Postavi kao početnu stranicu - Dodaj u favorites

Vi ste na: Naslovnica foruma  •  Komentari članaka na portalu  •  Seksualnost: Tema koja se zaobilazi
Komentari članaka na portalu

Komentiranje članaka objavljenih na portalu
Moderatori: Hrvoje
Tema: 213
Poruka: 5277
Najnovija tema: Depresija i samoubojstva nakon pobačaja
Aktualna tema: Depresija i samoubojstva nakon pobačaja
Zadnja poruka: Krešimir, srijeda 7.1.2009. u 22:42
Naslov teme:
Seksualnost: Tema koja se zaobilazi
Autor teme: tomek  •  Broj odgovora: 135  •  Broj pregleda: 5106
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Otvori novu temu      Odgovori na temu      Prati ovu temu
sara
Ž 53 god.,
Koprivnica
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Poruka: 4459 (stari forumaš)
Napisano: četvrtak, 12.6.2008 u 22:27
Tema: Seksualnost: Tema koja se zaobilazi

A što je ljubav?
Idi na vrh

Ispiši      Citiraj      Odgovori
ques
M 2 god.,
Zagreb
Član od 10.06.2008.
Pošalji poruku
Poruka: 189 (mladi forumaš)
Napisano: četvrtak, 12.6.2008 u 23:54

seks moze biti genijalan, uzbudljiv, ispunjavajuci!totalno! i medju osobama koje nisu u vezi

2 osobe se nadju, uzivaju, prepuste se jedna drugoj

sta tome fali ararate?
Idi na vrh

sara
Ž 53 god.,
Koprivnica
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Napisano: petak, 13.6.2008 u 7:49

Hoćeš reći troše se međusobno - tu ljudskome (u smislu duhovnog) nema mjesta. Možda je takav seks tjelesni užitak no nema baš nikakve veze s onim za što je čovjek stvoren. To je pretvaranje čovjeka u robu, ograničenog je trajanja, a sasvim sigurno za užitak traži sve više i drugačije do apsurda.
Idi na vrh

sneni
M 65 god.,
Bol
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Poruka: 2506 (stari forumaš)
Napisano: petak, 13.6.2008 u 8:32

[quote:0616c0d7ee="ararat"]
bas nadahnut tekst hahhaha...nema sta.nakon seksa ne ostaje nikakva tupost vlastitog zadovoljstava vec neizmjerna sreca i jos jace zajednistvo partnera.i nije biti seksa uzivati u njemu vec pruziti zadovoljstvo osobi koju volis a seksas se s njom.tako da to ne moze biti sebicno, ako je onda je sebicno i disati jer dises radi sebe a ne radi ljubavi bozje.kad budes probala seks s osobom koju volis makar i prije braka shvatiti ces da tu apsolutno nema nista pogresno ni sebicno, dapace.
kad se dvoje ljudi voli pred bogom su vec u braku :D
sad cete me rastrgat ha?hahahha[/quote:0616c0d7ee]

Ma ne rastrgat nego te samo pitat zašto se onda toliko brakova rastrga i rastavi.. kad bi bilo kako ti pišeš...ali znam iz kontakta s ljudima i njihovih muka i tereta da baš život ovu tvrdnju ne potpisuje... pa koliko god se danas trudili tvrditi da život laže

Jedna usporedba - nacija u deliriju zbog nogometne pobjede.. a što tko danas od toga ima (osim šačice ljudi koji će slit u svoje džepove ogromne pare!) što će netko sutra imati ---
Idi na vrh

alina
Ž 45 god.,
Rijeka
Član od 11.04.2008.
Pošalji poruku
Poruka: 694 (iskusni forumaš)
Napisano: petak, 13.6.2008 u 17:47

Upravo sam negdje pročitala o tome kako se danas među mladim ljudima gleda na seks (našla sam na jednom forumu o AIDS-u i hepatitisu C):

Najprije slijedi seks, a onda pozdrav.
Razgovor slijedi ako se slučajno negdje prepoznaju.
Idi na vrh

ararat
M 26 god.,
Zagreb
Član od 24.05.2008.
Pošalji poruku
Poruka: 77 (mladi forumaš)
Napisano: petak, 13.6.2008 u 18:29

[quote:64d7cfd5b3="ques"]seks moze biti genijalan, uzbudljiv, ispunjavajuci!totalno! i medju osobama koje nisu u vezi

