Postavi kao početnu stranicu - Dodaj u favorites

Vi ste na: Naslovnica foruma  •  Komentari članaka na portalu  •  Bertone o zabrani ređenja homoseksualaca
Komentari članaka na portalu

Komentiranje članaka objavljenih na portalu
Moderatori: Hrvoje
Tema: 213
Poruka: 5277
Najnovija tema: Depresija i samoubojstva nakon pobačaja
Aktualna tema: Depresija i samoubojstva nakon pobačaja
Zadnja poruka: Krešimir, srijeda 7.1.2009. u 22:42
Naslov teme:
Bertone o zabrani ređenja homoseksualaca
Autor teme: ararat  •  Broj odgovora: 396  •  Broj pregleda: 12935
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Otvori novu temu      Odgovori na temu      Prati ovu temu
PIAF
M 18 god.,
Van Hrvatske
Član od 27.03.2008.
Pošalji poruku
Poruka: 1479 (stari forumaš)
Napisano: utorak, 24.6.2008 u 17:11
Tema: Bertone o zabrani ređenja homoseksualaca

. . da, čini se da je ques, ovom poslijednjem postu sve to lijepo i točno uokvirio . .
Idi na vrh

Ispiši      Citiraj      Odgovori
sneni
M 65 god.,
Bol
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Poruka: 2506 (stari forumaš)
Napisano: utorak, 24.6.2008 u 18:12

dva šarafa ne mogu se zavidati jedan u drugog nego šaraf traži odgovarajuću maticu.
Idi na vrh

đole
M 23 god.,
Zagreb
Član od 11.01.2008.
Pošalji poruku
Poruka: 264 (forumaš u usponu)
Napisano: utorak, 24.6.2008 u 19:22

Sram vas bilo, moram se i ja crveniti od stida.
Idi na vrh

PIAF
M 18 god.,
Van Hrvatske
Član od 27.03.2008.
Pošalji poruku
Napisano: utorak, 24.6.2008 u 19:55

[quote:79a749a7f6="sneni"]dva šarafa ne mogu se zavidati jedan u drugog nego šaraf traži odgovarajuću maticu.[/quote:79a749a7f6]

. . pa ne veli nitko da more . . al ima nekih koji ne mogu i ne ide pa ne ide . . al štoš ko mater rodila sina, kakav je takav il ubi il voli . .
. . a najmanje nas treba bit briga ko meće šarafe, matice ili tko zna što drugo i di . . dok do tog pitanja dođemo ima i previše tog za riješit . . a kad se i dođe do tog . . što je meni di i što ko meće . .
Idi na vrh

ararat
M 26 god.,
Zagreb
Član od 24.05.2008.
Pošalji poruku
Poruka: 77 (mladi forumaš)
Napisano: utorak, 24.6.2008 u 21:20

[quote:7ff4471691="PIAF"][quote:7ff4471691="sneni"]dva šarafa ne mogu se zavidati jedan u drugog nego šaraf traži odgovarajuću maticu.[/quote:7ff4471691]

. . pa ne veli nitko da more . . al ima nekih koji ne mogu i ne ide pa ne ide . . al štoš ko mater rodila sina, kakav je takav il ubi il voli . .
. . a najmanje nas treba bit briga ko meće šarafe, matice ili tko zna što drugo i di . . dok do tog pitanja dođemo ima i previše tog za riješit . . a kad se i dođe do tog . . što je meni di i što ko meće . .[/quote:7ff4471691]
ides!!! hahah super mi je ovo...ajmo dalje...
posebno sneni sa sarafima i maticama hahaha pitam se gdje on stavlja svoj saraf?ah da on je svecenik...znaci u kucnu pomocnicu casnu zenu iz sela?
nebitno
tu smo kod sarafa i matica.dokaz da je glavni seksualni organ mozak a ne saraf i matica mislim to bi svima trebalo biti jasno.
ques potpuno pogresno tumacis onaj moj clanak...ne vidim gdje se estrogeni tamo spominju????
naime posotji jedna teorija o pretjeranom izlucivanju estrogena u trudnoci prema kojoj je to zbog stresa majke uzrok homoseksualnosti - odbaceno.ako ti ti dosad nije bilo jasno.tocka.mislim da ti nije sve jasno ni kad procitas...okolina nema utjecaja na to dakle tvoj mozak se formira po tom odredjenom genteskom nacelu.
dalje :
[b:7ff4471691]Meni je zanimjivo još nešto; upoznala sam neke homoseksualce koji jednostavno nisu sretni što su to što jesu, ne zbog okruženja i prihvaćanja okoline nego jednostavno žele biti hetero. Osjećaju da to što jes nije njihova pravo stanje i da je to nešto što moraju prevazići "izliječiti" ili nazovimo to kako god drugačije. [/b:7ff4471691]
joj prije sam pisao o tome...to nije zbog toga sto je netko gay lezba ili nesto trece vec zbog vecine koja ga od malih nogu uci da je on bolestan i neprihvatljiv...dakle, vecina = normalno.negdje ljudi imaju problema jer su lijevoruki pa se smatraju nenormalnima i raznih drugih primjera....neki su nesretni jer su debeli a ucilo ih se da trebju biti mrsavi imat velike cice ili nesto deseto?helo?
Idi na vrh

