Ž 46 god., Split Član od 24.09.2008. Pošalji poruku
Poruka: 122 (mladi forumaš)
VTBIDDVDH piše: znam nekoliko cinjenica o Medjugorju..
hajde prvo pozitivne- izlijeceni narkomani, Majcino selo, radio Mir Medjugorje( vjerujte da mnogim starim i nepokretnim ljudima puno znaci to sto svaki dan imaju priliku slusati Misu, a u Hercegovini nema druge radio postaje koja ju prenosi) itd..itd..
i sama sam jednom imala predivnu ispovjed tamo, a doticni franjevac puno mi je pomogao...
medjutim, imam prijatelje koji drze restoran dosta blizu crkve... i koji su mi u povjerenju( jer bi im propao biznis da se zna) rekli da:
1. ti isti franjevci petkom..i inace kad je post narucuju na tone i tone sanpjera i drugih preskupih ribljih jela ( pa se ocito prezderavaju), dok narod nema ni za pastrvu i jede tune iz konzerve..
2. ne mogu se sjetit tko je to bio od navodnih vidjelaca..dok je sjedio u restoranu ( takodjer narucio sve najskuplje s menija) prilazi skupina irskih hodocasnika i pita nesto..valjda da im prica o ukazanjima, a vidioc trazi novac..i tek kad mu daju, ne znam koliku novcanicu pocinje s pricom (domacini se naravno sokiraju, ali i oni, na kraju krajeva zaradjuju na istom)
Ma to mi je prestrašno da vidioci naplaćuju, to je neoprostivo, jer Bog je rekao dao sam ti besplatno, besplatno daji
ma ne mogu da vjerujem, Bože sačuvaj