a što ako je sama vatikanska TV imala dokumentarac o tome kao činjenici i istini, a ti ovdje glumataš i lažeš?
pa to ti sve gre na tvoju savijest..i ne mislim se s tobom natezati, jer imam puno pametnijeg posla a imam i zanimljivije ljude na koje ću svoje drasgocijeno vrijeme rado potrošiti..na lažove nikada i nikako!
hrki, to ti je hrvoje izabral, kakti teologe, no oi su samo opća sramota svim teolozima jer ih predstavljaju kako ih predstavljaju..svađanje, vrijeđanje..
sretna sam jer zaista poznajem kvalitetne svećenike i teologe, s kojima se može normalno diskutirati, bez obzira što se u nekim stavovima ne slažemo, a koji k tome imaju eruditno znanje i nisu skućeni svojom ograničenošću..to su pravi intelektualci i humanisti, koji naravno nemaju vremna visiti na netu...
Inače nisam pročitala post od snenog, samo pitanje...a vidim Tro ti si tu nešto njega citirao..To on meni?
[b:c4e35f0cb4]are you talking to me[/b:c4e35f0cb4] :?:
hahhahaha
koja primitivna glupost...pa i neću čitati, da ne kažem ovdje previše svašta...stari čovjek treba mira i bilo bi bolje da se makne s neta i bude prisutan u svojoj župi koliko toliko....