Postavi kao početnu stranicu - Dodaj u favorites

Vi ste na: Naslovnica foruma  •  Komentari članaka na portalu  •  Bertone o zabrani ređenja homoseksualaca
Komentari članaka na portalu

Komentiranje članaka objavljenih na portalu
Moderatori: Hrvoje
Tema: 206
Poruka: 5091
Najnovija tema: Što muči vjernike u 21. stoljeću?
Aktualna tema: Sestre u ružičastom?
Zadnja poruka: Sir Oliver, utorak 2.12.2008. u 0:32
Naslov teme:
Bertone o zabrani ređenja homoseksualaca
Autor teme: ararat  •  Broj odgovora: 396  •  Broj pregleda: 11661
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Otvori novu temu      Odgovori na temu      Prati ovu temu
ques
M 1 god.,
Zagreb
Član od 10.06.2008.
Pošalji poruku
Poruka: 157 (mladi forumaš)
Napisano: četvrtak, 10.7.2008 u 23:09
Tema: Bertone o zabrani ređenja homoseksualaca

[quote:595a4b2858="metatronX"][/quote:595a4b2858]
[b:595a4b2858]
A kako moralni nauk crkve objašnjava činjenicu da u prirodi, unutar gotovo svih životinjskih vrsta, postoji otprilike 7-10% životinja(jedinki) koje imaju 'istospolne tendencije' (životinje- pederi i lezbe)? :D [/b:595a4b2858]

[/quote]

zanimljivo

a kako ti onda objasnjavas cinjenicu prisustva nekih drugih pojava kod zivotinja

silovanje, nekrofilija, borba (za zenku recimo), kanibalizam, raznorazne agresije i ubojstva (sto vlastitih potomaka, sto partnera (poslije spolnog odnosa npr.) sto naravno pripadnika druge obitelji ili vrste), ponizavanja (npr. kod vukova koji nisu alfa---u znatno nepovoljnijem su socijalnom polozaju...)

zar bi trebali sve ovo gore legalizirati zato sto ostoji i kod zivotinja?
Idi na vrh

Ispiši      Citiraj      Odgovori
jasminka
Ž 41 god.,
Pag
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Poruka: 10146 (stari forumaš)
Napisano: petak, 11.7.2008 u 0:25

[quote:26060ee321]Najbolji su oni koji pljuju na stanje na forumu, kao nije duhovan i bljuv bljuv a ne trepnu kad tip poziva na sakaćenje homoseksualaca i stalno vise na forumu, pa zar to nije virtualni falacio???[/quote:26060ee321]

nije istina,,zakačila sam se sa snenim koji je počeo prvi kmenovati...ovo sve dalje je samo posljedica..tako da zaista nema smisla.

ti ne čitaš sve, a daješ dijagnoze a meni spočitavaš..jesi ti npr. đole, blentavi?
Idi na vrh

sara
Ž 53 god.,
Koprivnica
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Poruka: 4191 (stari forumaš)
Napisano: petak, 11.7.2008 u 14:49

[quote:bddf45f56d="ararat"][quote:bddf45f56d="sara"]Ararat, izmiješao si kruške i krumpire i pokušavaš odjednom napraviti i kompot i pire. Ne ide, mnogo mi je žao.
No, vadiš stvari iz konteksta vremena i prostora - križarski su ratovi bili politička stvar.[/quote:bddf45f56d]
nisam ni mislio da ces kao jedan od banalnih pojedinaca naci izliku i racionalno objasnjenje za zlo i ubijanje.to je politicka stvar, inkvizicija je politicko pitanje iliti neko trece moja situacija nema veze s tim i crkvenim stavovima ili njenoj pogresivosti i nepogresivosti koja dakako nema nikakve veze s navedenim primjerima jer to su ipak kruske i jabuke i samo moj jadni pire
ne treba ti biti zao meni je zao tebe.nema nista ruznije od covjeka koji izoblicuje i zatvara se pred istinom.temeljno je pitanje moze li crkva pogrijesiti ili ne i odgovor je jos jasniji.
ali banali pojedinci koje grade cijeli svoj svijet na nepogresivoj pogresivosti imaju strah da ce sve urusiti u tom trulezu pogresivosti.stoga poduprimo taj trulez jos neko vrijeme radi mira u nasim uspavanim tj vasim uspavanim glavama[/quote:bddf45f56d]

