M 31 god., Zagreb Član od 15.05.2007. Pošalji poruku
Poruka: 4841 (stari forumaš) Status: moderator
Napisano: ponedjeljak, 2.6.2008 u 17:18 Tema: Tko to viče iz zagrebačkog sjemeništa?
Daj ljudi malo ignorirajte tog bolesnog "sveštenog" luđaka ili ga barem tretirajte kao forumsku ludu za zabavu. Nije valjda da ozbiljno dozivljavate njegova baljezganja.
Em sto je patološki lazljivac i krajnji primitivac, em mu iz svakog posta izbija neurotična neurostenija karakteristične za ljude njegovog tipa, umišljenog u svoju nepostojeću veličinu i vaznost.
Ali, takvu su itekako svejsni svoje inferiornosti pa im u patoloskoj mrznji jedino ostaje etiketiranje protivnika.
Jednom rijeci ja ga vec odavno smatram froumskom ludom za zabavu.
Kad ode u ludnicu stvarno cu mu donijeti jagoda i ruma. Kršćanska duznost. 8)
Napisano: ponedjeljak, 2.6.2008 u 17:26 Tema: Tko to viče iz zagrebačkog sjemeništa?
[quote:0bb59fb848="Templar"]Daj ljudi malo ignorirajte tog bolesnog "sveštenog" luđaka ili ga barem tretirajte kao forumsku ludu za zabavu. Nije valjda da ozbiljno dozivljavate njegova baljezganja.
Em sto je patološki lazljivac i krajnji primitivac, em mu iz svakog posta izbija neurotična neurostenija karakteristične za ljude njegovog tipa, umišljenog u svoju nepostojeću veličinu i vaznost.
Ali, takvu su itekako svejsni svoje inferiornosti pa im u patoloskoj mrznji jedino ostaje etiketiranje protivnika.
Jednom rijeci ja ga vec odavno smatram froumskom ludom za zabavu.
Kad o u ludnicu stvarno cu mu donijeti jagoda i ruma. Kršćanska duznost. 8)[/quote:0bb59fb848]
Ako je ovo plod istočnjačke duhovnosti s kojom se templar hvali onda su mi dragi ovi komplimenti "bgodušnog" "čovjekoljubnog" "mržnjepunog" "primitivizmom obitog" neandertalca
ovaj put samo jedan mali citat: Grlo im je grob otvoren, jezikom svojim dvoliče.. sudi im Bože...
Ajde navijači templara pjevajte za svojim junakom isučite sablje protiv jadnog malog forumskog luđaka:
Pjevajte za svojim vođom: U boj u boj, mač i toka templare, nek sneni zna kako mremo mi. Ko bratac brata tamplara poljubte svi za mmnom na vrata junaci svi: u boj u boj u boj boj ----- :twisted: :twisted:
a ne vidite da vas vodi [color=red:0bb59fb848]iscidak[/color:0bb59fb848]
Ž 53 god., Koprivnica Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 4452 (stari forumaš)
Napisano: ponedjeljak, 2.6.2008 u 17:30 Tema: Tko to viče iz zagrebačkog sjemeništa?
[quote:c39e0ac271="Templar"]Sare idi nesto nauciti, da se ne sramotis po forumu svojim neznanjem, ako ti nije kasno s obzirom da si vec stara isfrustrirana polupismena bakica. [/quote:c39e0ac271]
Ja imam i neki dokaz da sam bar polupismena, a ti? Znaš li još štogod osim skupljanja starih kostiju i življenja na račun redovnika koje poslije gadiš?!
Napisano: ponedjeljak, 2.6.2008 u 17:41 Tema: Tko to viče iz zagrebačkog sjemeništa?
[quote:df69f659f8="Templar"]Sare idi nesto nauciti, da se ne sramotis po forumu svojim neznanjem, ako ti nije kasno s obzirom da si vec stara isfrustrirana polupismena bakica. [/quote:df69f659f8]
Navijači i suborci templarovi kad pobijedite u odlučnom boju saru i snenog onda će vaš feliki Führer zapjevati a vi mu sekundirajte ili basirajte:
Usta moja mene hvalte!
a kad to završte onda završna slavodobitna koračnica uz vatromet i pucnjavu topovskih salvi, ali prije se najedite graha!
Ž 41 god., Zagreb Član od 21.11.2006. Pošalji poruku
Poruka: 985 (iskusni forumaš)
Napisano: ponedjeljak, 2.6.2008 u 18:27 Tema: Tko to viče iz zagrebačkog sjemeništa?
Evo i jedne pjesme...samo za Templara...
BORBA SA ANĐELOM
Ne idi tamo
Sve je sračunato unapred
Meč je udešen
I kad se on bude pojavio u ringu
Obasjan munjama od magnezijuma
Oni će zapevati da uši zaglunu Te Deum
I pre nego što ti budeš ustao sa stolice
Oni će zazvoniti u zvona što mogu jače
Tresnuće ti u lice
Sveti sunđer
I ti nećeš imati vremena da mu uletiš u perje
Zatim će se oni baciti na tebe
A on će te udariti ispod pojasa
I ti ćeš se srušiti
U strugotine
Sa glupo ukrštenim rukama
I nikad više nećeš moći leći sa ženom.
Napisano: ponedjeljak, 2.6.2008 u 19:29 Tema: Tko to viče iz zagrebačkog sjemeništa?
pa ako i ti ne znaš što si ovdje navela, daj mi objasni zašto si to onda navela, tj. cop.?
[quote:5151af8efd]BORBA SA ANĐELOM
Ne idi tamo
Sve je sračunato [b:5151af8efd]unapred[/b:5151af8efd]
Meč je udešen
I kad se on bude pojavio u ringu
Obasjan munjama od [b:5151af8efd]magnezijuma[/b:5151af8efd]
Oni će zapevati da uši [b:5151af8efd]zaglunu [/b:5151af8efd]Te Deum
[b:5151af8efd]I pre [/b:5151af8efd]nego što ti budeš ustao sa stolice
Oni će zazvoniti u zvona što mogu jače
[b:5151af8efd]Tresnuće ti u lice
Sveti sunđer[/b:5151af8efd]
I ti nećeš imati vremena da mu uletiš u perje
Zatim će se oni baciti na tebe
A on će te udariti ispod pojasa
I ti ćeš se srušiti
U strugotine
S[b:5151af8efd]a glupo ukrštenim rukama
I nikad više nećeš moći leći sa ženom.[/b:5151af8efd]
Napisano: ponedjeljak, 2.6.2008 u 19:45 Tema: Tko to viče iz zagrebačkog sjemeništa?
[quote:29ffe54c8a]Nemam pojma...neki srpski...hrvatski nisam uspjela naći, nažalost...
A kaj nije sunđer ono s čim se suđe pere...neka vrsta spužve?[/quote:29ffe54c8a]
M 18 god., Van Hrvatske Član od 27.03.2008. Pošalji poruku
Poruka: 1479 (stari forumaš)
Napisano: ponedjeljak, 2.6.2008 u 19:48 Tema: Tko to viče iz zagrebačkog sjemeništa?
[quote:1ffb62f15d="sneni"] A vi ženske ste me poslije učile da vas gledam kao predmet kojeg se može ... iskoristiti i odbaciti. Na to pristaje svaka![/quote:1ffb62f15d]