoseksualcima....
Vjerujem da postoje ljudi koji su takvi od rođenja, no ti sigurno ne defiliraju po Zagrebu svake godine nekako oko blagdana Bezgrešnog Srca Marijina (slučajnost?). Žao mi je tih ljudi jer mislim da im nije lako...a oni koji nakon godina bračnog života i djece shvate da su zapravo homoseksualci, mislim da je to nakaradno....
Možda ih je ponajbolje svojim riječima "obuhvatio", gledajući ih okupljene na Trgu Sv.Petra dok su očekivali da im se obrati Papa Ivan Pavao, jedan stari svećenik:
SVI SU MRTVI!
Ne razumijem, tko je mrtav?
Postoje slučajevi kada pojedinci u kasnijim godinama promijene svoju seksualnu orijentaciju no besmisleno je odmah govoriti da je to bolest, poremećaj i sl. kada nismo uopće utvrdili uzrok takvih promjena. Možda su te sklonosti u njima bile i prije, možda su ih, zbog okoline osuđiva sve i svašta, potiskivali, možda su biseksualci itd. Varijanti je mnogo, kao, vjerovatno i uzroka.
M 30 god., Zagreb Član od 27.10.2007. Pošalji poruku
Poruka: 324 (forumaš u usponu)
Napisano: ponedjeljak, 17.11.2008 u 11:21 Tema: Vaše mišljenje o homoseksualcima
berlin
piše: Ovaj tekst je zaista vrijedan pažnje?
Outspaceru, pa ti nemaš pojma koliko si zapravo sretan u svom tom zarobljeništvu vlastitog ništavila....Između ostalog, prezireš državu koja je nastala na hrvatskom nacionalizmu potpomognutom djelovanjem hrvatske katoličke crkve, a u njoj još uvijek živiš, i što je najbitnije radiš i djeluješ (možda čak i protiv nje), čime se ne mogu pohvaliti neki koji su tu državu branili od srpske agresije, što ti očito nisi.....
Ma, tko te je proganjao? Ne vjerujem da si toliko važna osoba koju bi u ono vrijeme netko želio ubiti!
Jedino....ako nisi radio i tada vrlo ozbiljno protiv države koju su navedeni osnivali, a koliko se sjećam večina njezinih stanovnika bila je upravo uz te.
I što je najbitnije, ti svoje slobodno vrijeme još tratiš sa onima koji tu zemlju ljube, kakva god da je...
Kao prvo, osoba koja živi VAN Hrvatske i daje naziv svom profil ''berlin'' nema meni šta prigovarat. Kad si tako pametna, vrati se ili dođi u Hrvatsku, plaćaj poreze, steži remenje, pa onda soli pamet koliko god hoćeš.
Kao drugo, ja se iskreno nadam da ću slijedeće godine otići iz Hrvatske, kad već nisam uspio ove godine, a onda ću ti opisivat sve prednosti i nedostatke života vani i u Hrvatskoj, i to potkrepljivat činjenicama.
Kao treće, kad si tako pametna da ti pamet curi iz ušiju i vidiš ko je ovdje ništavan, kako nisi shvatila čitajući forum da ja zapravo ovoj državi želim najbolje, jer očito je sad došlo na naplatu ono što su napravili tvoji istomišljenici, pa ćemo sad malo MI koji ovdje živimo, radimo i bezuspješno zarađujemo, gledati kako država propada dok na kraju službeno ne proglasi bankrot, zato što su je tvoji istomišljenici doveli i još uvijek je dovode u to stanje.
I četvrto, šta tebe briga na šta ja tratim svoje slobodno vrijeme? Halo, ko si ti?
Napisano: ponedjeljak, 17.11.2008 u 12:17 Tema: Vaše mišljenje o homoseksualcima
outspacer
piše: Kao prvo, osoba koja živi VAN Hrvatske i daje naziv svom profil ''berlin'' nema meni šta prigovarat. Kad si tako pametna, vrati se ili dođi u Hrvatsku, plaćaj poreze, steži remenje, pa onda soli pamet koliko god hoćeš.
