Ž 34 god., Zagreb Član od 06.04.2008. Pošalji poruku
Poruka: 364 (forumaš u usponu)
Napisano: petak, 10.10.2008 u 20:30 Mijenjano: petak, 10.10.2008 u 20:31 (marinianis) Tema: Žene koje odluče roditi dijete van braka
ivan14
piše: tako je.
naravno da je tako. Koliko nas ima kojima otac nije bio čelna figura u procesu odrastanja. Zbog toga mi žene, znamo odigrati muški kad treba. Život te nauči. ;)....
Ž 24 god., Zagreb Član od 17.02.2008. Pošalji poruku
Poruka: 27 (mladi forumaš)
Napisano: petak, 10.10.2008 u 20:32 Tema: Žene koje odluče roditi dijete van braka
marinianis
piše: naravno da je tako. Koliko nas ima kojima otac nije bio čelna figura u procesu odrastanja. Zbog toga smo mi žene, znamo odigrati muški kad treba. Život te nauči. ;)....
Napisano: petak, 10.10.2008 u 21:28 Tema: Žene koje odluče roditi dijete van braka
Mielikki
piše: da. to je fascinantno kako iskrene i samopouzdane zene plase frajere.
zato što na neki način preuzimaš dio njihove muške uloge....a oni onda više ne znaju kako ti prići uopće...kako se ponašati....ne shvaćaju da samo trebaju pokazati svu svoju čvrstinu, samopouzdanje ( a to mnogima fali)...a ne se povući u mišju rupu...hehe...
M 35 god., Split Član od 10.02.2008. Pošalji poruku
Poruka: 185 (mladi forumaš)
Napisano: subota, 11.10.2008 u 11:56 Tema: Žene koje odluče roditi dijete van braka
i ne znam zašto svaka ženska misli da se muški boje ženski koje imaju samopouzdanje.to su gluposti jer ja ne znam ni jednog muškog koji se boji ženske koja ima samopouzdanje.
ok šta se tiče iskrenosti tu se slažem da ima muških koji biže od takvih ženski jer su oni sami mutni pa ne vole tu osobinu jer onda ne mogu lovit u mutnom
Napisano: subota, 11.10.2008 u 13:54 Tema: Žene koje odluče roditi dijete van braka
Nježni sport
piše: bolje da ste ponizne pa da vas se niko ne boji nego da guštate u toj prividnoj nadmoći pa da svi muški biže od vas
pa, tko kaže da mi nismo spremne biti i ponizne, ali to treba zaslužiti. :)....Uostalom, ja sam uvijek pobornik ravnopravnosti u svemu, to i jest smisao života u dvoje, sve trebate raditi zajedno, donositi odluke, odgajati djecu, raditi i stvarati. Zar ne!?
Napisano: subota, 11.10.2008 u 13:58 Tema: Žene koje odluče roditi dijete van braka
Nježni sport
piše: i ne znam zašto svaka ženska misli da se muški boje ženski koje imaju samopouzdanje.to su gluposti jer ja ne znam ni jednog muškog koji se boji ženske koja ima samopouzdanje.
ok šta se tiče iskrenosti tu se slažem da ima muških koji biže od takvih ženski jer su oni sami mutni pa ne vole tu osobinu jer onda ne mogu lovit u mutnom
Oooo....dragi moj, itekako ima muškića koji imaju manjak samopouzdanja, to se vidi na bezbroj primjera u svakodnevnom životu, koliko vas samo čeka da druga strana preuzme inicijativu, koliko samo čeka da mu žena skuha ručak, opere i opegla kada on jadan dođe "umoran" sa posla, kao da ona isto nije radila....koliko vas još uvijek ženu vidi onako tradicionalno patrijarhalno u 21.st.....puno.
Koliko je vas muških samostalno!? Koliko vas može ženi pružiti toliko potrebnu sigurnost i stabilnost!? U svakom pogledu.
Malo.
Napisano: subota, 11.10.2008 u 15:59 Tema: Žene koje odluče roditi dijete van braka
marinianis
piše: Oooo....dragi moj, itekako ima muškića koji imaju manjak samopouzdanja, to se vidi na bezbroj primjera u svakodnevnom životu, koliko vas samo čeka da druga strana preuzme inicijativu, koliko samo čeka da mu žena skuha ručak, opere i opegla kada on jadan dođe "umoran" sa posla, kao da ona isto nije radila....koliko vas još uvijek ženu vidi onako tradicionalno patrijarhalno u 21.st.....puno.
