Ž 31 god., Zagreb Član od 19.02.2007. Pošalji poruku
Poruka: 1012 (stari forumaš) Status: moderator
Napisano: četvrtak, 28.8.2008 u 16:16 Tema: Karizmatski seminari
Meni je na seminaru p. Manjackala bilo PREDIVNO. Kada slusah njegovo svjedocanstvo kako je bio zatvaran i premlacivan u nekim muslimanskim zemljama poradi Krista, kako je na providonosan nacin bio oslobadjan, bas me podsjetio na apostola modernog doba. Suvremeni sv. Pavao! Eto, uspjeh otvorit svoje srce da naucim biti aktivnija za Isusa pa makar me drugi osporavali ili prijetili....bas oke! Uf, da imamo taako snaznu vjeru, krscanstvo bi bilo drugacije, a i nase drustvo....
M 40 god., Zagreb Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 160 (mladi forumaš)
Napisano: četvrtak, 28.8.2008 u 16:19 Mijenjano: četvrtak, 28.8.2008 u 16:25 (hrki), četvrtak, 28.8.2008 u 16:29 (hrki) Tema: Karizmatski seminari
sara
piše: Hrki, neukusno je i nepristojno ovdje adresirati bilo što prema osobi koja ti ne može odgovoriti. Mogao si uočiti da je Sneni odavde baniran.
Što se karizmatika tiče ja javno svjedočim da je seminar Manjackla u Koprivnici bio čisti cirkus, a da sam se osobno uvjerila kako su mnogi karizmatski sursreti samo obične predstave sa puno dramaturgije i bez imalo stvarnog života. Iskusila sam, u vrlo teškoj životnoj situaciji, potpunu neljudskost osoba - kariozmatika koji i dan danas na sva usta viču o Duhu Svetome. Silne emocije i veliko ništa, dapače ispod razine obične ljudskosti.
osobno nisam znao da je baniran
ali , ako i je kad se vrati može replicirati
btw, možeš li mi reći zbog čega mje baniran i do kada
što se tiče manjackala ja sam bio u ciboni i bilo je dobro
molitva, misa, isticanje ispovijedi, pričesti, svih sakramenata KC
bilo je i kipova BD Marije, uglavnom sve ono što je čisti katolicitet, a ne protestantizam , sai baba ili nešto gore
ali kar.pokret nije manjakal- tu su i drugi: linić, ivančić, kožul, radigović itd
glupo je suditi sav pokret na dojmu-ili iskustvu koji si imala samo s jednim od komentiranih
to je kao kad ateisti ili protestanti npr. kritiziraju svećenike KC i samu KC jer su vidjeli da je netko iz KC uradio nešto loše ( npr, pedofil, bludničenje svećenika, spavanje s vjernicom iz župe, zlostavljanje u caritasu, krađa human.pomoće i masa drugih grijeha u koji može upasti svećenik KC)
e , tom tvojom logikom, svatko može pljuvati po cijeloj KC i reći . kako može KC biti od Krista i valjana crkva kad je taj svećenik učinio to, to i to
e, takav sličan aršin koristiš i ti
našla si jednoga i po njemu sudiš sve...???
btw, ja i tog jednog zasada ne osuđujem
ne sviđa mi se ni ovo što si rekla:...Silne emocije i veliko ništa, dapače ispod razine obične ljudskosti...
mislim da olako potcjennjuješ rad karizm. svećenika, darove koji donosi kar. obnova , i da koristiš pregrube izraze kada samo tako kažeš...veliko ništa, ispod svake razine obične ljudskosti...!????( sic)
hoćeš reći da je ono što se događa na seminarima i misama KO jedno veliko ništa, nešto životinjsko - ispod razine svake ljudskosti....????
katastrofa...hoćeš li tako govoriti djeci na vjeronauku? i braniti im da idu na takve seminare isl...Bože sveti, sačuvaj nas zloga...