2 osobe se nadju, uzivaju, prepuste se jedna drugoj

sta tome fali ararate?[/quote:64d7cfd5b3]
pa mozda i moze ali nikad kao seks izmedju ljudi koji se vole, jer je tada seks rezultat ljubavi a ne samo fizicke privlacnosti, dakle na kraju i izraz neceg duhovnog zar ne?....
[b:64d7cfd5b3]A što je ljubav?[/b:64d7cfd5b3]
e pa sad...sto je bog?ni na to nemamo odgovor ali znao da postoji jelda?isto tako i ljubav.a ljudi ulaze u brak iz ljubavi, ako je ona samo varka i brak je varka po tome?ako relativiziramo osjecaj kao nesto sto nas uvijek vara i po cemu se ne smijemo povoditi.
[b:64d7cfd5b3]Hoćeš reći troše se međusobno - tu ljudskome (u smislu duhovnog) nema mjesta. Možda je takav seks tjelesni užitak no nema baš nikakve veze s onim za što je čovjek stvoren. To je pretvaranje čovjeka u robu, ograničenog je trajanja, a sasvim sigurno za užitak traži sve više i drugačije do apsurda.[/b:64d7cfd5b3]
trose se...pa ako je to tvoja definicija seksa ok.moja nije.niti sam to tvrdio.posebno govorim o seksu u ljubavi.za sto je covjek onda stvoren?koja mu je svrha tj cilj ako nije ljubav?a ljubav medju partnerima ukljucuje i seks i to ne mora biti nikakvo ponizavanje.jer uzitak je i jesti sladoled, lijepo se obuci...pa jeli sve to grijeh, sebicnost, cini nas robovima?pa ne moramo zivjeti u mukama bog nam je dao i uzitke.
[b:64d7cfd5b3]Ma ne rastrgat nego te samo pitat zašto se onda toliko brakova rastrga i rastavi.. kad bi bilo kako ti pišeš...ali znam iz kontakta s ljudima i njihovih muka i tereta da baš život ovu tvrdnju ne potpisuje... pa koliko god se danas trudili tvrditi da život laže

Jedna usporedba - nacija u deliriju zbog nogometne pobjede.. a što tko danas od toga ima (osim šačice ljudi koji će slit u svoje džepove ogromne pare!) što će netko sutra imati ---[/b:64d7cfd5b3]
rastave su posve druga tema po mom misljenju ne vjerujem da se ljudi razvode jer im se cini da postaju necja roba i osjecaju se prljavo zbog seksa.tu je sad mnostvo faktora sukobi karijere i roditeljstva, zelja za samoostvarenjem itd...
Idi na vrh

sara
Ž 53 god.,
Koprivnica
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Napisano: petak, 13.6.2008 u 18:35

Samo napomena: nauči se citirat (imaš gore desno na svačijem postu), a i onda odvoji ono što se odnosi na post jedne osobe od onoga što se odnosi na post druge osobe.

Ako je spolni odnos u kategoriji jesti sladoled, sčuvaj Bože i u tjelesnom smislu. Nikakvo čudo da spolne bolest haraju kako haraju
Idi na vrh

ararat
M 26 god.,
Zagreb
Član od 24.05.2008.
Pošalji poruku
Napisano: petak, 13.6.2008 u 20:26

[quote:b052a424f2="sara"]Samo napomena: nauči se citirat (imaš gore desno na svačijem postu), a i onda odvoji ono što se odnosi na post jedne osobe od onoga što se odnosi na post druge osobe.

Ako je spolni odnos u kategoriji jesti sladoled, sčuvaj Bože i u tjelesnom smislu. Nikakvo čudo da spolne bolest haraju kako haraju[/quote:b052a424f2]
gdje bi ja stigao da nemam tebe za savjet hahaha da ali ovako sam citirao vise ljudi odjednom a onako mogu samo jednog....ne se ljutiti sarice, sorry...
spolne bolsti su druga prica...ajde de neke argumente malo bolje od ovih.znas sta sam htio reci sa sladoledom pa...
inace fali ti a kod sacuvaj boze :D :D :D
Idi na vrh

sara
Ž 53 god.,
Koprivnica
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Napisano: petak, 13.6.2008 u 20:32

Ovako si napravio kupus bezvezan, jedino to.
Spolne bolesti nisu druga stvar - idi malo na neke zdravstvene stranice pa se obrazuj.
A o duhovnoj strani vidim nema smisla - kao da bi daltonistu govorila o crvenilu ruže.
Idi na vrh

ararat
M 26 god.,
Zagreb
Član od 24.05.2008.
Pošalji poruku
Napisano: petak, 13.6.2008 u 20:38