PIAF
M 18 god.,
Van Hrvatske
Član od 27.03.2008.
Pošalji poruku
Napisano: utorak, 24.6.2008 u 21:42

[quote:1559662686="ararat"]posebno sneni sa sarafima i maticama hahaha pitam se gdje on stavlja svoj saraf?ah da on je svecenik...znaci u kucnu pomocnicu casnu zenu iz sela?
nebitno
[/quote:1559662686]

. . vrlo je bitno i odvratno od tebe :!: . . kad si već liječnik mislim da bi trebao imati minimum kulture i poštovanja . .
. . osobno mislim da ovim duguješ ispriku snenom! I njemu a i svećeničkom redu kao svetoj tajni . .
. . ili ti ništa nije sveto ? ? . . ne znam što si, ali za to ne trebaš biti vjernik . .

. . a ovim ti pokazuješ da ti je bitno tko gdje "meće" i kako "meće"! . .
Idi na vrh

ararat
M 26 god.,
Zagreb
Član od 24.05.2008.
Pošalji poruku
Napisano: utorak, 24.6.2008 u 21:50

[quote:c6c2a884cb="PIAF"][quote:c6c2a884cb="ararat"]posebno sneni sa sarafima i maticama hahaha pitam se gdje on stavlja svoj saraf?ah da on je svecenik...znaci u kucnu pomocnicu casnu zenu iz sela?
nebitno
[/quote:c6c2a884cb]

. . vrlo je bitno i odvratno od tebe :!: . . kad si već liječnik mislim da bi trebao imati minimum kulture i poštovanja . .
. . osobno mislim da ovim duguješ ispriku snenom! I njemu a i svećeničkom redu kao svetoj tajni . .
. . ili ti ništa nije sveto ? ? . . ne znam što si, ali za to ne trebaš biti vjernik . .

. . a ovim ti pokazuješ da ti je bitno tko gdje "meće" i kako "meće"! . .[/quote:c6c2a884cb]
da od mene je odvratno od njega ovo uopce nije odvratno...to sto seksualnost svodi na maticu i saraf i time bi trebao vrijedjati sve zene i muskarce al nema veze....i to sto je pisao nebulozne izjave i o homoseksualnosti nema veze jel...on je svecenik?ma nemoj mi rec?trebao bih plakat za njim il sta?ma kojoj svetoj tajni molim te?
onoj koja propovijeda da je kondom grijeh i ubija posredno milijune nevinih ljudi po africi i juznoj americi koji umiru od AIDS-a onom svetom redu koji je spaljivao vjestice onom svetom redu koji o homoseksualnosti ovako pise i o maticam i sarafima?...uf stvarno me pece savjest
Idi na vrh

PIAF
M 18 god.,
Van Hrvatske
Član od 27.03.2008.
Pošalji poruku
Napisano: utorak, 24.6.2008 u 21:52

. . e pa ti onda ne znaš razdijelit neakve stvari . . a uz to još kao djecu su nas učili "nemoj se spuštat na njegovu razinu" . . ako je već to u pitanju . .
Idi na vrh

ararat
M 26 god.,
Zagreb
Član od 24.05.2008.
Pošalji poruku
Napisano: utorak, 24.6.2008 u 21:55