Kao drugo, ja se iskreno nadam da ću slijedeće godine otići iz Hrvatske, kad već nisam uspio ove godine, a onda ću ti opisivat sve prednosti i nedostatke života vani i u Hrvatskoj, i to potkrepljivat činjenicama.
Kao treće, kad si tako pametna da ti pamet curi iz ušiju i vidiš ko je ovdje ništavan, kako nisi shvatila čitajući forum da ja zapravo ovoj državi želim najbolje, jer očito je sad došlo na naplatu ono što su napravili tvoji istomišljenici, pa ćemo sad malo MI koji ovdje živimo, radimo i bezuspješno zarađujemo, gledati kako država propada dok na kraju službeno ne proglasi bankrot, zato što su je tvoji istomišljenici doveli i još uvijek je dovode u to stanje.
I četvrto, šta tebe briga na šta ja tratim svoje slobodno vrijeme? Halo, ko si ti?
1. Milo, stezala sam ga sve do rujna ove godine...privremeno sam odsutna i to na kratko, ne svojom željom.....a soljenje pameti tvoj jezik britko čini na veliko, sve vrijeme....
Jako dobro vidim kako žive oni koji teže životu kojim se ti nadaš da ćeš živjeti. Zato, iskreno, želim ti svu sreću.
Država ne propada samo radi mene i mojih istomišljenika! Ona samo postoji pa i takva kakva je radi ljudi koji su je stvarali, s najboljim namjerama u bolje sutra. Hvala im.
Ja sam netko tko, baš kao i ti, može reći što želi.
Napisano: ponedjeljak, 17.11.2008 u 12:26 Tema: Vaše mišljenje o homoseksualcima
berlin
piše: 1. Milo, stezala sam ga sve do rujna ove godine...privremeno sam odsutna i to na kratko, ne svojom željom.....a soljenje pameti tvoj jezik britko čini na veliko, sve vrijeme....Jako dobro vidim kako žive oni koji teže životu kojim se ti nadaš da ćeš živjeti. Zato, iskreno, želim ti svu sreću. Država ne propada samo radi mene i mojih istomišljenika! Ona samo postoji pa i takva kakva je radi ljudi koji su je stvarali, s najboljim namjerama u bolje sutra. Hvala im. Ja sam netko tko, baš kao i ti, može reći što želi. Pusa
Napisano: ponedjeljak, 17.11.2008 u 14:09 Tema: Vaše mišljenje o homoseksualcima
outspacer
piše: Looda si totalno.
Budući da su po tebi Hrvati "lud narod", ne mogu se ni ja razlikovati, zar ne?
Oprosti, ako te povrijedila riječ "ništavilo"! Žao mi je...
Možda sam to nespretno formulirala na osnovu onoga što si napisao o sebi....kao da "žališ što te majka nije pobacila...da ne vjeruješ u ljubav već samo interes....ne vjeruješ u Boga"....jer to za mene uistinu oslikava ništavilo duše...
M 30 god., Zagreb Član od 01.11.2008. Pošalji poruku
Poruka: 143 (mladi forumaš)
Napisano: ponedjeljak, 17.11.2008 u 16:27 Tema: Vaše mišljenje o homoseksualcima
Meni homoseksualci idu na živce. To je osjećaj koji u meni pobuđuju. Nemogu si pomoći kad znam da ga je taj primio maločas......hmmmmm.....odostraga..............
Nemogu ja s njima, to tako uopće ništa ja s njima nemogu razgovarati ni ništa.
A nek rade što hoće, što mene briga opet što oni rade, dok mene ne ugrožavaju i ugnjetavaju.
Ali mi svejedno idu na živce.
Ma mislim pa oni mene ni nemogu ugnjetavati, oni imaju svoga maloga dečkića kojeg natežu.
M 36 god., Zagreb Član od 03.08.2008. Pošalji poruku
Poruka: 5 (novi forumaš)
Napisano: ponedjeljak, 17.11.2008 u 17:54 Tema: Vaše mišljenje o homoseksualcima
Divni
piše: Znam znam, ima tema o istima, ali da osvježimo malo...