Napisano: četvrtak, 28.8.2008 u 16:25 Tema: Karizmatski seminari
Ko sto gore rekoh, meni je p. James zakon! Super tip, bas bih s njim na kavu otisla - on gori od ljubavi Bozje, jednostavan je i drag....a svasta je prosao. Ne tupi, nego to zivi i govori drugima....
Ž 53 god., Koprivnica Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 4193 (stari forumaš)
Napisano: četvrtak, 28.8.2008 u 20:22 Mijenjano: četvrtak, 28.8.2008 u 20:24 (sara) Tema: Karizmatski seminari
hrki
piše: osobno nisam znao da je baniran
ali , ako i je kad se vrati može replicirati
btw, možeš li mi reći zbog čega mje baniran i do kada
što se tiče manjackala ja sam bio u ciboni i bilo je dobro
molitva, misa, isticanje ispovijedi, pričesti, svih sakramenata KC
bilo je i kipova BD Marije, uglavnom sve ono što je čisti katolicitet, a ne protestantizam , sai baba ili nešto gore
ali kar.pokret nije manjakal- tu su i drugi: linić, ivančić, kožul, radigović itd
glupo je suditi sav pokret na dojmu-ili iskustvu koji si imala samo s jednim od komentiranih
to je kao kad ateisti ili protestanti npr. kritiziraju svećenike KC i samu KC jer su vidjeli da je netko iz KC uradio nešto loše ( npr, pedofil, bludničenje svećenika, spavanje s vjernicom iz župe, zlostavljanje u caritasu, krađa human.pomoće i masa drugih grijeha u koji može upasti svećenik KC)
e , tom tvojom logikom, svatko može pljuvati po cijeloj KC i reći . kako može KC biti od Krista i valjana crkva kad je taj svećenik učinio to, to i to
e, takav sličan aršin koristiš i ti
našla si jednoga i po njemu sudiš sve...???
btw, ja i tog jednog zasada ne osuđujem
ne sviđa mi se ni ovo što si rekla:...Silne emocije i veliko ništa, dapače ispod razine obične ljudskosti...
mislim da olako potcjennjuješ rad karizm. svećenika, darove koji donosi kar. obnova , i da koristiš pregrube izraze kada samo tako kažeš...veliko ništa, ispod svake razine obične ljudskosti...!????( sic)
hoćeš reći da je ono što se događa na seminarima i misama KO jedno veliko ništa, nešto životinjsko - ispod razine svake ljudskosti....????
katastrofa...hoćeš li tako govoriti djeci na vjeronauku? i braniti im da idu na takve seminare isl...Bože sveti, sačuvaj nas zloga...
Ti vrlo slabo čitaš što sam napisala - veliki karizmatik je javno vršio egzorcizam (to je nešto posve nedopustivo s mnogo strana), drugi karizmatik nije htio platiti posao kojega je učinio čovjek koji je iza sebe ostavio udovicu u dugovima, radi zaluđenosti seminarom žena je počela zanemarivat obitelj i dovela brak u pitanje, jedan od svirača na nekim karizmatskim misama je ostavljao malu djecu same da bi svirao... O biznisu s knjigama, kazetama, CD-ima i sl. da ne govorim
Ovo je nekoliko stvari koje ja osobno znam i poznajem. Gdje je tu ljudskost? I da učit ću djecu da se vjera živi u redovitosti svakodnevnice a ne hoda okolo.
Inače, nikada u isti koš ne bih stavljala dr. Ivančića i dr. Linića sa Radigovićem, dr. Kožulom, Manjacklom i sličnima.
PS mogao si vidjeti da si malo gledao, da sneni ima crni karton, a za razloge pitaj Hrvoja, to je njegova odluka.
Napisano: petak, 29.8.2008 u 12:34 Tema: Karizmatski seminari
Ti poremecaji u poboznosti se ne dogadjaju samo kod karizmatika, nego i kod vjernika koji zastupaju tradicionalniji nazor na vjeru.....Npr. idu na sve poboznosti i sve devetnice mole svim svecima....idu na sve skupove i prostenja - a obitelj pati....