[quote:175ef27645="PIAF"]. . e pa ti onda ne znaš razdijelit neakve stvari . . a uz to još kao djecu su nas učili "nemoj se spuštat na njegovu razinu" . . ako je već to u pitanju . .[/quote:175ef27645]
naravno ja bih trebao sutjeti jel? e pa mislim da bog od nas ne trazi da sutimo...previse ljudi suti danas u tom je stvar zato tonemo iz dana u dan
Idi na vrh

PIAF
M 18 god.,
Van Hrvatske
Član od 27.03.2008.
Pošalji poruku
Napisano: utorak, 24.6.2008 u 21:58

[quote:bae6046810="ararat"][quote:bae6046810="PIAF"]. . e pa ti onda ne znaš razdijelit neakve stvari . . a uz to još kao djecu su nas učili "nemoj se spuštat na njegovu razinu" . . ako je već to u pitanju . .[/quote:bae6046810]
naravno ja bih trebao sutjeti jel? e pa mislim da bog od nas ne trazi da sutimo...previse ljudi suti danas u tom je stvar zato tonemo iz dana u dan[/quote:bae6046810]

. . postoji šutnja i šutnja . .
. . mislim da imaš daleko veće iskustvo od mene i svojim godinama i svojim zvanjem . . bar bi trebao imati . .
Idi na vrh

ararat
M 26 god.,
Zagreb
Član od 24.05.2008.
Pošalji poruku
Napisano: utorak, 24.6.2008 u 22:00

[quote:b0dd3eca8f="PIAF"][quote:b0dd3eca8f="ararat"][quote:b0dd3eca8f="PIAF"]. . e pa ti onda ne znaš razdijelit neakve stvari . . a uz to još kao djecu su nas učili "nemoj se spuštat na njegovu razinu" . . ako je već to u pitanju . .[/quote:b0dd3eca8f]
naravno ja bih trebao sutjeti jel? e pa mislim da bog od nas ne trazi da sutimo...previse ljudi suti danas u tom je stvar zato tonemo iz dana u dan[/quote:b0dd3eca8f]

. . postoji šutnja i šutnja . .
. . mislim da imaš daleko veće iskustvo od mene i svojim godinama i svojim zvanjem . . bar bi trebao imati . .[/quote:b0dd3eca8f]
ne mogu vise sutjeti kad vristim iznutra...to je moje iskustvo...vrisak protiv nepravde i zla
kao sto je rekla hanah arendt : mrzim to BANALNO ZLO
Idi na vrh

jasminka
Ž 41 god.,
Pag
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Poruka: 10206 (stari forumaš)
Napisano: utorak, 24.6.2008 u 23:02

[quote:c9b054abe0][b:c9b054abe0]Meni je zanimjivo još nešto; upoznala sam neke homoseksualce koji jednostavno nisu sretni što su to što jesu, ne zbog okruženja i prihvaćanja okoline nego jednostavno žele biti hetero. Osjećaju da to što jes nije njihova pravo stanje i da je to nešto što moraju prevazići "izliječiti" ili nazovimo to kako god drugačije.[/b:c9b054abe0]
joj prije sam pisao o tome...to nije zbog toga sto je netko gay lezba ili nesto trece vec zbog vecine koja ga od malih nogu uci da je on bolestan i neprihvatljiv...dakle, vecina = normalno.negdje ljudi imaju problema jer su lijevoruki pa se smatraju nenormalnima i raznih drugih primjera....neki su nesretni jer su debeli a ucilo ih se da trebju biti mrsavi imat velike cice ili nesto deseto?helo?
[/quote:c9b054abe0]

ararat, na žalost to je tako...još će trebati dosta vremena dok se to usidri u svijest, da gay jednostavno nije kriv,,to je njegova priroda, tako je stvoren,Nisu ga oderdili susjedi pederi, neg je on takav rođen.
Možda bi se ipak vjernici trebali obratiti Bogu s pitanjem: Zašto si Bože stvorio homoseksualce?-

Mislim da je inače, veliki problem kod ljudi, neprihvačanje drugačijeg, a na žalost i kod vjernika ništa nije drugačije.
Gledam svoju sestru i njenu frendicu..lijepe mlade, "reaspuštenice"-koja ružna riječ za rastavljene žene, samohrane majke. Kad idu na roditeljske sastanke, kao da su kužne...rijetko koja majka će im prići. Kao da smrde. opasne su! Uproparstile su svoj brak pa bi mogle i njihov!
nevjerojatna je psiha malih sitnih duša, koje zbog masovnosti imaju moć stvaranja neke kolektivne svijesti, arogancije i antipatije prema osobama koje su "granićne".. Osrednjost i površnost, kako u vjeri tako i u odnosima s ljudima, očito je glavna karakteristika ovog malograđanskog jadnog svijerta,.

