Ž 22 god., Van Hrvatske Član od 06.10.2008. Pošalji poruku
Poruka: 120 (mladi forumaš)
znam nekoliko cinjenica o Medjugorju..
hajde prvo pozitivne- izlijeceni narkomani, Majcino selo, radio Mir Medjugorje( vjerujte da mnogim starim i nepokretnim ljudima puno znaci to sto svaki dan imaju priliku slusati Misu, a u Hercegovini nema druge radio postaje koja ju prenosi) itd..itd..
i sama sam jednom imala predivnu ispovjed tamo, a doticni franjevac puno mi je pomogao...
medjutim, imam prijatelje koji drze restoran dosta blizu crkve... i koji su mi u povjerenju( jer bi im propao biznis da se zna) rekli da:
1. ti isti franjevci petkom..i inace kad je post narucuju na tone i tone sanpjera i drugih preskupih ribljih jela ( pa se ocito prezderavaju), dok narod nema ni za pastrvu i jede tune iz konzerve..
2. ne mogu se sjetit tko je to bio od navodnih vidjelaca..dok je sjedio u restoranu ( takodjer narucio sve najskuplje s menija) prilazi skupina irskih hodocasnika i pita nesto..valjda da im prica o ukazanjima, a vidioc trazi novac..i tek kad mu daju, ne znam koliku novcanicu pocinje s pricom (domacini se naravno sokiraju, ali i oni, na kraju krajeva zaradjuju na istom)