ines, jesi li ti kad čula za zdravstvene poteškoće, smetnje itd i sl?
Znaš li da ima ljudi koji sjaje od zdravlja, ali ne mogu, ne smiju klečati?
ili jednostavno, kao što mi se jednom dogodilo, imala sam hlaće s kojima nisam nikako smjela kleknuti na pod, jer su bile bijele,...
a tek nakon ovog svega, ljudi imaju neke svoje blokade..i tek onda možeš uzeti kamen pa ih sredi... :roll:
i daj mi molim te reci, od kud ti ta tvrdnja da vjernici koji kleće su bolji vjernici?
ili je to opet tvoj sklop misli?
ako jest
tada si ti jedna od onih na žalost jako nerjetkih vjernica koje gledaju i tko je koliko limozine stavio (milostinju) tko i kako i koliko se često pričešćuje, kakav je njegov stav dok moli (kao što se meni prigovorilo da sklapam ruke cijelim dlanom i mislim da sam faca :)
bilo bi divno kad bi ti ljudi koji se bave ovakvim procjenama "vjere" preko svog površnog sitničavenja, bar to zadržali za sebe.
ostavi ljude na miru.
:idea:
zbog tog optuživanja za neklečanje, moja mama ponekad i ne ide na misu..nije uvijek spremna, nema snage na svakoj nedjeljnoj misi s ovakvim bijedama od ljudi se boriti..dali treba na čelo si napisati da ima operirane noge? i da ne smije klečati?
možda bi tada svećenik i njegova garda marljivih i svestranih inkvizitorica, prestao svoje lešinarenje i optuživanje ljudi koji ne kleče :!: