M 20 god., Vinkovci Član od 25.08.2008. Pošalji poruku
Poruka: 104 (mladi forumaš)
Napisano: utorak, 26.8.2008 u 14:51 Tema: Osobna svjedočanstva
Mogu reć samo da imam neizmjerivu snagu i darove i silnu promjenu života u Bogu.....
Ništa nisam izgubio a sve sam dobio....
Slava Isusu...
Duh sveti mi je zapečatio život u Krv Kristovu.....
Ž 16 god., Krapina Član od 28.11.2007. Pošalji poruku
Poruka: 39 (mladi forumaš)
Napisano: četvrtak, 28.8.2008 u 21:40 Tema: Osobna svjedočanstva
Ja sam do svoje 14 godine bila potpuni ateist.. za mene je Bog bio lik iz bajke, a Biblija još jedna knjiga nekog maštovitog pisca. Svi su mi govorili koliko je Bog velik i kolika su velika Njegova djela.. za mene je to bilo samo pusto blebetanje.. još kao iz inata uvijek sam po bilježnicama i klupama crtala sotonističke znakove... ali onda se dogodila nagla promjena.. duša mi se ispunila posebnim duhom, osiječala sam se kao da sam se tek rodila, kao da mi tek sada život počinje. Iznutra me ispunjavala neizmjerna sreća, ljubav i mir, a izvana sam sva bilistala.. Mnogi su me pitali što mi se dogodilo, nisam znala kako da to opišem. Počela sam se zanimat za Teologiju, željeći naučiti što više kako bih bila bliže Bogu... Počela sam redovito hodati na sv. Misu koja mi više nije bila dosadna kao prije..
Iako su me neki i zezali i pozdravljali kršćanskim pozdravom na način da mi se izruguju, meni to nije smetalo, dapaće dalo mi je još više snage da krenem dalje.. neki su se smijali na moj račun, ali uvijek bih im mogla odgovotiti nešto mudro i poučno..
Tek sada uviđam koliku je prazninu i tamu upotpunio Bog u meni svojom svjetlošću i ljubavulju.. Bez Boga moj bi život bio toliko jadan i bijedan, da bih ga se i sama stidjelja (iako to prije nisam uviđala)