Znam i takve, a zato ljude treba znat voditi i upozoravati ih. To je zadaca svih i nije pogreska samo kod karizmatika. Znam obitelj ciji je otac striktno protiv da mu je supruga u neokatekumenima jer ona tamo vikende neke i dosta vremena provodi, a njemu i obitelji se to ne svidja, te tako dolazi do nemira u obitelji....Eto, ljudske pogreske prisutne u nasoj Crkvi posvakud!
Napisano: petak, 29.8.2008 u 13:41 Mijenjano: petak, 29.8.2008 u 13:46 (hrki) Tema: Karizmatski seminari
sara
piše: Ti vrlo slabo čitaš što sam napisala - veliki karizmatik je javno vršio egzorcizam (to je nešto posve nedopustivo s mnogo strana), drugi karizmatik nije htio platiti posao kojega je učinio čovjek koji je iza sebe ostavio udovicu u dugovima, radi zaluđenosti seminarom žena je počela zanemarivat obitelj i dovela brak u pitanje, jedan od svirača na nekim karizmatskim misama je ostavljao malu djecu same da bi svirao... O biznisu s knjigama, kazetama, CD-ima i sl. da ne govorim
Ovo je nekoliko stvari koje ja osobno znam i poznajem. Gdje je tu ljudskost? I da učit ću djecu da se vjera živi u redovitosti svakodnevnice a ne hoda okolo.
Inače, nikada u isti koš ne bih stavljala dr. Ivančića i dr. Linića sa Radigovićem, dr. Kožulom, Manjacklom i sličnima.
PS mogao si vidjeti da si malo gledao, da sneni ima crni karton, a za razloge pitaj Hrvoja, to je njegova odluka.
mislim da ti slabo čitaš i ne kopčaš
uopće ne vidim u postovima od jučer -prekjučer da si spominjala egzorcizam ( možeš reći na kojoj strani ove teme i tko je radio egzorcizam)
ti sada opet nabrajaš neke privatne doživljaje vjernika, i to poslije moga posta gdje sam ti detaljno argumentirao da takvom logikom i mjerom možemo pljuvati po svim svećenicima KC ( navodio sam ti pedofiliju, bludnost, krađu, zlostavljanje itd!)
i cijenjena LADY sa foruma ti je to isto pojasnila, pa eto nadam se da shvaćaš ( barem sada) da te priče i priomjeri koje si navodila ne predstavljaju BAŠ NIŠTA, tj nikakav dokaz da KO " ništa ne vrijedi , i da nema ljudskosti..."
opet ti kažem , jao si ga nama ako će i drugi katehete imati takav negativistički stav prema KO i prenositi ga djeci na vjeronauku, jer za to nemaš nikakvih argumenata, pogotovo ne konačan stav KC
a ti kao kateheta si dužna prenositi službene stavove Crkve, a ne nametati svoj osobni stav
spominješ prodaju cd-a, knjiga itd
koja glupost- kao da se isto to ne prodaje po čitavom svijetu i crkvama u Hrvatskoj??
očito je da bi ti uvela zabranu prodaje i cenzuru samo na djelima koja se tiču KO, ali srećom ne pita se samo tebe
kažeš da ljudi i djeca gube vrijeme odlascima na seminare- ne mogu vjerovati šta ti zastupaš i govoriš ???
to je kao da ja govorim ljudima nemojte uopće ići u crkve,što gubite vrijeme," hodajući okolo" ( kako si ti rekla da ćeš reći djeci na vjeronauku) ????
btw, šta ti ne valja kod fra smiljana kožula?
je li se javila neka bakica kojoj je muž bio predugo na seminarima , pa je gubio vrijeme na molitvenim zajednicama i misama kod omraženih karizmatika tipa fra smiljana, ili možda neki djed sa pritužbom da je možda fra smilajan bio preglasan i slično
Ž 53 god., Koprivnica Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 4193 (stari forumaš)
Napisano: petak, 29.8.2008 u 15:58 Tema: Karizmatski seminari
hrki
piše: mislim da ti slabo čitaš i ne kopčaš
uopće ne vidim u postovima od jučer -prekjučer da si spominjala egzorcizam ( možeš reći na kojoj strani ove teme i tko je radio egzorcizam)
ti sada opet nabrajaš neke privatne doživljaje vjernika, i to poslije moga posta gdje sam ti detaljno argumentirao da takvom logikom i mjerom možemo pljuvati po svim svećenicima KC ( navodio sam ti pedofiliju, bludnost, krađu, zlostavljanje itd!)
