| Vi ste na: Naslovnica foruma • Katolička crkva • Tin Šipoš |
 |
|
Katolička crkva
 Rasprave i fenomeni vezani uz djelovanje Katoličke crkve
Moderatori: zaboljesutra TroIva goran33
Tema: 920
Poruka: 45909 |
Najnovija tema: Filozofija
Aktualna tema: Crkve i sakralna arhitektura
Zadnja poruka: humble, četvrtak 29.7.2010. u 23:19 |
 |
Naslov teme:
Tin Šipoš
Autor teme: KARTUZIJANAC • Broj odgovora: 25 • Broj pregleda: 2614 |
 |
|
 |
|
Ž 27 god., Zagreb Član od 08.05.2007. Pošalji poruku |
 |
 |
 |
| Poruka: 82 (u blagom usponu) |
|
 |
 |
 |
[quote:9f746eec62="Genijalac"]Tin mi je jako drag prijatelj, jedno vrijeme mi je bio i ispovijednik i duhovnik, i mislim da bi bio super župnik. Istina, on ne bi i nikad nije nikome podilazio, i ljudi koji bi htjeli ubaciti u Crkvu razne svoje fiks ideje kod njega ne bi dobro prošli, ali ja baš zato mislim da bi on bio jako dobar župnik.
Sve ovisi o tome kako vi zamišljate nekoga "prikladnog" za pastoral. Ako je to netko tko ne zna reći popu pop a bobu bob, nego samo obilazi oko osjetljivih tema i nema hrabrosti da ih se dotakne i jasno kaže što valja, a što ne, onda imate pravo. Tin definitivno nije svećenik za vas.[/quote:9f746eec62]
Nakon ovih riječi poželjela sam ga upoznat! Ako zaista ima svoje stavove i odlučan je i tako kvalitetan kao što kažeš onda svaka čast mladom dečku i neka mu je sva sreća ovog svijeta. A sve više srećem ljudi koji što su pametniji postaju tiši jer kuže da se nemaju s kime raspravljat, pametnija je manjina, a oni koji se i raspravljaju onako žestoko i primitivno oko nekih nebuloza njima ionako neće uspjet ništa dokazat, oni su samodopadni i sami sebi najpametniji. zato je bolje čuvat energiju i posvetit se Bogu. ne kažem da nije s druge strane dobro bit među ljudima, ja iskreno čak ni ne potičem te samostane jer su nam kvalitetni ljudi potrebni tu među nama, a ne da služe jedni drugima ili Bogu samo ali opet molitve puno mogu učiniti i to je nešto što mi ni ne vidimo a vjerojatno u duhovnom svijetu jako pokreće stvari... šteta ako ode u samostan, ali za njega vjerojatno najbolje da bude u miru.
|
|
|
| IZ WEB SHOPA |
 |
|
| NAJČITANIJE NA PORTALU |
 |
Uhititi svećenika u Varšavskoj Riječ urednika, 16.7.2010
 Umjesto Misala u crkve stiže iPad Pod povećalom, 18.7.2010
 Papi ređenje žena i pedofilija isti grijeh Zoom, 17.7.2010
 Problem: Marta vs. Marija Dan Gospodnji, 18.7.2010