žao mi je ali ja sam na ovoj temi pročitala tonu malograđanštine i to od osoba koje se još kunu da su prijateljice s ovom ili onom od društva, diskriminiranom grupom ljudi.
licemjerna stvarnost, zaslijepljenost ili samo jedno trafljanje na ovome forumu? ili zaista pravi pokazatelj društva i ljudi među kojima živimo*?

tad mogu samo reći da je diskriminacija kod nas na visokom stupnju učestalosti i pojavnosti.

Naravno nisam za neke pretjerane slobode i cirkuse ala Brazilski manskenbal gdje se može vidjeti svašta, tranvestita, homića i kojekavih nakaza...sve što je prešlo grnicu normalnosti.

No i to nije pravi pokazatelj i slika gay-populacije..kao što niti raznitajkuni i ostali mamlazi na vlasti, nisu pravi predstavnici našeg naroda i nacionalne duše...

itd..isl...
Idi na vrh

ques
M 2 god.,
Zagreb
Član od 10.06.2008.
Pošalji poruku
Poruka: 188 (mladi forumaš)
Napisano: utorak, 24.6.2008 u 23:09

ararat

teorija ima puno kao sto si i sam rekao
negdje sam bas procitao o ovom svedskom istarzivanju gdje hormone spominju
a kao doktor, znas da hormoni itekako imaju utjecaja u razvoju naseg mozga, i drugih organa

to sto nesto je genetski nista ne govori o pojavi u moralnom smislu

odredjeni tipovi dijabetesa su genetkog uzroka (dva brata iz kvarta ga od djetinstva imaju), pa necemo reci da su zato fizioloska pojava. da su super. i da su potpuno normalni. kad nisu

naravno, nitko zbog toga nesmije te osobe vrijedjati ili zbog toga omalovazavati, ali, nista im ni najmanje ne pomaze ako njihovo stanje proglasimo normalnim

jasno mi je da vristis iznutra, ali to nikako nije isprika da cinis drugima upravo ono sta drugi cine tebi---vrijedjas i banaliziras
boris se protiv diskriminacija, a lupas stereotipe i uvrede

kao sto puno ljudi pljuje po "pedercinama", isto tako jaaaaako puno ljudi pljuje po npr. crkvi
istom primitivnom retorikom

slazem se s piafom, nemojmo se spustati na takve razine

pozdrav
Idi na vrh

ques
M 2 god.,
Zagreb
Član od 10.06.2008.
Pošalji poruku
Poruka: 188 (mladi forumaš)
Napisano: utorak, 24.6.2008 u 23:27

[quote:cd4ce28974="jasminka"]
nevjerojatna je psiha malih sitnih duša, koje zbog masovnosti imaju moć stvaranja neke kolektivne svijesti, arogancije i antipatije prema osobama koje su "granićne".. [/quote:cd4ce28974]

potpuno se slazem
ali nebi bilo istinito ako bi to samo tvrdili za "vjernike"

jer tako se apsolutno isto ponasa, i konkretno, gej ekipa!
ako vide da si malo drugaciji "granicni" kako kazes jas, (npr. ides u crkvu ) odmah te zaspnu optuzbama za inkviziciju, krizarske ratove, pedofiliju
vrlo primitivno, bahato, nasilno

upravo onako kako zele da se drugi prema njima [b:cd4ce28974]ne[/b:cd4ce28974] ponasaju

upravo zato na temi o onom zakonu, a i ovdje zelim reci da je diskriminacija uzasno cesta pojava
na svim strana
i kod onih koji se protiv nje bore, tom "borbom" vrlo cesto ranjavaju i vrijedjaju druge
stvarno oslobodjenje od diskriminacije je slijediti Isusov primjer
uzeti njegov pogled na svijet kao svoj Pogled
jer tim pogledom je svaka osoba vrijedna
i tim pogledom ne negiramo njen grijeh, vec kao Bog, unatoc njemu prilaziti drugome
Idi na vrh

jasminka
Ž 41 god.,
Pag
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Poruka: 10206 (stari forumaš)
Napisano: srijeda, 25.6.2008 u 0:00