Ararat, ti tražiš izliku da na bilo koji način dezavuiraš Crkvu, odnosno da itzvedeš zaključak kako je eto ona u svemu pogrješiva pa je dakle, vjerojatno, pogriješila po špitanju homoseksualaca. Ma koliko ti stranu držala Jasminka, nećeš u tome uspjeti. A prebacivati na mene neki strah i uvjeravati me da sam uspavana glava - smiješno mi je. predugo sam na svijetu, suviše životnih iskustava nataložila da bi mi ovakav komentar mogao biti bilo što osim smiješan. Žao mi je.
Idi na vrh

sara
Ž 53 god.,
Koprivnica
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Napisano: petak, 11.7.2008 u 14:51

[quote:3d2630d924="jasminka"]znala sam da nema smisla...,,forum ima groznicu, boginje, vodene kozice :)[/quote:3d2630d924]

Ne, forum, nego ti.
Idi na vrh

ararat
M 25 god.,
Zagreb
Član od 24.05.2008.
Pošalji poruku
Poruka: 77 (mladi forumaš)
Napisano: petak, 11.7.2008 u 20:52

[quote:4adadb014f="sara"][quote:4adadb014f="ararat"][quote:4adadb014f="sara"]Ararat, izmiješao si kruške i krumpire i pokušavaš odjednom napraviti i kompot i pire. Ne ide, mnogo mi je žao.
No, vadiš stvari iz konteksta vremena i prostora - križarski su ratovi bili politička stvar.[/quote:4adadb014f]
nisam ni mislio da ces kao jedan od banalnih pojedinaca naci izliku i racionalno objasnjenje za zlo i ubijanje.to je politicka stvar, inkvizicija je politicko pitanje iliti neko trece moja situacija nema veze s tim i crkvenim stavovima ili njenoj pogresivosti i nepogresivosti koja dakako nema nikakve veze s navedenim primjerima jer to su ipak kruske i jabuke i samo moj jadni pire
ne treba ti biti zao meni je zao tebe.nema nista ruznije od covjeka koji izoblicuje i zatvara se pred istinom.temeljno je pitanje moze li crkva pogrijesiti ili ne i odgovor je jos jasniji.
ali banali pojedinci koje grade cijeli svoj svijet na nepogresivoj pogresivosti imaju strah da ce sve urusiti u tom trulezu pogresivosti.stoga poduprimo taj trulez jos neko vrijeme radi mira u nasim uspavanim tj vasim uspavanim glavama[/quote:4adadb014f]

Ararat, ti tražiš izliku da na bilo koji način dezavuiraš Crkvu, odnosno da itzvedeš zaključak kako je eto ona u svemu pogrješiva pa je dakle, vjerojatno, pogriješila po špitanju homoseksualaca. Ma koliko ti stranu držala Jasminka, nećeš u tome uspjeti. A prebacivati na mene neki strah i uvjeravati me da sam uspavana glava - smiješno mi je. predugo sam na svijetu, suviše životnih iskustava nataložila da bi mi ovakav komentar mogao biti bilo što osim smiješan. Žao mi je.[/quote:4adadb014f]
nije istina...ja samo ostavljam mogucnost tome...a povijest ce pokazati kao sto je pokazala i do sada.hahahhaah ja uspjeti u necemu hahahah draga ja samo tragam za istinom.a ti mislis da si je pronasla.nemas nikakve argumente ni na clanak o pavlovoj poslanici niti zelis priznati otvoreno i jasno da je crkva pogrijesila boze moje jest sta sad ali braniti jedan banalan stav u tvojoj dobi ne pokazuje nista pretjerano dobro o tvom iskustvu.to je bolest danasnjeg covjeka : da nema hrabrosti jasno reci da neke stvari nisu dobre ili nisu bile dobre da nema snage zatraziti promjene na bolje.najlakse je sve to pripisati pljuvanju po crkvi a ne borbi za istinu koja dolazi od boga, jer svaka istina je od boga i nikoga ne vrijedja.treba samo biti otvorenog uma sto i sam bog trazi od nas.ali nije svakome dano da razumije kako je vec zapisano.kazem opet nemoj me zaliti uopce.jednom je rekao moj vjeroucitelj da se sve cini savrseno samo kad si daleko od boga.kad si mu blize to svjetlo obasja sve i nasitnije nepravilnosti koje tada postanu jasne.
Idi na vrh

sara
Ž 53 god.,
Koprivnica
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Napisano: petak, 11.7.2008 u 21:04