[quote:f03c585795="sara"]Ovako si napravio kupus bezvezan, jedino to.
Spolne bolesti nisu druga stvar - idi malo na neke zdravstvene stranice pa se obrazuj.
A o duhovnoj strani vidim nema smisla - kao da bi daltonistu govorila o crvenilu ruže.[/quote:f03c585795]
draga ja sam dr.med. tako da mislim da bi se ti trebala obrazovat ne ja.
a o tvojoj duhovnoj strani mogu samo reci da si ohola...a to je izvor svih grijeha...ali ljudski je grijesiti
Idi na vrh

alina
Ž 45 god.,
Rijeka
Član od 11.04.2008.
Pošalji poruku
Napisano: petak, 13.6.2008 u 20:47

[quote:10f1bcc4f7="ararat"][quote:10f1bcc4f7="sara"]Ovako si napravio kupus bezvezan, jedino to.
A o duhovnoj strani vidim nema smisla - kao da bi daltonistu govorila o crvenilu ruže.[/quote:10f1bcc4f7]
a o tvojoj duhovnoj strani mogu samo reci da si ohola...a to je izvor svih grijeha...ali ljudski je grijesiti[/quote:10f1bcc4f7]

Uh, poznati su mi doktori koji svoje titule ističu gdje god mogu, odnosno kad ne mogu ničim drugim onda etiketicama, i bijelim "habitima".
Oholost, jer se to možda zove oholost?
Idi na vrh

ararat
M 26 god.,
Zagreb
Član od 24.05.2008.
Pošalji poruku
Napisano: petak, 13.6.2008 u 20:48

[quote:0ac3758d48="alina"][quote:0ac3758d48="ararat"][quote:0ac3758d48="sara"]Ovako si napravio kupus bezvezan, jedino to.
A o duhovnoj strani vidim nema smisla - kao da bi daltonistu govorila o crvenilu ruže.[/quote:0ac3758d48]
a o tvojoj duhovnoj strani mogu samo reci da si ohola...a to je izvor svih grijeha...ali ljudski je grijesiti[/quote:0ac3758d48]

Uh, poznati su mi doktori koji svoje titule ističu gdje god mogu, odnosno kad ne mogu ničim drugim onda etiketicama, i bijelim "habitima".
Oholost, jer se to možda zove oholost?[/quote:0ac3758d48]
nisam je isticao do sada kad sam bio izazvan al stavrno necu trpit da mi netko nes pametuje o cemu znam puno vise...dakle...
Idi na vrh

alina
Ž 45 god.,
Rijeka
Član od 11.04.2008.
Pošalji poruku
Napisano: petak, 13.6.2008 u 20:57

[quote:ee74ec9d44="alina"]Upravo sam negdje pročitala o tome kako se danas među mladim ljudima gleda na seks (našla sam na jednom forumu o AIDS-u i hepatitisu C):

Razgovor slijedi ako se slučajno negdje prepoznaju.[/quote:ee74ec9d44]

Ponavljam svoj post.

Svi mi kad dolazimo ovdje znamo da nas ovdje ima pravo biti svkakvih; od perača prozora pa nadalje. Koliko ja znam, svoje zvanje predstavili su u startu tro Iva i Sneni.
A zar je to ovdje važno. Pa nije ovo stručni forum?
A možda ima i drugih liječnika, ali imamo oprečna mišljenja, zar ne, pa u znanosti je tako? Mene tako uče.
Idi na vrh

ararat
M 26 god.,
Zagreb
Član od 24.05.2008.
Pošalji poruku
Napisano: petak, 13.6.2008 u 21:01

[quote:39f7c76a6e="alina"][quote:39f7c76a6e="alina"]Upravo sam negdje pročitala o tome kako se danas među mladim ljudima gleda na seks (našla sam na jednom forumu o AIDS-u i hepatitisu C):

Razgovor slijedi ako se slučajno negdje prepoznaju.[/quote:39f7c76a6e]

Ponavljam svoj post.

