M 9 god., Zagreb Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 187 (mladi forumaš)
Napisano: petak, 9.6.2006 u 14:34 Tema: Prosvjedno pismo ministru Biškupiću
Kultura vise nije samo krscanstvo, krscanstvo je sada samo jedan dio kulture, i kultura vise nije u sluzbi krscanstva. Sto znaci da, ministarstvo kulture, nije ucinilo nista proturjecno. Pa eto.
Napisano: petak, 9.6.2006 u 17:58 Tema: Prosvjedno pismo ministru Biškupiću
[quote:259fc1adbd]Kultura vise nije samo krscanstvo, krscanstvo je sada samo jedan dio kulture, i kultura vise nije u sluzbi krscanstva. Sto znaci da, ministarstvo kulture, nije ucinilo nista proturjecno. Pa eto.[/quote:259fc1adbd]
Vikleru, kultura je kultura!
Niti kršćanska niti crvena niti plava..tko ima sreće to ima u sebi usađeno, a tko nema..nema...
Moglo se o Dalaj Lami napisati sa sličnim asocijacijama, no sigurno bi bilo drugačijeg odjeka. To bi došlo do Marsa,a li kod nas lupati protiv naših svetinja je----dio naše kulture.
Moj komentar odnosi se na tvoje šale, jer mi se čini da se češće svojim vicevima sam smiješ
Napisano: petak, 9.6.2006 u 21:01 Tema: Prosvjedno pismo ministru Biškupiću
Tako je jasminka. Kultura je kultura, a bonton je bonton. Ti mjesas to dvoje.
[quote:ed8f1a913e]a li kod nas lupati protiv naših svetinja je----dio naše kulture.[/quote:ed8f1a913e]
Ljudi koji su "lupali" po njima ih vjerojatno ne smatraju svetinjama. Tako da nisu lupali po svojim svetinjama. Tvoje svetinje nisu svacije svetinje, mozda ih je bas takavo shvacanje navelo da lupaju po njima.
[quote:ed8f1a913e]Moj komentar odnosi se na tvoje šale, jer mi se čini da se češće svojim vicevima sam smiješ[/quote:ed8f1a913e]
Ž 53 god., Koprivnica Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 4452 (stari forumaš)
Napisano: petak, 9.6.2006 u 21:18 Tema: Prosvjedno pismo ministru Biškupiću
Vrijeđanje bilo čijih svetinja je krajnji izraz nekulture i nepoštovanja. A se istinskom vjerniku izruguješ sa svetinjama vjere više ga vrijeđaš nego da se izruguješ njegovoj majci. A zanima me komu je to normalno i benevolentno prihvaća ruganje vlastitoj majci?
Napisano: petak, 9.6.2006 u 22:34 Tema: Prosvjedno pismo ministru Biškupiću
[quote:f971243887="sara"]Vrijeđanje bilo čijih svetinja je krajnji izraz nekulture i nepoštovanja. A se istinskom vjerniku izruguješ sa svetinjama vjere više ga vrijeđaš nego da se izruguješ njegovoj majci. A zanima me komu je to normalno i benevolentno prihvaća ruganje vlastitoj majci?[/quote:f971243887]
Pa mozda misle da je bas takvo shvacanje pogresno. Mozda misle da su to pogresne svetinje. No nakon svega, nisu usli u crkvu i to radili, nametajuci se. Radili su to preko publikacije koja je namjenjena ljudima sa alternativnim svjetonazorima.
Ž 53 god., Koprivnica Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 4452 (stari forumaš)
Napisano: subota, 10.6.2006 u 9:52 Tema: Prosvjedno pismo ministru Biškupiću
Imaš kerasan stav! Ali zašto onda skinheadsi ne smiju proganjati strance, veličati nacizam, zašto se ne smije reći da pedere treba strpati u umobolnice, da su raznr ženske organizacije hrpa frustriranih baba koje treba povalit pa će sve biti ok itd.
Po tvoju, mi kršćani nemamo pravo na poštovanje, ali treba kričati iz svega glasa za pase, mačke, pedere, strance, alternativce svih boja i dezena!
Ma krasna ti je ta demokracija, zapravo je to demon kracija.
Napisano: subota, 10.6.2006 u 11:34 Tema: Prosvjedno pismo ministru Biškupiću
[quote:9d6c0cd157="sara"]Imaš kerasan stav! Ali zašto onda skinheadsi ne smiju proganjati strance, veličati nacizam[/quote:9d6c0cd157]
Zato sto to uopce nije isto. Ne znam kako ti to vidis kao isto. Ovi ljudi nisu nikoga proganjali. Nisu tebi branili nista. Samo vjerojatno imaju oprecno misljenje, za koje ti da katolicka crkva nema potrebu proganjanja vjerojatno nebi nikada ni saznala.
Napisano: subota, 10.6.2006 u 11:42 Tema: Prosvjedno pismo ministru Biškupiću
[quote:84020b2052="jasminka"]
ne znam što ćeš tu, ako ti smrdi..ili si svoju "alternativu" odlučio ovdje sprovoditi?[/quote:84020b2052]
E al mi sad ides na zivce jasminka auuf joj, samo zato sto ja ne mrzim te ljude i shvacam ih drugacije od tebe, pa to znaci da nisam krscanin. Krscanin valjda znaci da moram sve vidjeti kao ti i mrziti ljude koje ti mrzis. Neznam kako opce ocekujes da se nadjem u takvom pogledu, koji ako ista opravdava te ljude.
Napisano: subota, 10.6.2006 u 12:26 Tema: Prosvjedno pismo ministru Biškupiću
[quote:ad8d1ecb9f]samo zato sto ja ne mrzim te ljude i shvacam ih drugacije od tebe, pa to znaci da nisam krscanin. [/quote:ad8d1ecb9f]
Onaj koji je ispljunuo svoj talog gnoja u Biškupićevom "Zarezu", ne zaslužuje od mene mržnju. To bi bio preuzvišeni osjećaj za njega, meni se gnoj kao gnoj gadi, ne samo fizički ne samo smradno nego i onako dubinski...[b:ad8d1ecb9f]mislim da se radi o mrtvacu kog su crvi vlastite mržnje i jala pojeli već odavno.[/b:ad8d1ecb9f]
Nemoj se previše zafrkavati osobo sakrivenog identiteta, jer već si stigao do moje granice strpljivosti.
Zafrkavati se ne možeš sa svime. Upristoji se i savladaj od vlastitih gluposti ili te brišemo zauvijek :!: