M 32 god., Čakovec Član od 08.09.2008. Pošalji poruku
Poruka: 149 (mladi forumaš)
Napisano: četvrtak, 11.9.2008 u 10:19 Tema: Vatikan ruši Međugorje?
Ne mogu ne reagirati na ove napade na Međugorje.
Koliko je meni poznato, Bogu je SVE moguće. I gdje piše da se Gospa ne može ukazati 40000 puta? Zar ima ograničenje na recimo 14867 puta? I napada se Međugorje, izvor mira, molitve, obraćenja Bogu. Napada se mjesto hodočašća milijuna ljudi. Napada se ovdje jedan čovjek, jedan svećenik. Tko je papa, tko sam ja ili ti da mu sudimo? Sjetimo se Isusovih riječi "Tko je bez grijeha...". I što je zapravo "sagriješio" taj čovjek?
Dragi naš Papa, zar nema toliko puno mjesta koja su izvor tuge, boli, plača, smrti, ratova... Tim mjestima treba kritika i pomoć. A pustite Međugorje, ono je blagoslovljeno tlo.
Ž 21 god., Van Hrvatske Član od 18.02.2008. Pošalji poruku
Poruka: 39 (mladi forumaš)
Napisano: četvrtak, 11.9.2008 u 10:42 Tema: Vatikan ruši Međugorje?
vatikan se treba zabranit!njemu su samo bitno pare i da se svugdje mjesa.necudi me da vise i vise ljudi se odmaknu od vjere kad vidu taj super primjer tamo!sta im sada smeta kod Medjugorja?e znam sta,rekli su da je to mjesto gdje se ljudima vuce pare iz dzepa.ljubomorni su na to skroz jednostavno jer drugi dobivaju a oni ne,a njima se vec uvijek samo o tome radilo.moje misljenje...
Napisano: četvrtak, 11.9.2008 u 11:35 Tema: Vatikan ruši Međugorje?
Govoriti o tome da uzimaju novac je stvarno više nego smiješno. One stvari koje su u Međugorju najvrednije su besplatne. Ne trebate novac da biste ušli u crkvu, ne trebate ga za penjanje na Podbrdo ili Križevac. U Međugorju vam ne treba niti kuna da biste vidjeli, doživjeli, osjetili najvrednije. Čak ne trebate niti novac da biste koristili onaj čisti i uredni WC pored crkve. I voda je hladna, friška i opet - besplatna. Od mene tamo nitko nije tražio da za nešto moram dati. A opet, s druge strane, to je moj novac i ja ga dajem kome hoću i koliko hoću.
Može li se doći u Vatikan "bez lipe" i vidjeti sve što vrijedi?
Ž 21 god., Van Hrvatske Član od 18.02.2008. Pošalji poruku
Poruka: 39 (mladi forumaš)
Napisano: četvrtak, 11.9.2008 u 11:53 Tema: Vatikan ruši Međugorje?
papa su izmislili ljudi,vec oduvijek vatikan nije bio primjer za nas vjernike,inace se nebi toliko ljudi odmakli o vjeri... to toliko cesto cujem a ja samo na to kazem "molite se bogu a ne crkvi,papi,vatikanu ili sta ja znam,oni cu morat sami pred bogom za to pregovarat sta su radili"....
Napisano: četvrtak, 11.9.2008 u 12:10 Tema: Vatikan ruši Međugorje?
Da, istina, Vatikan je i meni "tamo negdje". Možda nije lijepo reći (napisati), ali Ivan Pavao II je imao "ono nešto", što ovaj novi Papa baš i nema. To je, dakako, samo moje mišljenje.
M 25 god., Zagreb Član od 06.09.2008. Pošalji poruku
Poruka: 215 (mladi forumaš)
Napisano: subota, 13.9.2008 u 18:11 Tema: Vatikan ruši Međugorje?
Treba opet provjeriti odkuda dolaze informacije. Netreba blatiti papu, dok se neprovjeri. Najčešće su to samo dezinformacije. Vatikan se nije službeno nikada izjasnio, a ni neće dok ukazanja neprestanu. Do tada pojedini mogu samo osobna mišljenja davati.
M 22 god., Van Hrvatske Član od 11.06.2007. Pošalji poruku
Poruka: 2550 (stari forumaš) Status: moderator
Napisano: subota, 13.9.2008 u 20:45 Tema: Vatikan ruši Međugorje?
Jel zna netko sto o ukazanjima u La Saletteu u Francuskoj? To je jos gora hereza od Medjugorja. Ako bi jedno od ta dva morao priznati bez razmisljanja biram Medjugorje. Mada istini za volju od svih "ukazanja" i prikaza tzv. Gospe (koja se po mom misljenju nije ukazala nigdje) najnormalnije mi izgleda to medjugorje.
