| Vi ste na: Naslovnica foruma • Društvo • Antifašisti |
 |
|
Društvo
 Rasprave vezane uz bića, stvari i pojave u Hrvatskoj i šire
Moderatori: Dina fiore Sfinga goran33
Tema: 1007
Poruka: 40355 |
Najnovija tema: Homeopatija
Aktualna tema: Homeopatija
Zadnja poruka: lira, petak 3.9.2010. u 23:31 |
 |
Naslov teme:
Antifašisti
Autor teme: sara • Broj odgovora: 270 • Broj pregleda: 6450 |
 |
|
 |
Otvori novu temu Odgovori na temu Prati ovu temu |
 |
|
 |
|
M 45 god., Zagreb Član od 16.02.2009. Pošalji poruku |
 |
 |
 |
| Poruka: 2302 (državljanin foruma) |
|
 |
 |
 |
Napisano: petak, 3.7.2009 u 19:15 Tema: Antifašisti
 |
Aletheia
piše: Procitaj opet moj post, ali ovaj puta s razumjevanjem. Nikoga nisam opravdavao. A razumijem da me ne shvaćaš zato što ti cijelo vrijeme forsiraš "boga", a ja govorim o Bogu, a to su 2 sasvim različita pojma... tako da gospodine, ako ćemo biti precizni, promašili ste temu u prvom koraku i daljnja rasprava je suvišna |
Zao mi je nisam dovoljno sofisticiran za tako dubko umno/moralne rasprave ...
samo se please nemoj ispricavati...
|
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
|
M 23 god., Vinkovci Član od 24.06.2009. Pošalji poruku |
 |
 |
 |
| Poruka: 12 (nova nada foruma) |
|
 |
 |
 |
Napisano: petak, 3.7.2009 u 23:22 Mijenjano: petak, 3.7.2009 u 23:23 (Aletheia) Tema: Antifašisti
 |
xp2px
piše: Zao mi je nisam dovoljno sofisticiran za tako dubko umno/moralne rasprave ...
samo se please nemoj ispricavati...
|
svasta |
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
|
M 34 god., Zagreb Član od 23.06.2009. Pošalji poruku |
 |
 |
 |
| Poruka: 37 (nova nada foruma) |
|
 |
 |
 |
Napisano: subota, 4.7.2009 u 5:07 Tema: Antifašisti
 |
marinianis
piše: A u kakvom sad j ... sistemu živiš daj nam objasni !
Kad Hrvatska još vodi sud u Hagu za svoju nevinost nakon toliko godina!???
Kada nas svatko zeza kako hoće na međunarodnom planu !?
Kada smo zaduženiji više nego li ikada prije !?
Kada ti najodlikovaniji general dom.rata sjedi u zatvoru zbog utaje i preprodaje dragulja !?
Jel te nije sram što živiš u takvoj Hrvatskoj koja ne zna niti svoje prave heroje dom.rata niti datume državnosti jer ih stalno mjenjaju pa, se čudom čude kako ljudi više zapravo ne znaju koji je danas praznik !???
|
Kako vi mozete tako pisati, pa dobro jeste li vi Hrvatica? Odakle vam to je u Hrvatskoj bas tako lose. Ja vidim da ljudi voze dobre automobile, ljepo su obuceni i ne znam da je nekada bilo bolje. Nekada su ulice bile razrovane, nije bilo autoputeva, mrak i sivilo, danas je sve zivnulo, ..okrenite se oko sebe.Ja sam vecinu godine u America ali kada god dodjem ovdje iznenadim se kako je sve bolje.
Genaral Zagorec je puno napravio za Hrvatsku i ne bi ga p. Tuđman toliko odlikovao da nije zasluzio.To da je nesto ukrao to je obicna laz, to je UDBA izmislila da ima milijune a istina je da ima samo jedan stan-NISTA VISE i plaća kredit za njega.
A mi cemo dokazati u Haag kako smo posteni narod i da smo zrtve Srbije i velikih sila- Svi su bili protiv nas ali dr.Franjo Tucman je napravio Hrvatsku da bude prijatelj svima. Sada smo svima otvorili vrata i zato nas svi cjene. Evo cak je i premijer dr.Ivo Sanader pozvao strance da dodju u Hrvatsku, kupuju nase nekretnine i zemlju i tu smo pokazali koliko smo prijateljski narod svima u svijetu. Svi znaju kako je nase more lijepo. Imam prijatelja rodom iz GABONA U AFRICI a radi sa mnom u usa i on ce kupiti zemlju kod nas na moru.Postacemo zemlja svi naroda i rasa. SAD NAS SVI VOLE i vise nije kao nekada kada su nas svi mrzili jer smo iz Jugoslavije
|
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
|
M 32 god., Zagreb Član od 19.03.2007. Pošalji poruku |
 |
 |
 |
| Poruka: 630 (iskusni forumaš) |
|
 |
 |
 |
Napisano: subota, 4.7.2009 u 11:34 Tema: Antifašisti
 |
Zdeslav
piše: Odakle vam to je u Hrvatskoj bas tako lose. Ja vidim da ljudi voze dobre automobile, ljepo su obuceni i ne znam da je nekada bilo bolje. |
Jel kužiš da to sve treba odplaćivati kojih sedam godina?