I taj bog svakako podržava homoseksualne sklonosti kao nešto sasvim ok! Ha, očito imaš nekog boga u kojega ja sigurno ne vjerujem, a ni Crkva. Ali, ti na to svakako imaš pravo.
Idi na vrh

ararat
M 25 god.,
Zagreb
Član od 24.05.2008.
Pošalji poruku
Napisano: petak, 11.7.2008 u 21:23

[quote:4ec73ae383="sara"]I taj bog svakako podržava homoseksualne sklonosti kao nešto sasvim ok! Ha, očito imaš nekog boga u kojega ja sigurno ne vjerujem, a ni Crkva. Ali, ti na to svakako imaš pravo.[/quote:4ec73ae383]
samo to imas za reci?preslozeno pitanje da bih na njega dao odgovor i tako jednostran i tvrd kao ti.
kao prvo po crkvenom ucenju u kojeg se zarko zaklinjes homoseksualna skolonost nije apsolutno nista lose niti grijeh vec njeno prakticiranje...
kao drugo da nazalost bog je tako velik i tajanstven da ga nitko nikad nece shvatiti niti ukalupiti a ljudi sami sebi tao moraju kreirati neke bogove koji su ovakvi ili onakvi...ali uglavnom vrlo antropomorfni.tako da ti ni ja ni ti ne znamo sto ce biti kad stanemo pred boga i hoce li bog mene osuditi za to sto jesam ili nece.prepustimo taj sud bogu.ono u sto ti i ja vjerujemo je svejedno tako daleko od prave slike boga da nam se bog vjerojatno samo smijesi jer smo takvi-ljudi.
moje pravo je biti covjek. i trudim se to postajati.a covjek nije nista drugo nego egzistencija slobode pa bila to i sloboda od krive slike boga
Idi na vrh

jasminka
Ž 41 god.,
Pag
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Poruka: 10146 (stari forumaš)
Napisano: petak, 11.7.2008 u 23:52

sara...znači tebi su zdravi klinac i ines a?
Idi na vrh

ques
M 1 god.,
Zagreb
Član od 10.06.2008.
Pošalji poruku
Napisano: subota, 12.7.2008 u 0:36

stvar je zapravo vrlo jednostavna

neki na sve nacine silom ili milom pokusavaju uvjeriti prvo sebe, a zatim i druge, pa onda Crkvu, pa i Boga samoga...da je ono sto osjecaju, ok

zasto bi ono sto osjecamo bilo ok?

svijetu u kojem je sve sto nam padne na pamet, srce ili medju noge, ok, netreba Bog

sta ce nam Isus ako cemo se ponasati po onoj "pocesat cu se kad me zasvrbi"?

sta ce onda Bog mehanofilu, ararate?
da mu Bog potvrdi kako je super to sta on radi?
(sam si rekao da je to ok)
Idi na vrh

ararat
M 25 god.,
Zagreb
Član od 24.05.2008.
Pošalji poruku
Napisano: subota, 12.7.2008 u 9:39

[quote:0570ce153b="ques"]stvar je zapravo vrlo jednostavna

neki na sve nacine silom ili milom pokusavaju uvjeriti prvo sebe, a zatim i druge, pa onda Crkvu, pa i Boga samoga...da je ono sto osjecaju, ok

zasto bi ono sto osjecamo bilo ok?

svijetu u kojem je sve sto nam padne na pamet, srce ili medju noge, ok, netreba Bog

sta ce nam Isus ako cemo se ponasati po onoj "pocesat cu se kad me zasvrbi"?

