Postavi kao početnu stranicu - Dodaj u favorites

Vi ste na: Naslovnica foruma  •  Katolička crkva  •  Karizmatski seminari
Katolička crkva

Rasprave i fenomeni vezani uz djelovanje Katoličke crkve
Moderatori: Hrvoje TroIva zaboljesutra
Tema: 636
Poruka: 25420
Najnovija tema: "Kolajna ljubavi"
Aktualna tema: "Kolajna ljubavi"
Zadnja poruka: iHR, četvrtak 8.1.2009. u 1:06
Naslov teme:
Karizmatski seminari
Autor teme: sneni  •  Broj odgovora: 296  •  Broj pregleda: 9951
sara
Ž 53 god.,
Koprivnica
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Poruka: 4452 (stari forumaš)

hrki piše:
mislim da ti slabo čitaš i ne kopčaš
uopće ne vidim u postovima od jučer -prekjučer da si spominjala egzorcizam ( možeš reći na kojoj strani ove teme i tko je radio egzorcizam)

ti sada opet nabrajaš neke privatne doživljaje vjernika, i to poslije moga posta gdje sam ti detaljno argumentirao da takvom logikom i mjerom možemo pljuvati po svim svećenicima KC ( navodio sam ti pedofiliju, bludnost, krađu, zlostavljanje itd!)
i cijenjena LADY sa foruma ti je to isto pojasnila, pa eto nadam se da shvaćaš ( barem sada) da te priče i priomjeri koje si navodila ne predstavljaju BAŠ NIŠTA, tj nikakav dokaz da KO " ništa ne vrijedi , i da nema ljudskosti..."

opet ti kažem , jao si ga nama ako će i drugi katehete imati takav negativistički stav prema KO i prenositi ga djeci na vjeronauku, jer za to nemaš nikakvih argumenata, pogotovo ne konačan stav KC
a ti kao kateheta si dužna prenositi službene stavove Crkve, a ne nametati svoj osobni stav

spominješ prodaju cd-a, knjiga itd
koja glupost- kao da se isto to ne prodaje po čitavom svijetu i crkvama u Hrvatskoj??
očito je da bi ti uvela zabranu prodaje i cenzuru samo na djelima koja se tiču KO, ali srećom ne pita se samo tebe

kažeš da ljudi i djeca gube vrijeme odlascima na seminare- ne mogu vjerovati šta ti zastupaš i govoriš ???
to je kao da ja govorim ljudima nemojte uopće ići u crkve,što gubite vrijeme," hodajući okolo" ( kako si ti rekla da ćeš reći djeci na vjeronauku) ????

btw, šta ti ne valja kod fra smiljana kožula?
je li se javila neka bakica kojoj je muž bio predugo na seminarima , pa je gubio vrijeme na molitvenim zajednicama i misama kod omraženih karizmatika tipa fra smiljana, ili možda neki djed sa pritužbom da je možda fra smilajan bio preglasan i slično

Je li ti stvarno tako loše čitaš ili se praviš? Radiš li to svjesno ili nesvjesno?

IZ WEB SHOPA

Michael W. Smith: Worship Again
122,00 kn

NAJČITANIJE NA PORTALU

Sveta obitelj i obitelj 21. stoljeća
Dan Gospodnji, 28.12.2008

Sretan i blagoslovljen Božić
Dan Gospodnji, 24.12.2008

Događaji koji su obilježili 2008. godinu
Crkva, 31.12.2008

Svjetlo istinsko dođe na svijet
Dan Gospodnji, 4.1.2009