Jel imaš ideu kolko ljudi jede salame i par dana star kruh samo da bi se tak mogi pokazati vani kak su super sređeni?
ostatak neću kometirati jer nema veze s ničem...ak si tak siguran da Zagorac nije kriv odi posvjedoči pa da se jadan izvuče iz zatvora a ne da tam pati |
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
|
M 45 god., Zagreb Član od 16.02.2009. Pošalji poruku |
 |
 |
 |
| Poruka: 2302 (državljanin foruma) |
|
 |
 |
 |
Napisano: subota, 4.7.2009 u 12:39 Tema: Antifašisti
 |
Zdeslav
piše: Kako vi mozete tako pisati, pa dobro jeste li vi Hrvatica? Odakle vam to je u Hrvatskoj bas tako lose. Ja vidim da ljudi voze dobre automobile, ljepo su obuceni i ne znam da je nekada bilo bolje. Nekada su ulice bile razrovane, nije bilo autoputeva, mrak i sivilo, danas je sve zivnulo, ..okrenite se oko sebe.Ja sam vecinu godine u America ali kada god dodjem ovdje iznenadim se kako je sve bolje.
Genaral Zagorec je puno napravio za Hrvatsku i ne bi ga p. Tuđman toliko odlikovao da nije zasluzio.To da je nesto ukrao to je obicna laz, to je UDBA izmislila da ima milijune a istina je da ima samo jedan stan-NISTA VISE i plaća kredit za njega.
A mi cemo dokazati u Haag kako smo posteni narod i da smo zrtve Srbije i velikih sila- Svi su bili protiv nas ali dr.Franjo Tucman je napravio Hrvatsku da bude prijatelj svima. Sada smo svima otvorili vrata i zato nas svi cjene. Evo cak je i premijer dr.Ivo Sanader pozvao strance da dodju u Hrvatsku, kupuju nase nekretnine i zemlju i tu smo pokazali koliko smo prijateljski narod svima u svijetu. Svi znaju kako je nase more lijepo. Imam prijatelja rodom iz GABONA U AFRICI a radi sa mnom u usa i on ce kupiti zemlju kod nas na moru.Postacemo zemlja svi naroda i rasa. SAD NAS SVI VOLE i vise nije kao nekada kada su nas svi mrzili jer smo iz Jugoslavije
|
Please friend just stay in US, we really don't need someone from there to say how god our life is ...
Come here and live and pay taxes and take crap from this shitty govermen as all other croatian citizen does,
than you can say whatever you like, don't bullshit about things who don't have any clues.
Or you are just coming here to have your dental done for cheap money and free medical insurance, like many so called croats from abroad ...
|
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
|
Ž 36 god., Zadar Član od 18.03.2009. Pošalji poruku |
 |
 |
 |
| Poruka: 3413 (ugledni forumaš) |
|
 |
 |
 |
Napisano: subota, 4.7.2009 u 12:56 Tema: Antifašisti
 |
Zdeslav
piše: Kako vi mozete tako pisati, pa dobro jeste li vi Hrvatica? Odakle vam to je u Hrvatskoj bas tako lose. Ja vidim da ljudi voze dobre automobile, ljepo su obuceni i ne znam da je nekada bilo bolje. Nekada su ulice bile razrovane, nije bilo autoputeva, mrak i sivilo, danas je sve zivnulo, ..okrenite se oko sebe.Ja sam vecinu godine u America ali kada god dodjem ovdje iznenadim se kako je sve bolje.
|
ti si zdeslave naivan
skreni malo s autoputa u zabačena sela pa vidi kako ljudi žive
a isto tako i u nekim gradskim kvartovima .. sirotinju ne vidiš jer ne vozi skupa kola nego se zabila u stanove ili kopa po kontejneru
tebe su puno toga krivo naučili tamo .. |
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
Napisano: subota, 4.7.2009 u 15:57 Tema: Antifašisti
 |
Draga
piše: ti si zdeslave naivan
skreni malo s autoputa u zabačena sela pa vidi kako ljudi žive
a isto tako i u nekim gradskim kvartovima .. sirotinju ne vidiš jer ne vozi skupa kola nego se zabila u stanove ili kopa po kontejneru
tebe su puno toga krivo naučili tamo .. |
Ja nisam naivan. Nemorate odmah vrijeđati ako netko ne misli kao vi.