i cijenjena LADY sa foruma ti je to isto pojasnila, pa eto nadam se da shvaćaš ( barem sada) da te priče i priomjeri koje si navodila ne predstavljaju BAŠ NIŠTA, tj nikakav dokaz da KO " ništa ne vrijedi , i da nema ljudskosti..."
opet ti kažem , jao si ga nama ako će i drugi katehete imati takav negativistički stav prema KO i prenositi ga djeci na vjeronauku, jer za to nemaš nikakvih argumenata, pogotovo ne konačan stav KC
a ti kao kateheta si dužna prenositi službene stavove Crkve, a ne nametati svoj osobni stav
spominješ prodaju cd-a, knjiga itd
koja glupost- kao da se isto to ne prodaje po čitavom svijetu i crkvama u Hrvatskoj??
očito je da bi ti uvela zabranu prodaje i cenzuru samo na djelima koja se tiču KO, ali srećom ne pita se samo tebe
kažeš da ljudi i djeca gube vrijeme odlascima na seminare- ne mogu vjerovati šta ti zastupaš i govoriš ???
to je kao da ja govorim ljudima nemojte uopće ići u crkve,što gubite vrijeme," hodajući okolo" ( kako si ti rekla da ćeš reći djeci na vjeronauku) ????
btw, šta ti ne valja kod fra smiljana kožula?
je li se javila neka bakica kojoj je muž bio predugo na seminarima , pa je gubio vrijeme na molitvenim zajednicama i misama kod omraženih karizmatika tipa fra smiljana, ili možda neki djed sa pritužbom da je možda fra smilajan bio preglasan i slično
Je li ti stvarno tako loše čitaš ili se praviš? Radiš li to svjesno ili nesvjesno?
M 46 god., Vukovar Član od 19.08.2008. Pošalji poruku
Poruka: 3 (novi forumaš)
Napisano: subota, 30.8.2008 u 16:52 Tema: Karizmatski seminari
Prvo pozdrav svima,zatim Hrki molio bih te kao vjernika Katolika da se ponašaš u skladu sa ovakvim stranicama te da se ne obrušavaš na sugovornike takvom agresivnošću kao što si napao Saru i jako je loše to što pokušavaš da se ismijavaš s njenim komentarima.Mislim da je Sara dala svoje mišljenje na temu i nije lijepo da joj u odgovoru spočitavaš što je navela nešto što joj se nije svidjelo i da joj namečeš svoje mišljenje.Ja osobno imam svoje mišljenje o karizmaticima,mislim na karizmatike koji se danas pojavljuju u javnosti,a koji kupe mase oko sebe na seminarima.Evo ja mislim da je to zapravo pogubno za našu Katoličku crkvu jer ljudi idu na seminare te se polako povlače iz crkve razmišljajući ::"pa bio sam jučer na seminaru fra"x x x x x" i pomolio sam se,bilo mi je lijepo pa sad nemoram ići cjeli tjedan u crkvu,joj on je tako lijepo svjedočio o susretu sa Bogom i bilo je tako dobro a ne kao naš velečasni svaki puta jedno te isto...pa u idući petak počinje seminar XXXX-a ." i tako dalje i tako dalje .Što se prodaje knjiga tiče to nije loše jer puno ljudi nezna gdje bi kupili knjige i puno bi ljudi kupili knjige po naslovu(dobar marketing) a zapravo im to znanje niti ne treba jer su ga večinom prevazišli ali na tim susretima im se objasni što je u knjizi napisano i za što bi im ta knjiga bila dobra.Na današnjoj sceni ima puno karizmatika i "karizmatika" naravno i Biblija nas na to upozorava samo mnogi zaboravljaju na to,a naši ljudi koji su bili pod opsadom komunizma 50-60 godina niti neznaju što je to Karizmatik neki misle da je to nekakav svetac se pojavio među nas i juriš tamo, naročito ako je spoznaja da će prisustvovati i netko iz viših krugova Katoličke crkve.
