Ž 53 god., Koprivnica Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 4452 (stari forumaš)
hrki piše: osobno nisam znao da je baniran
ali , ako i je kad se vrati može replicirati
btw, možeš li mi reći zbog čega mje baniran i do kada
što se tiče manjackala ja sam bio u ciboni i bilo je dobro
molitva, misa, isticanje ispovijedi, pričesti, svih sakramenata KC
bilo je i kipova BD Marije, uglavnom sve ono što je čisti katolicitet, a ne protestantizam , sai baba ili nešto gore
ali kar.pokret nije manjakal- tu su i drugi: linić, ivančić, kožul, radigović itd
glupo je suditi sav pokret na dojmu-ili iskustvu koji si imala samo s jednim od komentiranih
to je kao kad ateisti ili protestanti npr. kritiziraju svećenike KC i samu KC jer su vidjeli da je netko iz KC uradio nešto loše ( npr, pedofil, bludničenje svećenika, spavanje s vjernicom iz župe, zlostavljanje u caritasu, krađa human.pomoće i masa drugih grijeha u koji može upasti svećenik KC)
e , tom tvojom logikom, svatko može pljuvati po cijeloj KC i reći . kako može KC biti od Krista i valjana crkva kad je taj svećenik učinio to, to i to
e, takav sličan aršin koristiš i ti
našla si jednoga i po njemu sudiš sve...???
btw, ja i tog jednog zasada ne osuđujem
ne sviđa mi se ni ovo što si rekla:...Silne emocije i veliko ništa, dapače ispod razine obične ljudskosti...
mislim da olako potcjennjuješ rad karizm. svećenika, darove koji donosi kar. obnova , i da koristiš pregrube izraze kada samo tako kažeš...veliko ništa, ispod svake razine obične ljudskosti...!????( sic)
hoćeš reći da je ono što se događa na seminarima i misama KO jedno veliko ništa, nešto životinjsko - ispod razine svake ljudskosti....????
katastrofa...hoćeš li tako govoriti djeci na vjeronauku? i braniti im da idu na takve seminare isl...Bože sveti, sačuvaj nas zloga...
Ti vrlo slabo čitaš što sam napisala - veliki karizmatik je javno vršio egzorcizam (to je nešto posve nedopustivo s mnogo strana), drugi karizmatik nije htio platiti posao kojega je učinio čovjek koji je iza sebe ostavio udovicu u dugovima, radi zaluđenosti seminarom žena je počela zanemarivat obitelj i dovela brak u pitanje, jedan od svirača na nekim karizmatskim misama je ostavljao malu djecu same da bi svirao... O biznisu s knjigama, kazetama, CD-ima i sl. da ne govorim
Ovo je nekoliko stvari koje ja osobno znam i poznajem. Gdje je tu ljudskost? I da učit ću djecu da se vjera živi u redovitosti svakodnevnice a ne hoda okolo.
Inače, nikada u isti koš ne bih stavljala dr. Ivančića i dr. Linića sa Radigovićem, dr. Kožulom, Manjacklom i sličnima.
PS mogao si vidjeti da si malo gledao, da sneni ima crni karton, a za razloge pitaj Hrvoja, to je njegova odluka.