Ž 53 god., Koprivnica Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 3979 (stari forumaš)
Napisano: nedjelja, 12.10.2008 u 8:18 Tema: Znakovi i religija
antiohija
piše: pred samim završetkom fakulteta počeo sam čitati novi zavjet. to mi je puno pomoglo oko volje za učenjem, međutim to uopće nije bitno. vučem neke uspomene iz prošlosti, konkretnije iz srednje škole, koje se tiču prve ljubavi, ustvari prve platonske ljubavi. mnogo toga je ostalo neizrečeno. danas sam se posvetio sebi, stvarima oko sebe, te primjetio stvari za koje bi mi u ranijim godinama rekli da lažem. halucinacije?ne,izmišljotine?ne!
uvijek sam bi čudno dijete sa odličnim ocjenama i jedini u razredu sa onom "plavom knjižicom" u torbi. ostavilo traga na meni danas...uvijek ponizan, skroman,sve vidi, sve zna, "drže se po strani".........ona je uvijek taj spokoj, mir, veselje i toleranciju nosila u sebi,, ....danas imam sliku njezine obitelji,ta slika je tu od mog rođenja, na istome zidu već 24 godine....nebi o drugim znakovima, brojevima, ružama....samo bi rekao da slika prikazuje i crkvu u međugorju
MOLIM VAS ZA POMOĆ, UKOLIKO SAM NA KRIVIM STRANICAMA MOLIO BI VAS DA ME UPUTITE NA PRAVI LINK
Uopće mi nije jasno što tražiš, a niti što želiš reći!
Ž 45 god., Rijeka Član od 11.04.2008. Pošalji poruku
Poruka: 540 (iskusni forumaš)
Napisano: ponedjeljak, 13.10.2008 u 1:18 Tema: Znakovi i religija
Kad bi malo pojasnio, možda bi te i lakše razumjeli i eventualno pomogli, savjetom, iskustvom. Ali, pročitj malo svoj post, pa ćeš vidjeti da je prilično zbrkano i nejasno napisan.