M 25 god., Zagreb Član od 24.05.2008. Pošalji poruku
Poruka: 77 (mladi forumaš)
Napisano: petak, 20.6.2008 u 14:20 Tema: Seksualnost: Tema koja se zaobilazi
[quote:9285f9273c="ques"][quote:9285f9273c="ararat"][quote:9285f9273c="ques"]dr.ararat je ziv?
[/quote:9285f9273c]
i nekad mi se ne da objasnjavati svoje tvrdnje kad ih netko izvrce i krivo tumaci...pa na kraju ste neki isprdali moju tvrdnju da seks moze biti nesto duhovno i naveli znanstvene spoznaje o tome da je to nemoguce...[/quote:9285f9273c]
zaboravljas odakle rasprava potjece
od toga da je Crkva zaostala i da ne slijedi znanost
(to ste naravno i Karla i ti i templar, i matrix... izrekli bez i najmanje reference kojom bi to potvrdili)
ja sam samo iznjeo dokaze da za dobar seks (po [b:9285f9273c]osjetilnim[/b:9285f9273c] i [b:9285f9273c]svjetovnim[/b:9285f9273c] mjerilima) netreba postojati ni duhovna ni ljubavna komponeta[/quote:9285f9273c]
ne nipoto....crkva samo selektivno stuje znanost kad joj odgovara...ah sto je dobar seks hahahah ako nema ljubavi...
M 18 god., Van Hrvatske Član od 27.03.2008. Pošalji poruku
Poruka: 1479 (stari forumaš)
Napisano: petak, 20.6.2008 u 14:32 Tema: Seksualnost: Tema koja se zaobilazi
. . a meni više niš nije jasno na ovoj temi :? . . tko kakav stav zastupa . . i tko je ko . . ovaj ques i ararat mislim imaju suprotne stavove ali ih miješam dok čitam . . niš mi nije jasno :? :? . .
. . ne smijem na sunce . . posvijetlit će mi kosa . . :(
Ž 45 god., Rijeka Član od 11.04.2008. Pošalji poruku
Poruka: 606 (iskusni forumaš)
Napisano: petak, 20.6.2008 u 14:40 Tema: Seksualnost: Tema koja se zaobilazi
Ni meni nije previše jasno...ali je živahno...piše da je tema koja se zaobilazi, a ono postova bezbroj....a nerazumijevanje je upravo dominanta teme. Valjda?
Ajde, di je Sinjal, pa da to sve skupa još malo zamota i odmota...i prosvitli!
Ž 45 god., Rijeka Član od 11.04.2008. Pošalji poruku
Poruka: 606 (iskusni forumaš)
Napisano: petak, 20.6.2008 u 16:20 Tema: Seksualnost: Tema koja se zaobilazi
Postoje profesionalke i profesionalci koje bi na to najbolje znali odgovoriti!
Ako ih ima na forumu, neka nam se slobodno jave i ispričaju svoju priču.
M 53 god., Zagreb Član od 23.04.2008. Pošalji poruku
Poruka: 469 (forumaš u usponu)
Napisano: petak, 20.6.2008 u 16:25 Tema: Seksualnost: Tema koja se zaobilazi
Seksualnost je najčudesnija, najneshvatljivija i najkobnija sila u naš život, čaviše ona je veličanstvena staza ča putuje kroz milijarde postaja ča ih zovemo juskim bićima... i Crkva i svećenici jemaju po milijun puta pravo ča poučavaju kako da ona posatane naša dobra kob, lipi put od tamnih dubina ka svitlim visinama, a ne suluda žeja za privatiziranjem i užitkon te sile, ovdi i sada, ča je nemoguća misija, ča prije oli kasnije vodi u mrak i propast
M 41 god., Zagreb Član od 03.06.2008. Pošalji poruku
Poruka: 376 (forumaš u usponu)
Napisano: subota, 21.6.2008 u 12:39 Tema: Seksualnost: Tema koja se zaobilazi
Nije lako bubamarcu
zum, zum, zum, zum
Bubamarinom muškarcu
zum, zum, zum, zum
Između tolikih bubamara
zum, zum, zum, zum
Iste boje, istih šara
naći koja je njegova Mara
zum, zum, zum, zum
Bubamarac mora vrijeme gubiti
i sve bube redom ljubiti
Buba Daru, buba Klaru, buba Baru
zum, zum, zum, zum
Buba Daru, buba Klaru, buba Baru
zum, zum, zum, zum
Dok ne nade svoju Maaaaaaaru
zum, zum, zum, zum
M 53 god., Zagreb Član od 23.04.2008. Pošalji poruku
Poruka: 469 (forumaš u usponu)
Napisano: subota, 21.6.2008 u 14:26 Tema: Seksualnost: Tema koja se zaobilazi
Pa ča je ovo judi moji...ka da ste svi Dalmatinci, prelini ste na ovi zvizdan uzet cilu rič na razmatranje, vengo samo dil riči, možebitni dil rič (ča van se vidin osladija) pa ga tako veselo uporabjate...da cila rič tek ton upotribon dođe do svoje punine. Bravo!
P.S. Nije dobro da o ovoj temi govoridu svećenici, jer teoretiziraju i ideologiziraju; nije dobro da o njoj govore sekseolozi jer opet teoretiziraju i ideologiziraju, ali sa suprotnim zaključkon od svećenika; nije dobro da se uključuju praktičari jer in fali teorije, a jemaju višak uvirinosti da su na pravem putu...dunkve, ka ča se lipo vidi na ovu temu ne triba uopće govorit: tu triba samo delat oli ne dalat, ča jest oli nije u našoj moći.