To sam dala za primjer, jer po tvom svi smo odvratni i ne zaslužujemo pričest..pa rekoh onda ajd, ako smo svi, onda smo zaista Svi!
ne želim se s tobom više nateravati na forumu, nije to moj nivo...a vrijeđaš i spuštaš podmuklo, to ti je činjenica. I to bez da sam ja uvrijedila tebe.
To je valjda ta nača kršćanska ljubav čistoća i kako ti kažeš slobodno nakon toga pristupaš pričesti.
Rekao si sve.[/quote:dc8d975901]
jasminka to što si rekla sicilija, sicilija nije nikakav argunmebt za ono što si napisala. Donesi dokaze. dokazi su ono što vrijedi dotle je obično riganje po crkvi bez argumenata. U ostalom znam kako se odnosiš prema svom župniku da ti ne dopušta pristupa u župsjke prostorije. Možda čovjek ima pravo! Pa otud i toliki bijes. Dobro da i te prostorije nije gradila sicilijanska mafija pa ti onda iz protesta nećeš u njih ulaziti.
Zaboravila si što si mi sve javno pisala a da ja ti u stvari ničim nisi bila umiješana.
Hoću dokaze da Crkva gradi (iz svega intoniranog kod nas jer se radi o našoj Crkvi) sada prebacuješ na Siciliju... inače ostaješ samo brbljavica.