[quote:d7cd2a0447]upravo zato na temi o onom zakonu, a i ovdje zelim reci da je diskriminacija uzasno cesta pojava
na svim strana
i kod onih koji se protiv nje bore, tom "borbom" vrlo cesto ranjavaju i vrijedjaju druge
stvarno oslobodjenje od diskriminacije je slijediti Isusov primjer
uzeti njegov pogled na svijet kao svoj Pogled
jer tim pogledom je svaka osoba vrijedna
i tim pogledom ne negiramo njen grijeh, vec kao Bog, unatoc njemu prilaziti drugome[/quote:d7cd2a0447]

s ovime se slažem i ne mislim različito..jedino mi je žal što ti vidiš u mom postu prst uperen u vjernike..Odnosi se na vjernike s kojima smo u diskusiji, jer više me bole njihove diferencijacije nego onih koji nisu vjernici..

osim toga, ako si vjernik ne znači da vtijdiš puno više od drugih i da si u pravu..kroz Boga blefiraš svoju skučenost..(ovo se ne odnosi na tebe neg na vjernike vjernike:)

vrlo česta pojava.
Idi na vrh

Otvori novu temu      Odgovori na temu      Prati ovu temu
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
PRETRAŽIVAČ FORUMA

Traženi pojam

Samo od korisnika
Forumu

Vrijeme
Teme samo sa slikom
da  
Teme samo s videom
da

NOVO S FORUMA NAJPOPULARNIJE TEME NA FORUMU
Kabarnos Panos - grčki slatkopojac
Templar, četvrtak 8.1.2009 u 1:31

Živjela nova, poviješću neopterećena Hrvatska!
iHR, četvrtak 8.1.2009 u 1:13

Ateistička kampanja u Velikoj Britaniji
iHR, četvrtak 8.1.2009 u 1:09

"Kolajna ljubavi"
iHR, četvrtak 8.1.2009 u 1:06

Ispovijed
iHR, četvrtak 8.1.2009 u 1:01

Predbračna čistoća
Nježni sport, četvrtak 8.1.2009 u 0:38

Zašto smo na spajalici ?
opium, četvrtak 8.1.2009 u 0:36

Dar razlikovanja duhova
iHR, četvrtak 8.1.2009 u 0:33

Hristos se rodi!
Templar, četvrtak 8.1.2009 u 0:17

Unutarnji put
angolac, srijeda 7.1.2009 u 23:33
    Vaše mišljenje o homoseksualcima
krešimir999, ponedjeljak 5.1.2009 u 20:31

Thompson i Crkva
barbaraa, četvrtak 1.1.2009 u 22:41

Međugorje
Nježni sport, srijeda 7.1.2009 u 11:59

Ajmo kviz!
fiore, petak 18.1.2008 u 1:06

Karizmatizam
uzvodno, srijeda 7.1.2009 u 21:50

Franjo Tuđman
Radisson, utorak 6.1.2009 u 10:46

Božje stvaranje ili evolucija?
Tuga, srijeda 1.10.2008 u 16:27

Bertone o zabrani ređenja homoseksualaca
jasminka, četvrtak 24.7.2008 u 17:26

Sukob na katoličkoj ljevici?
angelus, četvrtak 13.7.2006 u 21:00

Celibat
iana, ponedjeljak 29.12.2008 u 18:31
Vi ste na: Naslovnica foruma  •  Komentari članaka na portalu  •  Bertone o zabrani ređenja homoseksualaca

IZ WEB SHOPA

Michael W. Smith: Worship Again
122,00 kn

NAJČITANIJE NA PORTALU

Sveta obitelj i obitelj 21. stoljeća
Dan Gospodnji, 28.12.2008

Sretan i blagoslovljen Božić
Dan Gospodnji, 24.12.2008

Događaji koji su obilježili 2008. godinu
Crkva, 31.12.2008

Svjetlo istinsko dođe na svijet
Dan Gospodnji, 4.1.2009