Ž 24 god., Zagreb Član od 17.02.2008. Pošalji poruku
Poruka: 27 (mladi forumaš)
Napisano: petak, 10.10.2008 u 21:06 Tema: Što napraviti kad te voljena-voljeni prevari?
pa i to je istina. ali sto ti je zivot bez ljudi? nista. dakle mora nam biti komplicirano u zivotu da bismo zivjeli......hmmmmm inace ne filozofiram toliko
Ž 34 god., Zagreb Član od 06.04.2008. Pošalji poruku
Poruka: 363 (forumaš u usponu)
Napisano: petak, 10.10.2008 u 21:11 Tema: Što napraviti kad te voljena-voljeni prevari?
Mielikki
piše: pa i to je istina. ali sto ti je zivot bez ljudi? nista. dakle mora nam biti komplicirano u zivotu da bismo zivjeli......hmmmmm inace ne filozofiram toliko
Napisano: petak, 10.10.2008 u 21:41 Tema: Što napraviti kad te voljena-voljeni prevari?
hehehe totalno se slazemo u dosta stvari :P
ali mislim da smisao zivota i nije bas tema. treba pomoci tompi.
a moj savjet je da budes sam. nista ti drugo ne treba. bar na neko vrijeme. kad osjetis da mozes biti sam i da ti je ugodno u svojoj kozi, onda je vrijeme da pocnes traziti svoju drugu polovicu.
Napisano: petak, 10.10.2008 u 21:45 Tema: Što napraviti kad te voljena-voljeni prevari?
Mielikki
piše: hehehe totalno se slazemo u dosta stvari :P
ali mislim da smisao zivota i nije bas tema. treba pomoci tompi.
a moj savjet je da budes sam. nista ti drugo ne treba. bar na neko vrijeme. kad osjetis da mozes biti sam i da ti je ugodno u svojoj kozi, onda je vrijeme da pocnes traziti svoju drugu polovicu.
da, u pravu si, drago mi je da netko sa 24.g. razmišlja dosta zrelo. Najgore je kad su ljudi s nekim zato što se boje samoće, a i okolina tu igra značajnu ulogu....moraš biti dovoljno izgrađen da možeš sam...tek onda kad nađeš isto tako nekog, možete u zrelu zajednicu....:)...
M 22 god., Zagreb Član od 16.05.2008. Pošalji poruku
Poruka: 400 (forumaš u usponu)
Napisano: subota, 11.10.2008 u 9:28 Tema: Što napraviti kad te voljena-voljeni prevari?
tompa
piše: Mislite Voli vas , a samo vas jednom obavjesti imam drugoga -drugu, i u najboljem slučaju prizna nevjeru tj prevaru, dali oprostiti i preći preko toga, ili pronaći nekog tko će vas više voljeti i tko vas (možda) neće varati.
Što napraviti ako vam ne kaže a vi to otkrijete sami?
Pitanje je obostrano za veze u krščanskom braku i za veze izvan krščanskog braka. Sa i bez djece iz toga.
Ostavi je. Oprosti joj, ali je ipak ostavi. Ako te prevarila jednom, prevarit će te i drugi put.
Sad nekakva moja percepcija takvih stvari:
Zašto su ljudi toliko opsjednuti vezama? Zar su ljudi toliko emocionalno neovisni?
Kao prvo: Ako si student, teško je naći "običnu" curu u Zagreb grada: em su one željene zauzete, em su one koje su slobodne - s razlogom slobodne.
Drugo: Ako si student, teško je imati curu zbog financijskog održavanja. Nemojte me pogrešno shvatiti. Ne mislim sad da su žene sponzoruše nego kad izađeš vanka, netko mora i platiti kebab, ćevape ili bijelu kavu s pjenom. Ovo je kapitalizam: dakle, sve košta. Budući da smo dionici patrijarhalnom sustava i mentaliteta, određenim mužjacima (ne meni!) je iz poniženja da žensko plati gore navedene prehrambene artikle. A ni žene se nešto ne otimaju za plaćanje.
I tako... Ja cijeli svoj studentsko-financijski budžet bacim u Savu dok me cura nakon nekoliko spojeva ne upozna i ne shvati kako ja nisam simpatizer patrijarhalnog sistema. I tako to.
No, ja sam inače teško zaljubljive naravi pa vi ovaj moj osvrt nemojte shvaćati suviše za ozbaČ.
Napisano: subota, 11.10.2008 u 15:00 Tema: Što napraviti kad te voljena-voljeni prevari?
čovjek sa strane
piše: Ako izađem s njom na kavu, ne znači da ću je odmah ženiti.
nisam to niti mislila. ali podijela troškova mi je sasvim normalna stvar, ako si s nekim u vezi. naravno, ako curi i platiš kavu, nećeš propasti, zar ne!? Uostalom, mi žene ne volimo škrtce i proračunate, koji važu svaku lipu....a ima i takvih bisera.
Kao niti one kojima je ok da ga cura "financira". Papak.
Napisano: subota, 11.10.2008 u 17:01 Tema: Što napraviti kad te voljena-voljeni prevari?
čovjek sa strane
piše:
Kao prvo: Ako si student, teško je naći "običnu" curu u Zagreb grada: em su one željene zauzete, em su one koje su slobodne - s razlogom slobodne.
hmmmmm a koji je to razlog da su slobodne?
ja zivim u zagrebu i slobodna sam. doduse nisam vise studentica i jos si sama placam kave, a i drugima (ako znam da je onaj drugi u goroj situaciji od mene).
pa me zanima koji je po tebi razlog zasto sam solo?
Napisano: subota, 11.10.2008 u 17:52 Tema: Što napraviti kad te voljena-voljeni prevari?
Mielikki
piše: hmmmmm a koji je to razlog da su slobodne?
ja zivim u zagrebu i slobodna sam. doduse nisam vise studentica i jos si sama placam kave, a i drugima (ako znam da je onaj drugi u goroj situaciji od mene).
pa me zanima koji je po tebi razlog zasto sam solo?
nešto s tobom nije ok, ak si solo sa 24.g. hehe....šala, ma, glupo je uopće ljude klasificirati po bilo čemu, a većina to radi. Isto kako misle da solo cure su već "stare" cure....ili nitko ju neće...ili tko zna što....sve same glupe predrasude...ja poznajem dosta solo ljudi i to preko 30-te i 40-te....a situirane su osobe, dakle, rade, imaju svoj stan, auto, krug prijatelja, kolega, putuju...i sasvim su normalni ljudi....a to što su solo; nekima je to vlastiti izbor i treba ga poštivati, a nekima, se jednostavno još nije desila prava ljubav........nikad nije kasno. :)....
Napisano: nedjelja, 12.10.2008 u 1:02 Tema: Što napraviti kad te voljena-voljeni prevari?
pa istina njezni.
oprosti joj jer tu nikad ne mozes traziti tko je kriv. svaka rijec koju ste rekli u vezi je nekako dovela do svega toga.
ali nemoj joj se vratiti jer ocito te ne voli kad te prevarila.