M 89 god., Zagreb Član od 10.03.2007. Pošalji poruku
Poruka: 1556 (stari forumaš) Status: niži moderator
Napisano: subota, 20.10.2007 u 15:37 Tema: Dodijeljena Nobelova nagrada za mir 2007.
meni je zlo od trenutka kada sam saznao da je al dobio nobela! unatoc cinjenici da takva razocaranja traju vec niz godina mojeg kratkog zivota uvije iznova budem potresen.
nije mi jasno kako covijek koji je bio dio administracija( stovise 2. covjek te asministracije!!!) koja je odbila ratificirati sporazum iz kyota i time nastavila i produzila agoniju unistavanja naseg okolisa, moze biti i spomenut u kontekstu nagrade za mir dobivene radi promocije ocuvanja okolisa! mozemo ocekivati da ce za koju godinu i bush dobiti nagradu jer ce po isteku svojeg mandata krenuti na turneju po svijetu u kojoj ce promovirati svijet bez sukoba i krsenja medjunarodnog prava pa cemo sve ostalo ostaviti po strani!
po obicaju, jad i bjeda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ž 89 god., Zagreb Član od 23.01.2007. Pošalji poruku
Poruka: 3566 (stari forumaš)
Napisano: subota, 20.10.2007 u 15:38 Tema: Dodijeljena Nobelova nagrada za mir 2007.
pa ako ju je već dobio henry kissinger, također za mir, zašto ne bi i ostali znameniti i zaslužni američki političari nastavili tu tradiciju... :roll: :?
M 89 god., Zagreb Član od 10.03.2007. Pošalji poruku
Poruka: 1556 (stari forumaš) Status: niži moderator
Napisano: subota, 20.10.2007 u 15:46 Tema: Dodijeljena Nobelova nagrada za mir 2007.
sama cinjenica da je netko bio americki predsjednik ili dio administracije nekog njihovog predsjednika treba biti u nemogucnosti da mu bude uruceno bilo sto osim sudskog poziva pred stalni medjunarodni kazneni sud! a onda je vrhunac cinizma i okrutnosti svedske akademije da nagradi za ocuvanje okolisa covjeka koji je bio u prilici uciniti nesto konkretno za njegovu zastitu i nije to ucinio, nego je pronasao svoju savijest nakon godina i godina u cilju skupljanja naklonsti za mogucu peredsjednicku nominaciju u buducnosti ili pak zadovoljavanje ega velicini lincolnovog memorijala!