Napisano: srijeda, 2.4.2008 u 12:22 Tema: Visi li kršćanstvo na križu!
metatronX
neću s tobom raspravljati jer nisi objektivan niti pokazuješ bilo kakvu objektivnost. Otkud tebi pravo nekoga osuđivati. Hajde čovječe operi i pometi pred svojim vratima. Učini koliko je do tebe (a ne samo blebećati i prstom pokazivati na druge) pa će se stvar srediti. Kad budeš mogao javno pokazati što si učinio na dobro ovog naroda i Crkve, onda mi se javi. Ja ću ti pokazati samo ono što se vidi.. Ostalo prepuštam Bogu a dotle možeš pisati što hoćeš jer lijepo naš narod kaže. "Dok magarac reve slava Bogu ne ide!"
M 28 god., Slavonski Brod Član od 22.01.2008. Pošalji poruku
Poruka: 1245 (stari forumaš)
Napisano: srijeda, 2.4.2008 u 13:30 Tema: Visi li kršćanstvo na križu!
[quote:758f6dec61="sneni"]metatronX
neću s tobom raspravljati jer nisi objektivan niti pokazuješ bilo kakvu objektivnost. Otkud tebi pravo nekoga osuđivati. Hajde čovječe operi i pometi pred svojim vratima. Učini koliko je do tebe (a ne samo blebećati i prstom pokazivati na druge) pa će se stvar srediti. Kad budeš mogao javno pokazati što si učinio na dobro ovog naroda i Crkve, onda mi se javi. Ja ću ti pokazati samo ono što se vidi.. Ostalo prepuštam Bogu a dotle možeš pisati što hoćeš jer lijepo naš narod kaže. "Dok magarac reve slava Bogu ne ide!"[/quote:758f6dec61]
Kako ti govoriš na temelju vlastitog iskustva, tako i ja govim iz iskustva.
Osim toga, moje je podatke moguće vrlo lako provjeriti u službenim statistikama.
Također// čudi me kako si propustio pročitati moje mišljenje o nedolaženju na mise// (nije li to pak zlonamjernost s tvoje strane?)
Nikog ne osuđujem// već pozivam na promjene.
//o mojim vratima ne moraš brinuti// prema sebi sam daleko kritičniji nego prema crkvi i drugima.
Što sam učinio za dobro ovog naroda// hehe, pa ako tebi nije jasno koliko mnogo državi i narodu doprinose visokoobrazovani ljudi, onda nemamo što pričati.
Naime, ovu državu neće pokrenuti ni Sanader ni Milanović, već mladi obrazovani ljudi (u zemlji je manje od 7% visokoobrazovanih ljudi// EU prosjek je oko 23%).
Moji kolege i ja// mi smo razlog što će ovdje doći investitori(inače, to znači otvaranje radnih mjesta), mi ćemo proizvoditi novac i plačati poreze//(iz kojih se koliko znam izdvaja i za crkvu)....
Inače, kako ti voliš samo ono što se vidi// onda ću ti preporučiti da dođeš u bilo koju katoličku crkvu u Zagrebu za nedjelje// pa da vidiš tu pustoš, a ostatak ekipe sa turobnim licima....
Sve je to vidljivo u bilo kojem većem gradu (7 velikih gradova)
Tko želi vidjeti, taj vidi// a ostali pored zdravih očiju ne vide.
Napisano: srijeda, 2.4.2008 u 13:53 Tema: Visi li kršćanstvo na križu!
Koliko donose visokobrazovani ljudi hrvatskom narodu - vidim jedini više obrazovani su tu i tamo po koji učitelji po selima a visoko obrazovani po koji liječnik i jasno u većini sela visokoobrazovani je svećenik, a druga gospoda griju stražnjice po gradovima i lupaju po nama po selima kako smo za sve krivi e pa promisli!
M 18 god., Van Hrvatske Član od 27.03.2008. Pošalji poruku
Poruka: 1479 (stari forumaš)
Napisano: srijeda, 2.4.2008 u 20:02 Tema: Visi li kršćanstvo na križu!