Bas sam bio nedavno u jednom selu, na otoku. Moj prijatelj koji je USA crnac (da netko ne bi mislio da sam sovinist) kupuje kucu i zemlju i jako mu se svidjela Hrvatska. I bas u tom selu, koje je do maloprije bilo zapusteno sada se događa napredak, ljudi doseljavaju, kupuju kuće. zivot se vraća. U komunizmu niije bilo toga, nisu davali ljudima da kupe kuće i da ih obnove.Previse smo u Jugoslaviji bili zatvoreni a sad nas je premijer Sanader otvorio cijelom svijetu, evo moj prijatelj stranac je iznenadjen kako je samo predsjenik Sanader pozvao strance da kupuju hrvatske nekretnine. Stranci to jako cijene jer smo postali otvoreni.Za vrijeme Jugoslavije smo bili zavtoreni i nitko nas nije volio. Sada je sve bolje.Tko to moze negirati ? |
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
Napisano: subota, 4.7.2009 u 16:16 Mijenjano: subota, 4.7.2009 u 16:21 (Zdeslav) Tema: Antifašisti
 |
xp2px
piše: Please friend just stay in US, we really don't need someone from there to say how god our life is ...
Come here and live and pay taxes and take crap from this shitty govermen as all other croatian citizen does,
than you can say whatever you like, don't bullshit about things who don't have any clues.
Or you are just coming here to have your dental done for cheap money and free medical insurance, like many so called croats from abroad ...
|
Ja sam cesto u Hrvatskoj i vrlo dobro znam kako se zivi ovdje, moji plaćaju porez ovdje. Evo zadnji put sam bio pred mjesec dana sa kolegom koji radi sa mnom, ima drzavljanstvo USA a porijeklom je iz Afrike.On puno putuje i vidio je puno zemalja i naroda ali kaze kako su ''Hrvati jako napredovali i da su postali prijateljski orjetirani''. Jako cijeni Hrvatsku, nasu slobodu koja je cak veca nego američka. I u Americi ima otpora prema crncima a ovdje kod nas u Hrvatskoj on ce kao crnac,kojii je pred 20 godina dosao iz Gabona slobodno kupiti kucu i zemlju.Jer to nije dokaz da smo postali prijateljski orjentirani, i da je nasa vlada i premijer omogucili da nam stranci budu prijatelji.? I ovako otvoreni svi bolje zivimo, to se vidi na svakom koraku.
|
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
Napisano: subota, 4.7.2009 u 16:20 Tema: Antifašisti
 |
Zdeslav
piše: Ja nisam naivan. Nemorate odmah vrijeđati ako netko ne misli kao vi.
Bas sam bio nedavno u jednom selu, na otoku. Moj prijatelj koji je USA crnac (da netko ne bi mislio da sam sovinist) kupuje kucu i zemlju i jako mu se svidjela Hrvatska. I bas u tom selu, koje je do maloprije bilo zapusteno sada se događa napredak, ljudi doseljavaju, kupuju kuće. zivot se vraća. U komunizmu niije bilo toga, nisu davali ljudima da kupe kuće i da ih obnove.Previse smo u Jugoslaviji bili zatvoreni a sad nas je premijer Sanader otvorio cijelom svijetu, evo moj prijatelj stranac je iznenadjen kako je samo predsjenik Sanader pozvao strance da kupuju hrvatske nekretnine. Stranci to jako cijene jer smo postali otvoreni.Za vrijeme Jugoslavije smo bili zavtoreni i nitko nas nije volio. Sada je sve bolje.Tko to moze negirati ? |
oprosti ako misliš da je uvreda, ali zaista nije
biti naivan je samo velika šteta za tebe jer ne gledaš realno na stvari
ti vidiš ono što si do sad imao prilike, a mnoge stvari očito nisi imao prilike vidjeti i spoznati
sve što kažeš zvuči lijepo
ali opet ponavljam, ljudi kopaju po kontejnerima, umirovljenici žive od 1000 kn i manje mjesečno .. nezaposlenost je prekoogromna .. država je zadužena preko glave generacija i generacija koje još nisu niti začete .. zdravstvo je u komi, neorganizirano i korumpirano .. a ima i još ..