Svi mi kad dolazimo ovdje znamo da nas ovdje ima pravo biti svkakvih; od perača prozora pa nadalje. Koliko ja znam, svoje zvanje predstavili su u startu tro Iva i Sneni.
A zar je to ovdje važno. Pa nije ovo stručni forum?
A možda ima i drugih liječnika, ali imamo oprečna mišljenja, zar ne, pa u znanosti je tako? Mene tako uče.[/quote:39f7c76a6e]
ok idemo dalje o temi..pa cini se da postoje danas dvije krajnosti jedna promiskuitetna, jedna koja vjeruje u seks samo u braku...ja vjerujem u sredinu :D
Idi na vrh

sara
Ž 53 god.,
Koprivnica
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Napisano: petak, 13.6.2008 u 21:04

[quote:d0d25d07d0="ararat"][quote:d0d25d07d0="alina"][quote:d0d25d07d0="ararat"][quote:d0d25d07d0="sara"]Ovako si napravio kupus bezvezan, jedino to.
A o duhovnoj strani vidim nema smisla - kao da bi daltonistu govorila o crvenilu ruže.[/quote:d0d25d07d0]
a o tvojoj duhovnoj strani mogu samo reci da si ohola...a to je izvor svih grijeha...ali ljudski je grijesiti[/quote:d0d25d07d0]

Oholost, jer se to možda zove oholost?[/quote:d0d25d07d0]
nisam je isticao do sada kad sam bio izazvan al stavrno necu trpit da mi netko nes pametuje o cemu znam puno vise...dakle...[/quote:d0d25d07d0]

Dakle, dr. med. svi mi dobro znamo da i u toj struci ima koječega, npr. ginekologa koji jasno kažu da život nastaje spajanjem jajne stanice i spermija, ali i onih koji će obavit abortus kao bez šale. Stoga, titula može značit koješta. Uostalom u struku nas teologa se mnogi upuštaju samo tako i tvrde da je njihovo tumačenje pravo, tvrde kako sam ja, np. neznalica itd. Od kuda da ja znam koliko je tvoje profesionalno poštenje? Zagovornici seksa svugdje i uvijek niječu sve posljedice takvog ponašanja, nisi li baš na tom tragu?
Idi na vrh

Otvori novu temu      Odgovori na temu      Prati ovu temu
1 2 3 4 5 6 7 8 9
PRETRAŽIVAČ FORUMA

Traženi pojam

Samo od korisnika
Forumu

Vrijeme
Teme samo sa slikom
da  
Teme samo s videom
da

NOVO S FORUMA NAJPOPULARNIJE TEME NA FORUMU
Opatije nullius ili teritorijalne opatije - biskupije
TroIva, subota 10.1.2009 u 0:54

Ispovijed
iHR, petak 9.1.2009 u 23:24

Ateistička kampanja u Velikoj Britaniji
iHR, petak 9.1.2009 u 23:17

Protestanti
TroIva, petak 9.1.2009 u 23:13

KBF Đakovo
TroIva, petak 9.1.2009 u 23:11

Odnosi Hrvatska - Slovenija
Dalmoš, petak 9.1.2009 u 22:58

I nakon tridesete bez braka?
nuvi2, petak 9.1.2009 u 22:14

Što se događa u Crkvi?
Ivan, petak 9.1.2009 u 21:38

Hrvatske katedrale
barbaraa, petak 9.1.2009 u 20:31

Kućni ljubimci
_ana_, petak 9.1.2009 u 20:22
    Vaše mišljenje o homoseksualcima
krešimir999, ponedjeljak 5.1.2009 u 20:31

Thompson i Crkva
barbaraa, četvrtak 1.1.2009 u 22:41

Međugorje
Nježni sport, srijeda 7.1.2009 u 11:59

Ajmo kviz!
fiore, petak 18.1.2008 u 1:06

Karizmatizam
uzvodno, srijeda 7.1.2009 u 21:50

Franjo Tuđman
Radisson, utorak 6.1.2009 u 10:46

Božje stvaranje ili evolucija?
metatronX, četvrtak 8.1.2009 u 20:32

Bertone o zabrani ređenja homoseksualaca
jasminka, četvrtak 24.7.2008 u 17:26

Sukob na katoličkoj ljevici?
angelus, četvrtak 13.7.2006 u 21:00

Celibat
iana, ponedjeljak 29.12.2008 u 18:31
Vi ste na: Naslovnica foruma  •  Komentari članaka na portalu  •  Seksualnost: Tema koja se zaobilazi

IZ WEB SHOPA

Delirious?: The Mission Bell
122,00 kn

NAJČITANIJE NA PORTALU

Sveta obitelj i obitelj 21. stoljeća
Dan Gospodnji, 28.12.2008

Događaji koji su obilježili 2008. godinu
Crkva, 31.12.2008

Svjetlo istinsko dođe na svijet
Dan Gospodnji, 4.1.2009

Madrid: Budućnost ovisi o obitelji
Zoom, 28.12.2008