Napisano: subota, 13.9.2008 u 20:46 Tema: Vatikan ruši Međugorje?
Sfinga
piše: Da, istina, Vatikan je i meni "tamo negdje". Možda nije lijepo reći (napisati), ali Ivan Pavao II je imao "ono nešto", što ovaj novi Papa baš i nema. To je, dakako, samo moje mišljenje.
Napisano: subota, 13.9.2008 u 21:46 Mijenjano: subota, 13.9.2008 u 21:52 (TroIva) Tema: Vatikan ruši Međugorje?
H. Pintarić
piše: Sektaši su uvijek zavidjeli onima koji su svetci naših dana.
Blagopokojni Ivane Pavle II moli se Bogu da spasi duše naše i izbaci nedostojne iz Crkve.
MI smo Crkva! Ne spasavaju kosti umrlih duse nase niti iz njih nesto dobrog izlazi. Samo Bog, koji zivot daje izvor je spasenja ne sveci i "zagovornici". Ne stoji li u psalmu: Oni koji u rupu upadnu tvoju velicinu Gospode vise ne slave, govori li se o dobroti Tvojoj u grobu, a o vjernosti Tvojoj u propasti? Samo zivi Te slave Gospode.
Uostalom davati nekome nadimak sektas odraz je vjerskog lutanja i vrlo zatvorenog srca. Svi smo mi Crkva koji smo u Kristu krsteni, ne samo Papa. I jedna je Crkva i njeni su clanovi svi krscani, ne nuzno katolici.
M 54 god., Zagreb Član od 26.12.2007. Pošalji poruku
Poruka: 9 (novi forumaš)
Napisano: nedjelja, 14.9.2008 u 18:26 Tema: Vatikan ruši Međugorje?
Bio sam par puta u Međugorju kao hodočasnik koji traži pomoć za izlazak iz problema i moram reći iskreno da me je Bog čuo i uslišao moju molitvu.Kad sam se vratio kući dođe mi osoba koja se bavili vračanjem i kaže ono što je od Boga ne može se uništiti.Sve mi je bilo jasno i nakon određenog vremene rodilo se djete.To je samo moje malo svedočanstvo jer što mi je Gospodin učinio u svom milosrđu nemože se izreći.Njemu svaka čast,slava i hvala za sve što čini za mene kroz sve dane mojega života kao i za cjelu obitelj.
M 27 god., Split Član od 31.08.2008. Pošalji poruku
Poruka: 131 (mladi forumaš)
Napisano: nedjelja, 14.9.2008 u 19:40 Tema: Vatikan ruši Međugorje?
Navi
piše: Bio sam par puta u Međugorju kao hodočasnik koji traži pomoć za izlazak iz problema i moram reći iskreno da me je Bog čuo i uslišao moju molitvu.Kad sam se vratio kući dođe mi osoba koja se bavili vračanjem i kaže ono što je od Boga ne može se uništiti.Sve mi je bilo jasno i nakon određenog vremene rodilo se djete.To je samo moje malo svedočanstvo jer što mi je Gospodin učinio u svom milosrđu nemože se izreći.Njemu svaka čast,slava i hvala za sve što čini za mene kroz sve dane mojega života kao i za cjelu obitelj.
Ne trebamo nigdje ići da bismo imali direktan odnos sa Bogom, kao što nam nije potreban ni posrednik u našem odnosu sa Bogom. Kad iznenada ozdrave, ljudi obično govore kako ih je Bog izliječio no ja bih prije rekao da ste se sami izliječili (čovjek ima moć samoizlječenja) uz pomoć božanske energije koja se nalazi u svima nama.
M 37 god., Šibenik Član od 20.07.2008. Pošalji poruku
Poruka: 615 (iskusni forumaš)
Napisano: nedjelja, 14.9.2008 u 23:39 Tema: Vatikan ruši Međugorje?
Malecka
piše: vatikan se treba zabranit!njemu su samo bitno pare i da se svugdje mjesa.necudi me da vise i vise ljudi se odmaknu od vjere kad vidu taj super primjer tamo!sta im sada smeta kod Medjugorja?e znam sta,rekli su da je to mjesto gdje se ljudima vuce pare iz dzepa.ljubomorni su na to skroz jednostavno jer drugi dobivaju a oni ne,a njima se vec uvijek samo o tome radilo.moje misljenje...
Zašto Vatikan treba zabraniti ? Zar nije bilo dosta zabrana već svaka generacija treba nove !?