U posljednje vrijeme mediji možda napuhavaju situaciju, a možda je stvarno takva, neznam. Nisam na Hvaru. Ali pogledajmo općenito. Kakvo vi mišljenje o homoseksualcima dobivate preko medija. S jedne strane dobivam dojam da smo opisivani kao manijaci opsjednuti seksom i sličnim, a s druge strane (slabije) da smo ipak kao i svi ljudi, radimo greške, gluposti i nismo bolji od ostalih. Vjerujem da mediji (prednjači Večernji list) pokušavaju napraviti senzaciju od nečega o čemu većina ljudi u Hrvatskoj zapravo nije kvalitetno informirana, ali nemaju baš neke tolerancije prema homoseksualcima, pa zbog toga izbacuju takve naslove.
Zaboravimo sada nijansu seksualnosti i razmislite o ovome: po čemu se homoseksualci razlikujemo od ostalih ljudi?
Homoseksualci se razlikuju od ostalih, "normalnih" ljudi po tome što im je sexualno „opredjeljenje“ uvjetovano poremećajima.
1. Psihički poremećaj
2. Hormonalni poremećaj
Naravno da treba spomenuti one kojima je to zaista vlastiti izbor. Ali takvih je vrlo malo.
Napisano: ponedjeljak, 17.11.2008 u 19:10 Tema: Vaše mišljenje o homoseksualcima
Zen
piše: Meni homoseksualci idu na živce. To je osjećaj koji u meni pobuđuju. Nemogu si pomoći kad znam da ga je taj primio maločas......hmmmmm.....odostraga..............
Nemogu ja s njima, to tako uopće ništa ja s njima nemogu razgovarati ni ništa.
A nek rade što hoće, što mene briga opet što oni rade, dok mene ne ugrožavaju i ugnjetavaju.
Ali mi svejedno idu na živce.
Ma mislim pa oni mene ni nemogu ugnjetavati, oni imaju svoga maloga dečkića kojeg natežu.
Isto to i za ženski spol vrijedi sve.
A ti otkad si otkrio ovaj forum samo njega natežeš. Sigurno doma hodaš u štiklama.
Napisano: ponedjeljak, 17.11.2008 u 19:17 Tema: Vaše mišljenje o homoseksualcima
tkozna
piše: Homoseksualci se razlikuju od ostalih, "normalnih" ljudi po tome što im je sexualno „opredjeljenje“ uvjetovano poremećajima.
1. Psihički poremećaj
2. Hormonalni poremećaj
Naravno da treba spomenuti one kojima je to zaista vlastiti izbor. Ali takvih je vrlo malo.
A ti si jedna ''normalna'' sexualno ''opredjeljena'' psihički-hormonalno poremećeno educirana osoba koja ni sa 45 godina nije shvatila da je pojava homoseksualnosti produkt određenih poteškoća u trudnoći žene, te da se javlja i kod 40tak životinjskih vrsta. Umjesto da malo prčkaš po dostupnim enciklopedijama i objašnjenjima, ti nas učiš da to neko postaje čak vlastitim izborom. Ne znam gdje je to moguće, osim možda kod tebe, a onda si medicinsko čudo!
M 36 god., Zagreb Član od 03.08.2008. Pošalji poruku
Poruka: 5 (novi forumaš)
Napisano: ponedjeljak, 17.11.2008 u 19:27 Tema: Vaše mišljenje o homoseksualcima
outspacer
piše: A ti si jedna ''normalna'' sexualno ''opredjeljena'' psihički-hormonalno poremećeno educirana osoba koja ni sa 45 godina nije shvatila da je pojava homoseksualnosti produkt određenih poteškoća u trudnoći žene, te da se javlja i kod 40tak životinjskih vrsta. Umjesto da malo prčkaš po dostupnim enciklopedijama i objašnjenjima, ti nas učiš da to neko postaje čak vlastitim izborom. Ne znam gdje je to moguće, osim možda kod tebe, a onda si medicinsko čudo!