M 23 god., Zagreb Član od 11.01.2008. Pošalji poruku
Poruka: 264 (forumaš u usponu)
Napisano: ponedjeljak, 19.5.2008 u 0:13 Tema: Sjemeništarci: Rektor je inkvizitor
[quote:ebb932e3b2="jasminka"]računala sam na svit okolo, a ne na rodbinu..rodbina uzme odmah pušku i sredi stvar..
zakaj si ti tak napaljen na Augie-a? [/quote:ebb932e3b2]
A zakaj si ti napaljena na njega?
Napisano: ponedjeljak, 19.5.2008 u 15:57 Tema: Sjemeništarci: Rektor je inkvizitor
[quote:cf7060247e="dominik21"]A šta sve rulji smeta. Baš me zanima kad bi ja šeta u ženskoj odjeći po gradu bili i to kome smelalo ili bi to bilo moje pravo.?[/quote:cf7060247e]
u krrnevalskoj povorci tvoje pravo!
M 23 god., Zagreb Član od 16.05.2008. Pošalji poruku
Poruka: 409 (forumaš u usponu)
Napisano: ponedjeljak, 19.5.2008 u 18:09 Tema: Sjemeništarci: Rektor je inkvizitor
[quote:977ca09dea="jasminka"] pa ovaj moj koji mi je govorio da je odlične ocjene mogao steći samo učenjem..i to uz mobitelsku lampicu skrivečki u krevetu, jer se u 21 sat gase svjetla i mora se spavati...[/quote:977ca09dea]
A što je radio po danu?
Nije valjda da mu nije bilo dovoljno 5-6 sati učenja? :roll:
Ako nije, po kojem je kriteriju uopće primljen u to što je primljen?
A što se tiče mladih i nadobudnih sjemeništaraca:
kao prvo - trebali su se - ako već glume face- javno potpisati i stati iza svojih riječi.
Kao drugo: Bi li oni poslali pismo raznoraznim odborima da im je tata ograničio izlazak do 23:00?
Bi li se tužili da im je mama rekla da operu posuđe ili pokose travu u vrtu?
De budimo realni: Nitko ih nije gonio u to sjemenište. Ako su već sami otišli, onda je red da poštuju pravila koja su za njihovo dobro.
Napisano: ponedjeljak, 19.5.2008 u 18:16 Tema: Sjemeništarci: Rektor je inkvizitor
po danu je išao na usavršavanje u sviranju orgulja..čini mi se..
dobro nemoj mi ga odmah, izbacivati..on je odličan bogoslov sad...nije se niti puno žalio...to sam ja iz njega izvukla......ajmeeee, sad se ne smijemo ni spominati s tim dečkima...
ma grozno
evo,,da ti iskreno kažem to učenje na šutnju,,ima li granica? i da li je zdravo kod mladog čojeka sve, ali baŠ sve zatomljavati?
M 23 god., Zagreb Član od 16.05.2008. Pošalji poruku
Poruka: 409 (forumaš u usponu)
Napisano: ponedjeljak, 19.5.2008 u 20:52 Tema: Sjemeništarci: Rektor je inkvizitor
[quote:d4cfaee3a6="jasminka"]po danu je išao na usavršavanje u sviranju orgulja..čini mi se..[/quote:d4cfaee3a6]
Je li on došao u sjemenište da bi bio dobar orguljaš ili svećenik?
Shvaćam ja tebe, ali njegov prioritet je bio gimnazija, a ne sviranje orgulja. Dakle, on je taj koji je malo pogrešno postrojio svoje prioritete.
[quote:d4cfaee3a6="jasminka"]i da li je zdravo kod mladog čojeka sve, ali baŠ sve zatomljavati?[/quote:d4cfaee3a6]
Nije. Ali... Ne tako davno i ja sam bio sjemeništarac i znam što mi je sve smetalo i što bih rado u ono vrijeme promijenio. Neke stvari bih i danas promijenio, ali dosta toga je bilo za moje dobro.
Kad je ova tema u pitanju, onda treba biti jako oprezan. Prvenstveno zahtjevati autore pisma da se očituju. Pa tek onda krenuti u daljnju analizu. Ne ovako.
Napisano: ponedjeljak, 19.5.2008 u 21:01 Tema: Sjemeništarci: Rektor je inkvizitor
[quote:c065368412][b:c065368412]Kad je ova tema u pitanju, onda treba biti jako oprezan. Prvenstveno zahtjevati autore pisma da se očituju. Pa tek onda krenuti u daljnju analizu. Ne ovako.[/b:c065368412][/quote:c065368412]
to smo već zaključili, bilo bi dobro da ovo bude zakljčak i kraj teme koja više nigdje niti ne vodi.
M 28 god., Slavonski Brod Član od 22.01.2008. Pošalji poruku
Poruka: 1245 (stari forumaš)
Napisano: utorak, 20.5.2008 u 13:17 Tema: Sjemeništarci: Rektor je inkvizitor
[quote:f8602b55f1="čovjek sa strane"][quote:f8602b55f1="jasminka"]po danu je išao na usavršavanje u sviranju orgulja..čini mi se..[/quote:f8602b55f1]
Je li on došao u sjemenište da bi bio dobar orguljaš ili svećenik?
Shvaćam ja tebe, ali njegov prioritet je bio gimnazija, a ne sviranje orgulja. Dakle, on je taj koji je malo pogrešno postrojio svoje prioritete.
[quote:f8602b55f1="jasminka"]i da li je zdravo kod mladog čojeka sve, ali baŠ sve zatomljavati?[/quote:f8602b55f1]
Nije. Ali... Ne tako davno i ja sam bio sjemeništarac i znam što mi je sve smetalo i što bih rado u ono vrijeme promijenio. Neke stvari bih i danas promijenio, ali dosta toga je bilo za moje dobro.
Kad je ova tema u pitanju, onda treba biti jako oprezan. Prvenstveno zahtjevati autore pisma da se očituju. Pa tek onda krenuti u daljnju analizu.
Ne ovako.[/quote:f8602b55f1]
Napisano: utorak, 20.5.2008 u 13:39 Tema: Sjemeništarci: Rektor je inkvizitor
[quote:005d489f55="metatronX"]
Kad je ova tema u pitanju, onda treba biti jako oprezan. Prvenstveno zahtjevati autore pisma da se očituju. Pa tek onda krenuti u daljnju analizu.
Ne ovako.[/quote:005d489f55]