M 41 god., Zagreb Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 160 (mladi forumaš)
sara piše: Hrki, neukusno je i nepristojno ovdje adresirati bilo što prema osobi koja ti ne može odgovoriti. Mogao si uočiti da je Sneni odavde baniran.
Što se karizmatika tiče ja javno svjedočim da je seminar Manjackla u Koprivnici bio čisti cirkus, a da sam se osobno uvjerila kako su mnogi karizmatski sursreti samo obične predstave sa puno dramaturgije i bez imalo stvarnog života. Iskusila sam, u vrlo teškoj životnoj situaciji, potpunu neljudskost osoba - kariozmatika koji i dan danas na sva usta viču o Duhu Svetome. Silne emocije i veliko ništa, dapače ispod razine obične ljudskosti.
osobno nisam znao da je baniran
ali , ako i je kad se vrati može replicirati
btw, možeš li mi reći zbog čega mje baniran i do kada
što se tiče manjackala ja sam bio u ciboni i bilo je dobro
molitva, misa, isticanje ispovijedi, pričesti, svih sakramenata KC
bilo je i kipova BD Marije, uglavnom sve ono što je čisti katolicitet, a ne protestantizam , sai baba ili nešto gore
ali kar.pokret nije manjakal- tu su i drugi: linić, ivančić, kožul, radigović itd
glupo je suditi sav pokret na dojmu-ili iskustvu koji si imala samo s jednim od komentiranih
to je kao kad ateisti ili protestanti npr. kritiziraju svećenike KC i samu KC jer su vidjeli da je netko iz KC uradio nešto loše ( npr, pedofil, bludničenje svećenika, spavanje s vjernicom iz župe, zlostavljanje u caritasu, krađa human.pomoće i masa drugih grijeha u koji može upasti svećenik KC)
e , tom tvojom logikom, svatko može pljuvati po cijeloj KC i reći . kako može KC biti od Krista i valjana crkva kad je taj svećenik učinio to, to i to
e, takav sličan aršin koristiš i ti
našla si jednoga i po njemu sudiš sve...???
btw, ja i tog jednog zasada ne osuđujem
ne sviđa mi se ni ovo što si rekla:...Silne emocije i veliko ništa, dapače ispod razine obične ljudskosti...
mislim da olako potcjennjuješ rad karizm. svećenika, darove koji donosi kar. obnova , i da koristiš pregrube izraze kada samo tako kažeš...veliko ništa, ispod svake razine obične ljudskosti...!????( sic)
hoćeš reći da je ono što se događa na seminarima i misama KO jedno veliko ništa, nešto životinjsko - ispod razine svake ljudskosti....????
katastrofa...hoćeš li tako govoriti djeci na vjeronauku? i braniti im da idu na takve seminare isl...Bože sveti, sačuvaj nas zloga...