Dar Duha svetoga su mnogi zloupotrebljavali i prije a neki vjerovatno to rade i sada,ha,pa ljudi smo...zato poštovani Hrki uzmi i ti u ruke Litanije Poniznosti i samnom zajedno barem jednom u mjesecu da ih pročitamo pokušavajući ih se pridržavati .
Lijep pozdrav!
p.s.
Hrki,ovo nije ništa osobno!
Napisano: ponedjeljak, 1.9.2008 u 9:31 Tema: Karizmatski seminari
Što se karizmatika tiče ja javno svjedočim da je seminar Manjackla u Koprivnici bio čisti cirkus, a da sam se osobno uvjerila kako su mnogi karizmatski sursreti samo obične predstave sa puno dramaturgije i bez imalo stvarnog života. Iskusila sam, u vrlo teškoj životnoj situaciji, potpunu neljudskost osoba - kariozmatika koji i dan danas na sva usta viču o Duhu Svetome.
Silne emocije i veliko ništa, dapače ispod razine obične ljudskosti.
ovo gore je napisala sara
brate vukovarac, nije li ovo od sare oličenje neponiznosti i grubog generaliziranja kar.pokreta i obnove
kroz komentar o manjakalu, i "neljudskost osoba-karizmatika" za koje nije ni rekla o kome se radi. osuđuje sve karizmatike ili u najmanju ruku veliku većinu
ali to tebi očito ne bode oči, nego karizmatska neponiznost
da ti kažem, da sam među ljudima na kariz. seminarima i misama, naišao na odlične vjernike
da ti sada govorim jesu li bolji , bilo bi glupo i relatvno, ali mogu ti sigurno reći da nisu gori
kod nekih sam vidio takvu ljubav prema ljudima, molitvi, sakramentima KC , posebno ispovijedi , toliko želje da pomognu drugima, da ih obrate na katoličanstvo , da se kroz grupnu molitvu moli za bolesne od leukemije, raka i drugih bolesti ( mnogi iz kariz. obnove imaju male molitvene grupe u kojima se neprekidno moli lanac raznih krunica, postoji lanac posta itd) kakvu nisam vidi kod mnogih drugih koji se ša šprdnjom i potcjenjivanjem odnose prema takvima
spominješ mi litanije koje moliš
kad bih ja tebi nabrajao sve krunice, devetnice koje molim , možda bi mi predbacio da ih previše molim ili nešto jeoš gore
zato neću ulaziti po pitanju molitvi i liitanija u detalje jer bi se iznenadio koliko ih molim
neznam otkuda to pogrešno mišljenje da ljudi koji idu na kar.obnovu ne idu na misu, ne mole , ne drže do sakramenata isl
to ti je brate obična velika zabluda
barem , iz iskustva iz zagreba ti mogu reći da svi iz KO su najviše vezani uz svetu misu, sakramente , molitvu
nisu to neki emocionalci koji se ispušu na "kar. slavljima" i onda se ostave svega što si naveo
nabrajajući neke vezane uz KO zaboravio san fra ivu pavića
možda si čuo za njega i mnoga izlječenja koja su se dogodila ( koliko se sjećam spominju se 40-50 štaka koje su mu hromi ostavili za uspomenu)
nešto više ima čini mi se na dvasrca.com , ali možeš ukucati na googlu njegovo ime , pa čitaj pozitivne plodove i svjedočenja mnogih vjernika
zato, ne brini se za moju poniznost i molitvu, možda bi više toga trebalo nekima koji su više involvirani u institucionalnu crkvu i koji se često oholo kriju iza te formalne pozicije , misleći da im poznastvo sa nekima iz struktura daje veću legoitimnost i ispravnost
Napisano: ponedjeljak, 1.9.2008 u 9:43 Tema: Karizmatski seminari
Da, slazem se s Hrkijem - ne treba SVE osudjivat....taman i ako ima nekih pojedinacnih krivih slucajeva - ali takvih ispada ima u Crkvi u svim strukturama, pa necemo cijelu Crkvu osudjivat - vec rasti u poniznosti....polako i smireno!