nipošto ne tvrdim da je bolje negdje drugdje, ali sagledaj stvari realno, a doseliš li se ovdje, s vremenom i hoćeš
|
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
|
Ž 40 god., Varaždin Član od 22.02.2009. Pošalji poruku |
 |
 |
 |
| Poruka: 2621 (državljanin foruma) |
|
 |
 |
 |
Napisano: subota, 4.7.2009 u 16:23 Tema: Antifašisti
 |
Zdeslav
piše: Ja sam cesto u Hrvatskoj i vrlo dobro znam kako se zivi ovdje, moji plaćaju porez ovdje. Evo zadnji put sam bio pred mjesec dana sa kolegom koji radi sa mnom, ima drzavljanstvo USA a porijeklom je iz Afrike.On puno putuje i vidio je puno zemalja i naroda ali kaze kako su ''Hrvati jako napredovali i da su postali prijateljski orjetirani''. Jako cijeni Hrvatsku, nasu slobodu koja je cak veca nego američka. I u Americi ima otpora prema crncima a ovdje kod nas u Hrvatskoj on ce kao crnac,kojii je pred 20 godina dosao iz Gabona slobodno kupiti kucu i zemlju.Jer to nije dokaz da smo postali prijateljski orjentirani, i da je nasa vlada i premijer omogucili da nam stranci budu prijatelji.? I ovako otvoreni svi bolje zivimo, to se vidi na svakom koraku.
|
Ovakvo je i moje gledište na stvari.
Pozdrav! |
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
|
M 30 god., Van Hrvatske Član od 01.03.2009. Pošalji poruku |
 |
 |
 |
| Poruka: 2349 (državljanin foruma) |
|
 |
 |
 |
Napisano: subota, 4.7.2009 u 16:29 Tema: Antifašisti
 |
Draga
piše:
ali opet ponavljam, ljudi kopaju po kontejnerima, umirovljenici žive od 1000 kn i manje mjesečno .. nezaposlenost je prekoogromna .. država je zadužena preko glave generacija i generacija koje još nisu niti začete .. zdravstvo je u komi, neorganizirano i korumpirano .. a ima i još ..
|
ovo što si napisala,može se primjeniti na cijeli svijet
i na kompletnu kuglu zemaljsku
bio sam u bugarskoj,švedskoj,sada sam u njemačkoj živim i radim
a u hercegovini sam proveo većinu života
nepravda i nesređenost su svagdje prisutni
hrvatska nije izuzetak
ali kada bi je poredili sa bih ili srbijom ili indijom
ona je raj na zemlji |
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
Napisano: subota, 4.7.2009 u 16:33 Tema: Antifašisti
 |
Zdeslav
piše: Ja sam cesto u Hrvatskoj i vrlo dobro znam kako se zivi ovdje, moji plaćaju porez ovdje. Evo zadnji put sam bio pred mjesec dana sa kolegom koji radi sa mnom, ima drzavljanstvo USA a porijeklom je iz Afrike.On puno putuje i vidio je puno zemalja i naroda ali kaze kako su ''Hrvati jako napredovali i da su postali prijateljski orjetirani''. Jako cijeni Hrvatsku, nasu slobodu koja je cak veca nego američka. I u Americi ima otpora prema crncima a ovdje kod nas u Hrvatskoj on ce kao crnac,kojii je pred 20 godina dosao iz Gabona slobodno kupiti kucu i zemlju.Jer to nije dokaz da smo postali prijateljski orjentirani, i da je nasa vlada i premijer omogucili da nam stranci budu prijatelji.? I ovako otvoreni svi bolje zivimo, to se vidi na svakom koraku.
|
Zdeslave moj ..
ti si često ovdje pa sve znaš o životu hrvatskog radnika (bivšeg) i seljaka ..
zato ti kažem da si naivan (i molim te da to ne shvatiš kao uvredu) jer se tvoje mišljenje temelji na pričama trećih ljudi
Bog s tobom ..  |
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
Napisano: subota, 4.7.2009 u 16:35 Tema: Antifašisti
 |
Mario 29
piše: ovo što si napisala,može se primjeniti na cijeli svijet
i na kompletnu kuglu zemaljsku
bio sam u bugarskoj,švedskoj,sada sam u njemačkoj živim i radim
a u hercegovini sam proveo većinu života
nepravda i nesređenost su svagdje prisutni
hrvatska nije izuzetak
ali kada bi je poredili sa bih ili srbijom ili indijom
ona je raj na zemlji |
zato sam i napisala (a to si deletao) da ne tvrdim da je bolje negdje drugdje
a raj na zemlji u svakom slučaju ne postoji |
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
|
M 30 god., Van Hrvatske Član od 01.03.2009. Pošalji poruku |
 |
 |
 |
| Poruka: 2349 (državljanin foruma) |
|
 |
 |
 |
Napisano: subota, 4.7.2009 u 16:40 Tema: Antifašisti
 |
Draga
piše: zato sam i napisala (a to si deletao) da ne tvrdim da je bolje negdje drugdje
a raj na zemlji u svakom slučaju ne postoji |
ispričavam se nisam vjerovatno dobro shvatio kontekst poruke |
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
|