M 46 god., Vukovar Član od 19.08.2008. Pošalji poruku
Poruka: 3 (novi forumaš)
Prvo pozdrav svima,zatim Hrki molio bih te kao vjernika Katolika da se ponašaš u skladu sa ovakvim stranicama te da se ne obrušavaš na sugovornike takvom agresivnošću kao što si napao Saru i jako je loše to što pokušavaš da se ismijavaš s njenim komentarima.Mislim da je Sara dala svoje mišljenje na temu i nije lijepo da joj u odgovoru spočitavaš što je navela nešto što joj se nije svidjelo i da joj namečeš svoje mišljenje.Ja osobno imam svoje mišljenje o karizmaticima,mislim na karizmatike koji se danas pojavljuju u javnosti,a koji kupe mase oko sebe na seminarima.Evo ja mislim da je to zapravo pogubno za našu Katoličku crkvu jer ljudi idu na seminare te se polako povlače iz crkve razmišljajući ::"pa bio sam jučer na seminaru fra"x x x x x" i pomolio sam se,bilo mi je lijepo pa sad nemoram ići cjeli tjedan u crkvu,joj on je tako lijepo svjedočio o susretu sa Bogom i bilo je tako dobro a ne kao naš velečasni svaki puta jedno te isto...pa u idući petak počinje seminar XXXX-a ." i tako dalje i tako dalje .Što se prodaje knjiga tiče to nije loše jer puno ljudi nezna gdje bi kupili knjige i puno bi ljudi kupili knjige po naslovu(dobar marketing) a zapravo im to znanje niti ne treba jer su ga večinom prevazišli ali na tim susretima im se objasni što je u knjizi napisano i za što bi im ta knjiga bila dobra.Na današnjoj sceni ima puno karizmatika i "karizmatika" naravno i Biblija nas na to upozorava samo mnogi zaboravljaju na to,a naši ljudi koji su bili pod opsadom komunizma 50-60 godina niti neznaju što je to Karizmatik neki misle da je to nekakav svetac se pojavio među nas i juriš tamo, naročito ako je spoznaja da će prisustvovati i netko iz viših krugova Katoličke crkve.
Dar Duha svetoga su mnogi zloupotrebljavali i prije a neki vjerovatno to rade i sada,ha,pa ljudi smo...zato poštovani Hrki uzmi i ti u ruke Litanije Poniznosti i samnom zajedno barem jednom u mjesecu da ih pročitamo pokušavajući ih se pridržavati .
Lijep pozdrav!
p.s.
Hrki,ovo nije ništa osobno!