[quote:88b465a18c="sneni"]i konačno pitanje: zbog koga ti ljudi dolaze ili ne dolaze u crkvu: zbog biskupa i svećenika ili zbog proslavljenog Krista? i susreta s njime![/quote:88b465a18c]
Napisano: četvrtak, 3.4.2008 u 15:41 Tema: Visi li kršćanstvo na križu!
[quote:3a7522afae="sneni"]Koliko donose visokobrazovani ljudi hrvatskom narodu - vidim jedini više obrazovani su tu i tamo po koji učitelji po selima a visoko obrazovani po koji liječnik i jasno u većini sela visokoobrazovani je svećenik, a druga gospoda griju stražnjice po gradovima i lupaju po nama po selima kako smo za sve krivi e pa promisli![/quote:3a7522afae]
Ta gospoda u gradu, pak mogu dovesti ulaganja koja zapošljavaju tisuče ljudi// (što se baš nebi moglo reći za svećenike i lokalne učitelje).....
.....sve u svemu// za razliku od svećenika// inženjeri nešto stvaraju//
(riječi su lijepe, ali ne spašavaju ljude od gladi)
Napisano: četvrtak, 3.4.2008 u 15:44 Tema: Visi li kršćanstvo na križu!
[quote:89dd68a16f="sneni"]Osim toga nekoliko puta sam služio svetu misu u ZG sa kojom tisućom studenata i ne mogu reći da sam stekao dojam da su baš turobni, dapače..
Ono čega je nekome srce puno to i vidi.[/quote:89dd68a16f]
Naravo// kada se jednom dvaput godišnje organizira misa za studente ili za nekog blagdana, mise zasita znaju biti posjećenije//
NO//.....očigledno nemaš pojma kakvo je stanje za obične nedjelje.....
Ž 53 god., Koprivnica Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 4452 (stari forumaš)
Napisano: četvrtak, 3.4.2008 u 16:43 Tema: Visi li kršćanstvo na križu!
[quote:3d66088859="metatronX"][quote:3d66088859="sneni"]Koliko donose visokobrazovani ljudi hrvatskom narodu - vidim jedini više obrazovani su tu i tamo po koji učitelji po selima a visoko obrazovani po koji liječnik i jasno u većini sela visokoobrazovani je svećenik, a druga gospoda griju stražnjice po gradovima i lupaju po nama po selima kako smo za sve krivi e pa promisli![/quote:3d66088859]
Ta gospoda u gradu, pak mogu dovesti ulaganja koja zapošljavaju tisuče ljudi// (što se baš nebi moglo reći za svećenike i lokalne učitelje).....
(riječi su lijepe, ali ne spašavaju ljude od gladi)[/quote:3d66088859]
Bravo! Bez svećenika i učitelja bismo krasno živjeli. Samo mi reci kako!
M 18 god., Van Hrvatske Član od 27.03.2008. Pošalji poruku
Poruka: 1479 (stari forumaš)
Napisano: četvrtak, 3.4.2008 u 17:28 Tema: Visi li kršćanstvo na križu!
[quote:7f6c564774="sara"][quote:7f6c564774="metatronX"][quote:7f6c564774="sneni"]Koliko donose visokobrazovani ljudi hrvatskom narodu - vidim jedini više obrazovani su tu i tamo po koji učitelji po selima a visoko obrazovani po koji liječnik i jasno u većini sela visokoobrazovani je svećenik, a druga gospoda griju stražnjice po gradovima i lupaju po nama po selima kako smo za sve krivi e pa promisli![/quote:7f6c564774]
(riječi su lijepe, ali ne spašavaju ljude od gladi)[/quote:7f6c564774]
Bravo! Bez svećenika i učitelja bismo krasno živjeli. Samo mi reci kako![/quote:7f6c564774]
. . oni su, ne tako davno, bili i jedini koji su donosili obrazovanje među narod . .