sta ce onda Bog mehanofilu, ararate?
da mu Bog potvrdi kako je super to sta on radi?
(sam si rekao da je to ok)[/quote:0570ce153b]
stvar uopce nije jednostavna.budi realan.religije kao i krscanstvo postoje otkad je covjeka.sto se promijenilo?ima li jos ratova mrznje ubijanja kao i u isusovo doba?ima.koliko se covjek promijenio?nije uopce.sve sto je ljudsko je bilo i oduvijek ce biti.mi stalno ponavljamo iste greske.otici na ispovijed pa ponovo ciniti iste stvari i tako tisucama godina....budi realan svijet ne moze biti gori nego jeste odvijeka do vijeka tj do konacnog izlaska.covjek cini kako sam kazes sto mu padne na pamet.lazno kajanje i potom ispovijed nakon koje ponovno cini isto.hm...
nemas ti pojma sta je u srcu mehanofila i zato to radi.to zna samo bog on ce mu suditi ne ti ni bilo tko od nas.ja nemam taj lazni osjecaj krivice kao drugi...drugi imaju osjecaj krivice koji je lazan stoga se ispovijede pa opet ponovo do kraja zivota tako.i to sto ja nemam taj osjecaj krivice za ono sto jesam cini me strancem medju takvima.a taj osjecaj ima itekako veze s nasom tradicijom da ne kazem psihijatrijom - jer sam lijecnik.stoga stvar nije uopce tako jednostavna
Idi na vrh

sara
Ž 53 god.,
Koprivnica
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Napisano: subota, 12.7.2008 u 10:52

[quote:045d730542][quote="araratstvar uopce nije jednostavna.budi realan.religije kao i krscanstvo postoje otkad je covjeka.sto se promijenilo?ima li jos ratova mrznje ubijanja kao i u isusovo doba?ima.koliko se covjek promijenio?nije uopce.sve sto je ljudsko je bilo i oduvijek ce biti.mi stalno ponavljamo iste greske.otici na ispovijed pa ponovo ciniti iste stvari i tako tisucama godina....budi realan svijet ne moze biti gori nego jeste odvijeka do vijeka tj do konacnog izlaska.covjek cini kako sam kazes sto mu padne na pamet.lazno kajanje i potom ispovijed nakon koje ponovno cini isto.hm...
nemas ti pojma sta je u srcu mehanofila i zato to radi.to zna samo bog on ce mu suditi ne ti ni bilo tko od nas.ja nemam taj lazni osjecaj krivice kao drugi...drugi imaju osjecaj krivice koji je lazan stoga se ispovijede pa opet ponovo do kraja zivota tako.i to sto ja nemam taj osjecaj krivice za ono sto jesam cini me strancem medju takvima.a taj osjecaj ima itekako veze s nasom tradicijom da ne kazem psihijatrijom - jer sam lijecnik.stoga stvar nije uopce tako jednostavna[/quote:045d730542]

I na kraju sve postaje relativno - i dobro i zlo. A upravo je to sotonsko djelo, jer laž je da ne postoji grijeh i laž je da posljedica grijeha nije smrt. No, svatko će svoje odabire imati u vječnosti.

Od kuda tebi pravo da nečiju grižnju savjesti proglašavaš lažnim osjećajem? Zato jer toga kod tebe nema. Pa nisi ti valjda kriterij ispravnosti?
Idi na vrh

ararat
M 25 god.,
Zagreb
Član od 24.05.2008.
Pošalji poruku
Napisano: subota, 12.7.2008 u 13:11

