ne znam čemu uopće reakcija..jer reakcija je pretjerana, po meni..to spominjanje sotone još više asocira na zaostalost i Crkvenu nedosljednost...
nisam gledala severinin nastup, nisam slušala niti vidjela tekst svega...čula sam samo komentare..
mogu jednino zaključiti da je Severina jasno ukazala svojim albumom, ponašanjem i životom što je ovo društvo, gjde smo mi i kao vjernici i kao ljudi jadna masa koja poput jadnika čeka neki gladijatorski meč ne bi li nas oživjela u sveopćem mrtvilu. Jer mi kao narod nismo živi. mrtvi smo i dopuštamo da nam se zemlja prodaje, da nam se mrcvari sve ono što nam je imalo trebalo biti sveto i naše..mi se glođemo međusobno kao bezlična masa kojom je lako manipulirati..
M 22 god., Van Hrvatske Član od 11.06.2007. Pošalji poruku
Poruka: 2564 (stari forumaš) Status: moderator
Napisano: ponedjeljak, 2.6.2008 u 15:46 Tema: Glas iz Crkve: Severina, srami se!
[quote:c569df45e5="sneni"]reakcija jednog čovjeka - fratra - do sada nisam nikada čuo za njega . nije ni bitno ali odmah se imputira Crkvi..
:roll: opet ja zloban! :twisted:[/quote:c569df45e5]
Mislim da je taj fra Mario Knezovic svecenik u Posusju. U svakom slucaju je hercegovacki franjevac. Ako se dobro sjecam ta je Frama u Posusju koju mislim on vodi sakupljala potpise protiv Big Brothera.
M 37 god., Zagreb Član od 08.01.2007. Pošalji poruku
Poruka: 66 (mladi forumaš)
Napisano: ponedjeljak, 2.6.2008 u 16:00 Tema: Glas iz Crkve: Severina, srami se!
Dobro, ajmo onda promisliti kako je trebalo reagirati!
Mozda netko misli da to ne treba uopce napraviti...
Ja mislim da treba. Kada sam vidio tu fotografiju, bilo mi je tesko. Prvo, zato sto pouzdano znam da je ta zena jako zeljna Bozje ljubavi i da ovo sto radi, radi zbog rana koje trpi...Drugo, zato sto mi je kao vjerniku to bilo doista tesko vidjeti. Nisam sklon takvim cuvstvima, ali ovaj put sam se doista osjecao povrijedjenim.
Pretjerujem li?
Napisano: ponedjeljak, 2.6.2008 u 16:06 Tema: Glas iz Crkve: Severina, srami se!
ne pretjeruješ lijepo si to i jednostavno rekao.
nema se tu što dodati..
samo u vezi reakcije
ja jesam za reakciju i kad je frama reagirala za B brothera, meni se to sviđalo eto dala sam podršku tome, da se napokon nešto probudilo i reagira,,,to se može vidjeti i na temi o tome koju smo imali..
ali znaš što, ja sam više alergična na ovo sotoniranje..znaš li kad prizemnici preuzmu ovakvo izražavanje i kad počnu sa svojom mahbnitošću pravednika lamatati po ljudima koji ne razmišljaju kao oni?
mislim da bi ipak fratar trebao znati reagirati da ga se razumije,,jer time što je rekao da je to sotona nije apsolutno ništa trekao...jer ljudi pa i sami svećenici u te sotone opće ne vjeruju...a ljudi ateisti pogotovo ovakvo što ne prihvaćaju!
Napisano: ponedjeljak, 2.6.2008 u 16:17 Tema: Glas iz Crkve: Severina, srami se!
ah da..zaboravila sam reči da seve,vješto manipulira s publikom i s oporbom svojom..ovom reakcijom je opet podignuta prašina i sve je opet u centru pažnje što joj je i bio cilj,,,cilj je lova, lova, lova...
i za te svrhe ljudi si spremni prodati dušu đavlu...
ovakvu majicu ne vidim prvi puta na nekoj osobi koja si je uzeča zadatak pogaziti svetost MB!
Ž 53 god., Koprivnica Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 4459 (stari forumaš)
Napisano: ponedjeljak, 2.6.2008 u 17:14 Tema: Glas iz Crkve: Severina, srami se!
Za mene postoji samo jedno ponašanje vjernika - posvemašnji bojkot severine u svakom smislu. Njezino ponašanje doista jest sotonsko, jer samo đavao može do te mjere izrugivat svetinje. No, kad se sjetim svega njezinog ponašanja posve mi je logično. Jeftin seks to je jedino što ona nudi.
Napisano: ponedjeljak, 2.6.2008 u 18:52 Tema: Glas iz Crkve: Severina, srami se!
sve ok..ja sam je do sada od početka njenog pojavljivanja osuđivala...ali sada..kad su svi uzeli kamenje u ruke, ja ne želim..
ono što vidim iz njene nesigurnosti je da je postala marioneta u rukama jednog starog lisca,. Gorana bregovića.
osim toga ta olupina od žene, je pojedena iz nutra kokainom..
to govorim jer eto...estrada to zna..nije ona jedina žrtva tog zla a koja ima prolaz u javnosti...