Koliko je vas muških samostalno!? Koliko vas može ženi pružiti toliko potrebnu sigurnost i stabilnost!? U svakom pogledu.
Malo.
nisam kaza da nema muških bez samopouzdanja nego da je na znan nijednog muškog koji se boji ženske koja ima samopouzdanje
a ovo šta si napisala to stoji,to su nezreli muški kojih ima puno zato jer do kasnih godina žive s ocom i materom i onda kad se ožene ne znaju preuzest svoju ulogu u braku nego iz kuče jedne matere presele kod druge
Ž 24 god., Zagreb Član od 17.02.2008. Pošalji poruku
Poruka: 27 (mladi forumaš)
Napisano: subota, 11.10.2008 u 16:57 Tema: Žene koje odluče roditi dijete van braka
hmmmmm e pa ja znam dosta muskih koji se boje samopouzdanih zena. zena koje znaju sto hoce. ne govorim sad da zene ne trebaju biti ponizne, trebaju. ali trebaju i muski. to ti je opet stvar postovanja.
Napisano: subota, 11.10.2008 u 17:56 Tema: Žene koje odluče roditi dijete van braka
Mielikki
piše: hmmmmm e pa ja znam dosta muskih koji se boje samopouzdanih zena. zena koje znaju sto hoce. ne govorim sad da zene ne trebaju biti ponizne, trebaju. ali trebaju i muski. to ti je opet stvar postovanja.
Napisano: subota, 11.10.2008 u 17:57 Tema: Žene koje odluče roditi dijete van braka
Nježni sport
piše: nisam kaza da nema muških bez samopouzdanja nego da je na znan nijednog muškog koji se boji ženske koja ima samopouzdanje
a ovo šta si napisala to stoji,to su nezreli muški kojih ima puno zato jer do kasnih godina žive s ocom i materom i onda kad se ožene ne znaju preuzest svoju ulogu u braku nego iz kuče jedne matere presele kod druge
Pa, ako je to razlog njihove nezrelosti, šta ih spriječava da se osamostale!?
Napisano: subota, 11.10.2008 u 18:24 Tema: Žene koje odluče roditi dijete van braka
Mielikki
piše: hmmmmm e pa ja znam dosta muskih koji se boje samopouzdanih zena. zena koje znaju sto hoce. ne govorim sad da zene ne trebaju biti ponizne, trebaju. ali trebaju i muski. to ti je opet stvar postovanja.
nemoj brkat samopouzdanje s napuhanim egom,ima ženskih koje samopouzdanja imaju na izvoz a ipak ih se niko ne boji i momci su rado s njima u društvu.ja bi reka da nije u pitanju samopouzdanje nego ono šta zna ponekad ić s time a to je da se ego lagano napuše jer su eto stekle samopouzdanje pa su malo pune sebe i misle da time zsalužuju nešto posebno i onda to momcima zna djelovat malo nedostižno.koliko samo cura poznam koje imaju samopouzdanja na izvoz pa ih se niko ne boji nego baš obratno,to su vrlo ugodne cure za društvo i razgovor
Napisano: subota, 11.10.2008 u 18:28 Tema: Žene koje odluče roditi dijete van braka
Nježni sport
piše: nemoj brkat samopouzdanje s napuhanim egom,ima ženskih koje samopouzdanja imaju na izvoz a ipak ih se niko ne boji i momci su rado s njima u društvu.ja bi reka da nije u pitanju samopouzdanje nego ono šta zna ponekad ić s time a to je da se ego lagano napuše jer su eto stekle samopouzdanje pa su malo pune sebe i misle da time zsalužuju nešto posebno i onda to momcima zna djelovat malo nedostižno.koliko samo cura poznam koje imaju samopouzdanja na izvoz pa ih se niko ne boji nego baš obratno,to su vrlo ugodne cure za društvo i razgovor
Ovdje nitko nije spominjao egoizam i egocentričnost....samopouzdanje jest normalna stvar i poželjna osobina, naravno da su takve osobe ugodne u društvu. :)...