Ja samo znam da je KO umnogome pomogla nekim osobama koje znam i zahvaljujem Bogu za to. A i danasnjoj Crkvi trebaju bas Duhovi, pa neka se zapaljuju - u srcima vjernih...nema bez Duha Svetoga nista!
Stoga, neka pod suncem Gospodnjim bude mjesta za sve, a mi klasicni vjernici bismo mozda mogli otvoriti srce i za nova gibanja i pomoci im da sazriju i stanu na noge, umjesto da gledamo i osudjujemo di je sto krivo - to nema ploda i uskogrudno je! SRCA GORE!
Napisano: ponedjeljak, 1.9.2008 u 12:39 Tema: Karizmatski seminari
evo jedno svjedočenje na forumu zebe tražim.com , podforum vjerska iskustva, topic: pitanja u vezi karizmatika
http://www.tebe-trazim.com/forum/viewtopic.php?t=2607&start=45
ništa spektakularno, ali možda zato i najbolje da shvatimo svjedočenje običnih ljudi
Od malena sam odgajan u vjeri (katoličkoj),redovito sam išo u na sv.Misu ali sve mi je to nekako bilo tradicionalno.Nisam ni znao šta je u stvari svMisa.
I molio sam redovito koliko tolio ali nikad nisam imo potrebu da kažem "Isuse volim te",čini mi se da to i nisam mogo izgovorit.
Tek u zadnje vrijeme kad sam prisustvovo na nekoliko duhovni obnova ( fra Zvjezdana Linića u Mostaru,Zlatko Sudac u Jajcu,Dražena Radigovića u Mostaru i Fra Ivo Pavić u Šuici)
sam shvatio koliko sam bio mlak vjernik i koliko još moram poradit na sebi.Rado idem na Karizmatske obnove ne da bih vidio neke senzacije,nego da bih napunio baterije za svakodnevni život.
Nevidim ništa loše kod naših karizmatika,i oni sami upozoravaju da se nesmijemo navezivati na njih nego na Isusa Krista.
Lijepo je doć na duhovnu obnovu zapalit malo vatricu u srcu i onda se vratit u sakodnevni život i tu gdje smo najpotrebniji svjedočit svojim životom.
Za mene lažni proroci su tipa "iscjelitelj" braco,onaj "iscjelitelj iz ekvadora (ako sam dobro zapamtio) i njima slični...
Bog vas blagoslovio!!!
Ž 22 god., Zagreb Član od 26.12.2007. Pošalji poruku
Poruka: 6 (novi forumaš)
Napisano: utorak, 2.9.2008 u 11:25 Tema: Karizmatski seminari
Evo i mene.
Sami po sebi nisu loši Karizmatski susreti niti ono kaj se na njima govori.
Jedino, ali stvarno jedino kaj je upitno i kaj mi se nije sviđalo je : teorija o grijehu predaka i oslobađanju od grijeha predaka.
1. Nek mi BILO TKO nađe BAR JEDAN REDAK U SZ ILI NZ GDJE POSTOJI "OSLOBAĐANJE OD GRIJEHA PREDAKA". Govori se o prokletstvima, ali nigdje nije utemeljno takvo oslobađanje a kamoli ono kaj se od toga danas izvodi.
2. Postoji egzorcizam, oslobađanje od zloduha, bol.pomazanje i ostalo ali Isus NIKAD ali NIKAD u cijelom NZ nije nikog oslobađao od grijeha predaka. Nisu to činili ni apostoli. Pa otkud to kod nas odjednom?