[quote:ca58d1d13e="sara"][quote:ca58d1d13e][quote="araratstvar uopce nije jednostavna.budi realan.religije kao i krscanstvo postoje otkad je covjeka.sto se promijenilo?ima li jos ratova mrznje ubijanja kao i u isusovo doba?ima.koliko se covjek promijenio?nije uopce.sve sto je ljudsko je bilo i oduvijek ce biti.mi stalno ponavljamo iste greske.otici na ispovijed pa ponovo ciniti iste stvari i tako tisucama godina....budi realan svijet ne moze biti gori nego jeste odvijeka do vijeka tj do konacnog izlaska.covjek cini kako sam kazes sto mu padne na pamet.lazno kajanje i potom ispovijed nakon koje ponovno cini isto.hm...
nemas ti pojma sta je u srcu mehanofila i zato to radi.to zna samo bog on ce mu suditi ne ti ni bilo tko od nas.ja nemam taj lazni osjecaj krivice kao drugi...drugi imaju osjecaj krivice koji je lazan stoga se ispovijede pa opet ponovo do kraja zivota tako.i to sto ja nemam taj osjecaj krivice za ono sto jesam cini me strancem medju takvima.a taj osjecaj ima itekako veze s nasom tradicijom da ne kazem psihijatrijom - jer sam lijecnik.stoga stvar nije uopce tako jednostavna[/quote:ca58d1d13e]

I na kraju sve postaje relativno - i dobro i zlo. A upravo je to sotonsko djelo, jer laž je da ne postoji grijeh i laž je da posljedica grijeha nije smrt. No, svatko će svoje odabire imati u vječnosti.

Od kuda tebi pravo da nečiju grižnju savjesti proglašavaš lažnim osjećajem? Zato jer toga kod tebe nema. Pa nisi ti valjda kriterij ispravnosti?[/quote:ca58d1d13e]
hahahaha ah draga sara....naarvno da postoji ali bojim se da je prepoznati dobro i zlo jako tesko i da to rijetki uspijevaju znas.ti se vjerojatno smatras jednima od takvih.od kud tebi pravo da kazes da je crkva nepogresiva?od kud tebi pravo da kazes da je homoseksualnost grijeh?od kud tebi pravo da dises uopce?kod mene nema griznje savjesti jel?
kod tebe je nema jer je ne odgajas draga.nema griznje savjesti cak i kad lazes u ime crkve opravdavas zlo i ubijanje.ni ne trepnes.ja nikome ne cinim zlo time sto sam to sto jesam.sad se makni s foruma i odi napravi neko dobro djelo.ja cekam pacijente.
Idi na vrh

ques
M 1 god.,
Zagreb
Član od 10.06.2008.
Pošalji poruku
Napisano: subota, 12.7.2008 u 13:35

[quote:0958927d49="ararat"]
stvar uopce nije jednostavna.budi realan.religije kao i krscanstvo postoje otkad je covjeka.sto se promijenilo?ima li jos ratova mrznje ubijanja kao i u isusovo doba?ima.koliko se covjek promijenio?nije uopce.sve sto je ljudsko je bilo i oduvijek ce biti.mi stalno ponavljamo iste greske.otici na ispovijed pa ponovo ciniti iste stvari i tako tisucama godina....budi realan svijet ne moze biti gori nego jeste odvijeka do vijeka tj do konacnog izlaska.covjek cini kako sam kazes sto mu padne na pamet.lazno kajanje i potom ispovijed nakon koje ponovno cini isto.hm...[/quote:0958927d49]
ne znam ararate odakle ti to da bi trebalo na svijetu biti bolje?
Isus nigdje nije rekao da ce nakon njega biti bajno
dapache, zapitao se da li ce ikoga vjernoga naci kada se vrati!

[quote:0958927d49="ararat"]nemas ti pojma sta je u srcu mehanofila i zato to radi.to zna samo bog on ce mu suditi ne ti ni bilo tko od nas.[/quote:0958927d49]
ne sudim njega, vec djelo koje cini
Bog zeli da se ljubimo medjusobno, kao sto Bog ljubi sve nas
iz te ljubavi nemogu ne upozoriti brata da nesto sto radi nije ok

to je postupanje po savjesti

nebi htio ni drugima ni sebi da mi je put u zivotu, zadovoljavanje svojih nagona
to nije osuda drugih, vec je to Isusov nauk koji zelim i duzan sam i zivjeti i djeliti s drugima

a kad smo vec kod laznog morala i osude, upravo vi koji kao ne zelite suditi druge osudjujete druge na njihovu bjedu
a ne "sudite" ih i velikim djelom sto znate da time sudite i sebe, tj. svoje djelovanje, a to vlastitom egu nije draga stvar

