Napisano: subota, 11.2.2006 u 17:46 Tema: Blago vama, braćo muslimani!
sara:
[quote:c541c1c623]Interesantno je kako te Bogumilovo pljuvanje po Katoličkoj Crkvi tako ne pogađa, ili to meni izgleda tako?![/quote:c541c1c623]
od kud ti taj hvalevrijedan kršćanski zaključak?
Kao prvo vrati se malo i na njegovu temu Crkve u hrvata..pa pogledaj što ćeš tamo naći..naći ćeš moje pokušaje stišavanja, koje je čovjek poslušao (HB) i svoje vječito navijanje, kao kad dražiš psa na lajanje.
[quote:c541c1c623]Interesantno je kako te Bogumilovo pljuvanje po Katoličkoj Crkvi tako ne pogađa, ili to meni izgleda tako?! [/quote:c541c1c623]
ogovorila sam ti da upitaš urednika o mojim nastojanjima da se zaustavi HB.Konačno je i bio izbrisan kao i brunesa kada su pretjerali..Ti to ne možeš znati upravo zbog toga jer je izbrisano..
Niti ja ne vidim smisla s tobom se ovdje blatiti i sramotiti u takvoj raspravi koja uopće nema nikakvog početka niti kraja.
A i to je činjenica koja govori sve, govori o kršćanskoj netrpeljivosti , iako su nam isti ciljevi i ishodište, ali netrpeljivost, oholost, cijepidlačenje, optuživanje,tobožnje vrijeđanje, podmetanja, i svakakve druge vrline čine ono što čine, u Crkvi i po Crkvi. To je razdijeljenost, umjesto zajedništva.
Što se tiće ljubavi..ona je pobjegla :arrow: dala je petama vjetra..
Opet će Isus otići grešnicima, preljubnicama, lopovima i carinicima, narkomanima, new agerima, i cijeloj sviti izgubljenih i lutajućih duša.
Znaš sara, oni će pokazati više vjere ljubavi i tolerancije-od ovakvih kršćana koji nastupaju kao pravednici. :idea:
Ž 53 god., Koprivnica Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 4452 (stari forumaš)
Napisano: subota, 11.2.2006 u 18:59 Tema: Blago vama, braćo muslimani!
Ne želim biti cinična i preskočit ću neke stvari, ne želim ni stoti put objašnjavat da se suprotstavljam mišljenjima i da nisam nikog nazavala ni farizejem, ni štošta što bi se ovdje dalo iščitati na moj račun. Kao što su se mnogi odavde povukli, činim to i ja. U kruženju koje ne razlikuje što je boriti se za načelnu ispravnost nemam što više tumačiti. A moje osobno pristupanje pojedincima je moja osobna stvar.
Lijepo te molim ako želiš pogledaj kako si napisala svoje postove na moj račun i prebroji riječi i izraze koji se iz načina pisanja mogu shvatiti kao meni upućene. A onda pogledaj moje postove i prebroji isto, na bilo čiji račun. Samo toliko
Želim vam svako dobro, svima.
M 9 god., Zagreb Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 16 (novi forumaš)
Napisano: subota, 11.2.2006 u 20:00 Tema: Blago vama, braćo muslimani!
korn-horn...
a tko zna.. a mozda je netko navikao pisati na mjestima gdje se ljudi (koji ne pristaju da prihvate stavove i reci cu: MISLJENJA koja se svim novim gostima nejavno agresivno naredjuju) nemilosrdno protjeruju, demoniziraju i brisu sa doticnog web-prostora, no s obzirom da su ovdje SVI ljudi dobrodosli te prvenstveno vlada zdrava sloboda, barem se gosti ne izbacuju vec postoji privilegija odabira, pisati ili odlaziti vlastitom odlukom.
Svima novima dobro nam dosli, a onima koji odlaze mir nek je na putovima vasim.
Ž 31 god., Zagreb Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 412 (forumaš u usponu)
Napisano: ponedjeljak, 13.2.2006 u 12:29 Tema: Blago vama, braćo muslimani!
dobro a kaj se dogodilo sa ovim?:
Lk 6,22 Blago vama kad vas zamrze ljudi i kad vas izopće i pogrde te izbace ime vaše kao zločinačko zbog Sina Čovječjega!
23 Radujte se u dan onaj i poskakujte: evo, plaća vaša velika je na nebu. Ta jednako su činili prorocima oci njihovi!"
Mt 5,11 "Blago vama kad vas - zbog mene - pogrde i prognaju i sve zlo slažu protiv vas! 12 Radujte se i kličite: velika je plaća vaša na nebesima! Ta progonili su tako proroke prije vas!"