Ž 53 god., Koprivnica Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 4452 (stari forumaš)
[quote:7d715779ed="jasminka"]Da je učinio totalnu glupost!
(kad bih mogla to bih mu i u oči rekla, bez imalo straha, vjeruj mi!)
Zabranio je pateru Liniću seminar! A što bi biskup Srakić koji izgleda nema pojma što mu se u biskupiji sa vjernicima događa, rekao kada bi mu se dokumentiralo brojkama, imenima i adresama, koliko se ljudi bavi magijom, new ageom i kartama?
znadeš li sara, koliko je upravo u toj biskupiji česta pojava uroka sa lutkama, bodenje iglama, voodu magija? ne znaš kao niti biskup Srakić, kome je očito katolički seminar duhovne pomoći za izmučeni narod, od našeg čovjeka ( nie to niti pater James niti nitko vanjski) opasan i štetan?
Svakome na njegovu dušu.
Mijenjam svoje mišljenje o Crkvi kao instituciji jako brzo, od kada sam na ovome forumu i čitam ovakove izjave svećenika i teologa.
Vidim gdje smo.[/quote:7d715779ed]
Bila ja na par seminara, još tamo 80-tih pa i pred godinu dvije. Ne odričem svaku svrhovitost tih seminara općenito. Osobito onih prvih, Ivančićevih. No, ono što sam u zadnje vrijeme vidjela je cirkus. A još ono što osobno znam i poznajem...
Zanimalo bi me od kuda raspolažeš podacima o zastupljenosti magije u Đakovačko-srijemskoj biskupiji? Ono, koliko ja znam, u toj biskupiji ima mnogo pozitivnoga. Ali u biskupijama gdje se održavaju ti seminari ne vidim neke rezultate. Eto, moja Koprivnica se od Manjacklovog seminara nije promijenila. Daleko više se mijenja strpljivim radom šutljivih svećeniha.