radije ce egic cijelo ucenje Isusovo, cijelu predaju Crkve, preokrenuti u svoju korist, navuci parolu "takav sam, sta mogu" u jednu ruku, a na drugi transparent napisati "mi se volimo, zasto nas sudite?" i sa smjeskom i "pride-om" promarsirati zivotom

zivotom kojem netreba Bog
jer Bog nije dosao da podrzi [b:0958927d49]nase osjecaje[/b:0958927d49] nego da ih ispravi (sto egichu bas i nije drago :evil:
Idi na vrh

ararat
M 25 god.,
Zagreb
Član od 24.05.2008.
Pošalji poruku
Napisano: nedjelja, 13.7.2008 u 12:04

[quote:67bc56a165="ques"][quote:67bc56a165="ararat"]
stvar uopce nije jednostavna.budi realan.religije kao i krscanstvo postoje otkad je covjeka.sto se promijenilo?ima li jos ratova mrznje ubijanja kao i u isusovo doba?ima.koliko se covjek promijenio?nije uopce.sve sto je ljudsko je bilo i oduvijek ce biti.mi stalno ponavljamo iste greske.otici na ispovijed pa ponovo ciniti iste stvari i tako tisucama godina....budi realan svijet ne moze biti gori nego jeste odvijeka do vijeka tj do konacnog izlaska.covjek cini kako sam kazes sto mu padne na pamet.lazno kajanje i potom ispovijed nakon koje ponovno cini isto.hm...[/quote:67bc56a165]
ne znam ararate odakle ti to da bi trebalo na svijetu biti bolje?
Isus nigdje nije rekao da ce nakon njega biti bajno
dapache, zapitao se da li ce ikoga vjernoga naci kada se vrati!

[quote:67bc56a165="ararat"]nemas ti pojma sta je u srcu mehanofila i zato to radi.to zna samo bog on ce mu suditi ne ti ni bilo tko od nas.[/quote:67bc56a165]
ne sudim njega, vec djelo koje cini
Bog zeli da se ljubimo medjusobno, kao sto Bog ljubi sve nas
iz te ljubavi nemogu ne upozoriti brata da nesto sto radi nije ok

to je postupanje po savjesti

nebi htio ni drugima ni sebi da mi je put u zivotu, zadovoljavanje svojih nagona
to nije osuda drugih, vec je to Isusov nauk koji zelim i duzan sam i zivjeti i djeliti s drugima

a kad smo vec kod laznog morala i osude, upravo vi koji kao ne zelite suditi druge osudjujete druge na njihovu bjedu
a ne "sudite" ih i velikim djelom sto znate da time sudite i sebe, tj. svoje djelovanje, a to vlastitom egu nije draga stvar

radije ce egic cijelo ucenje Isusovo, cijelu predaju Crkve, preokrenuti u svoju korist, navuci parolu "takav sam, sta mogu" u jednu ruku, a na drugi transparent napisati "mi se volimo, zasto nas sudite?" i sa smjeskom i "pride-om" promarsirati zivotom

zivotom kojem netreba Bog
jer Bog nije dosao da podrzi [b:67bc56a165]nase osjecaje[/b:67bc56a165] nego da ih ispravi (sto egichu bas i nije drago :evil:[/quote:67bc56a165]
mislim da bi trebalo biti bolje jer svaki stanovnik svijeta pripada nekog religije od koje vecina propagira ljubav mir i slicno
ti stalno o tom nagonu...mehanofiol je u ovom slucaju totalno krivi primjer jer je to seksualni poremecaj a homoseksualnost to nije.i tocka.i te price o nagonu nagonu vec mi je zlo...ne mogu vise objasnajvati da ljubav kad se dosegne moze ukljucivati zamisli i seks...
bog ne treba tebe da ga branis.bog je tako velik i mocan.ti koji su zestoko branili Uciteljstva i Zakone na kraju su razapeli jedinoga bez grijeha.vjerojatno bi tako bilo i sada i danas da se opet dogodi.
o tome govorim cijelo vrijeme bog je tako blizakj razumu.samo mnogi ne zele da ga ukljuce.lakse je svoju slobodu predati nekom uciteljstvu jer tada necu osjecati nikakvu krivicu samo cu slijepo slusati i ne pitati se nista.jer nema slobode za boga.istinska sloboda za boga prvo se mora naci u srcu da bi se nasla u drugom covjeku i svemu sto je bog stvorio.evo primjer pavolve poslanice cini se da nije tako jednostavno protumaciti bas ucenja isusa.ne bih o ucenju crkve ono se mjenjalo kroz povijest i svatko tko je banalan i nije slobodan slijepo ce ga braniti jer nema slobode ZA cak ni slobode za ZA.
ne bih ulazio u tumacenja o egu o kojem znam ponesto vise od tebe.recimo ovako: kad se netko protivi mojim iznesenim argumentima ovdje bez svojih argumenata kao sto to sara radi kao toboze ja napadam crkvu i uciteljstva i ne znam sta - ona ne brani nikakvu crkvu ni uciteljstvo.ona brani sebe.brani se od slobode za spozna istinu koja ona ne zeli spoznati jer je ovako lakse.
a tko kaze da tvoja vjera nije osjecaj?nije li ljubav osjecaj pa sve onda privid i laz?
Idi na vrh