To "oslobađanje" je nastalo tek kod pentekosci i nije mi jasno kaj to radi kod nas u katoličnoj crkvi.
3. Vezano uz to imam više loših primjera.
Jedan bračni par se obratio i čak su se preselili u Međugorje. Njihova kćer nije "obraćena" i stvara im neke probleme, a oni su uvjereni da je na njoj grijeh predaka i da ih Bog kažnjava zbog toga jer nisu od početka života bili pobožni itd.
Od moje prijateljice mama hoda k Radigoviću i u nekom je u uvjerenju da njezina kćer pati (u biti ne pati, neg se mora više truditi oko faksa i novci jer ih nemaju) zbog toga kaj njihovi baka i djed nisu bilo dobri.
Ne mora biti da je tu Radigović kriv, možda to ljudi krivo tumače ali... to je dokaz da je oslobađanje GRIJEH A PREDAKA termin koji je
NEDEFINIRAN
NEPOTPUN
NEMA BIBLIJSKO UTEMELJENJE
A ČINJENICU DA PRENOSIMO OSOBINE I NAVIKE NE BI TREBALO NAZVATI GRIJEHOM PREDAKA.
A o tome koliko je meni ta ideja stvarala probleme da ne govorim, napisala bi 3 strane na ovom forumu.
M 20 god., Vinkovci Član od 25.08.2008. Pošalji poruku
Poruka: 107 (mladi forumaš)
Napisano: utorak, 2.9.2008 u 11:31 Tema: Karizmatski seminari
Prepoznat ćete ih po njihovim rodovima. Zar se s trnja bere grožđe ili s drače smokve? Tako svako dobro. stablo rađa dobrim rodom, a zlo stablo rađa zlim ...
Evo ovo je za lažne proroke ali svakako se vidi da ako uzmemo u obzir da su to obiteljska stabla drugačije će mo razmišljati!!!
M 22 god., Zagreb Član od 13.11.2007. Pošalji poruku
Poruka: 126 (mladi forumaš)
Napisano: subota, 6.9.2008 u 23:13 Tema: Karizmatski seminari
Upravo sam se vratio sa seminara fra Zvjezdana Linića u Domu sportova. Dok je molio za ozdravljenje, osjetio sam kako mi Isus otvara usta i ulazi unutra. Fra Linić je molio da Isus iscjeli naš jezik. Osjetio sam kako mi Isus djeluje na jeziku. Tada je molio za naša pluća, i jasam ga osjetio u plućima, zatim srce, kičma, spolni organi. Cijelo vrijeme sam osjećao goruću toplinu u organima koje je navodio. Fra Linić više nije navodio organe, ali sam osjetio kako Isus silazi na noge i na stopala. Dulje vrijeme sam osjećao snažnu toplinu u stopalima i potkoljenici. Molio sam Isusa za moja spuštena stopala, koja su mi često zadavala bol u leđima (tko ima spuštena stopla, zna o čemu pričam), neka se vrši volja Njegova, iako sam prikriveno ipak želio da mi ih izlječi. Nakon što je bilo gotovo, popipao sam stopalo, ništa nisam primetio (teško sam i mogao to kroz cipelu). Sada sam došao doma, spremao se za spavanje, skinem čarape i primjetim lukove na stopalima. Isprva nisam bio siguran jesam li si ja to zamislio ili je to stvarno. Odmah sam se sjetio sigurne metode, išao sam provijeriti otisak. Meni je prije otisak (bez prstiju) imao oblik elipse, sada ima onu udubinu.
Vječna hvala i slava Isusu!!!
M 20 god., Vinkovci Član od 25.08.2008. Pošalji poruku
Poruka: 107 (mladi forumaš)
Napisano: nedjelja, 7.9.2008 u 14:03 Tema: Karizmatski seminari
Slava Isusu, evo za samo da vam kažem da je sada u četvrtak isto tako molitva ozdravljanja, i Sveta Misa koju predovi franjevac Fra Ivo Pavić također veliki karizmatik i učenik Isusov, to se održava u Tišini u Bosni!
Ja idem :-)