sara
Ž 53 god.,
Koprivnica
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Napisano: nedjelja, 13.7.2008 u 15:14

Vjera osjećaj? ljubav osjećaj? očito ni o jednom ni o drugom nemaš pojma!
Idi na vrh

Otvori novu temu      Odgovori na temu      Prati ovu temu
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
PRETRAŽIVAČ FORUMA

Traženi pojam

Samo od korisnika
Forumu

Vrijeme
Teme samo sa slikom
da  
Teme samo s videom
da

NOVO S FORUMA NAJPOPULARNIJE TEME NA FORUMU
Don Ivan Grubišić
Zen, četvrtak 4.12.2008 u 22:10

Bernardica Juretić
TroIva, četvrtak 4.12.2008 u 22:03

Vjerski turizam
KARTUZIJANAC, četvrtak 4.12.2008 u 21:52

Thompson i Crkva
Lady, četvrtak 4.12.2008 u 21:49

Prostituiranje kršćanskih simbola
dominik21, četvrtak 4.12.2008 u 21:48

Licemjerno ekstremno srednjevjekovno katoličanstvo?!
Sir Oliver, četvrtak 4.12.2008 u 21:36

Koliko stranih jezika govorite?
Lady, četvrtak 4.12.2008 u 21:29

Moj prijatelj u sekti - što činiti?
sara, četvrtak 4.12.2008 u 21:28

Neokatekumenski put?
sara, četvrtak 4.12.2008 u 21:26

Opus Dei
Eutanasije, četvrtak 4.12.2008 u 17:36
    Vaše mišljenje o homoseksualcima
elle, ponedjeljak 24.11.2008 u 19:07

Međugorje
Marina021, nedjelja 16.11.2008 u 10:47

Thompson i Crkva
Lady, četvrtak 4.12.2008 u 21:49

Ajmo kviz!
fiore, petak 18.1.2008 u 1:06

Karizmatizam
Marina021, četvrtak 27.11.2008 u 10:36

Božje stvaranje ili evolucija?
Tuga, srijeda 1.10.2008 u 16:27

Bertone o zabrani ređenja homoseksualaca
jasminka, četvrtak 24.7.2008 u 17:26

Sukob na katoličkoj ljevici?
angelus, četvrtak 13.7.2006 u 21:00

Sve
k-pax, petak 26.10.2007 u 22:56

Čokoladni faith
Dina, petak 30.11.2007 u 21:07
Vi ste na: Naslovnica foruma  •  Komentari članaka na portalu  •  Bertone o zabrani ređenja homoseksualaca

IZ WEB SHOPA

Paul Baloche: A Greater Song
122,00 kn

NAJČITANIJE NA PORTALU

Nismo šutjeli i nudimo rješenje za Udbinu
Crkva, 22.11.2008

Novi prijedlozi više me ne zanimaju
Interview, 24.11.2008

Koncert za 15. rođendan zbora Izvor
Glazba, 21.11.2008

Papa uvodi promjene u misno slavlje
Pod povećalom, 23.11.2008