Postavi kao početnu stranicu - Dodaj u favorites

Vi ste na: Naslovnica foruma  •  Komentari članaka na portalu  •  Treba li se Papa ispričati muslimanima?
Komentari članaka na portalu

Komentiranje članaka objavljenih na portalu
Moderatori: Hrvoje
Tema: 206
Poruka: 5091
Najnovija tema: Što muči vjernike u 21. stoljeću?
Aktualna tema: Sestre u ružičastom?
Zadnja poruka: Sir Oliver, utorak 2.12.2008. u 0:32
Naslov teme:
Treba li se Papa ispričati muslimanima?
Autor teme: Inspektor Prilika  •  Broj odgovora: 69  •  Broj pregleda: 6935
1 2 3 4 5
Otvori novu temu      Odgovori na temu      Prati ovu temu
Inspektor Prilika
M 8 god.,
Zagreb
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Poruka: 531 (iskusni forumaš)
Napisano: utorak, 19.9.2006 u 16:47
Tema: Treba li se Papa ispričati muslimanima?

E, lipa moja ovo lipo ne zvuči. Ako je Ivan Pavao II bija tepli Pojak po miri tranzicijske duše i srca, virujen da je ovi papa ka čestit Nijemac po miri duše i srca tvrdeg Zapada, a na tem našem tvrden Zapadu leže kjuči velikeg obrata ili vele katastrofe. Virujen da je i ovi papa poslan s naročiton Božjon namisli.
Idi na vrh

Ispiši      Citiraj      Odgovori
jasminka
Ž 41 god.,
Pag
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Poruka: 10146 (stari forumaš)
Napisano: utorak, 19.9.2006 u 16:55

[quote:98c16f4a92]Virujen da je i ovi papa poslan s naročiton Božjon namisli.[/quote:98c16f4a92]

Inspektore u to i ja virujen i sigura san..da..isto znan da sam nerazumljiva...kad napišen samo jednu rečenicu.

koliko sam nešto čitnula o papamin, primijetla sam da se razlikuju i po karaktrima i po svome poslanju, opredjeljenju..a i po svetosti. o svetosti novoga pape ja ne govorim ništa, to će se tek vidjeti. Vidim da neki s foruma već to vide i prepoznaju. mene je samo zanimalo da li to vide onako napamet ko papa je papa, što je meni grozno ili to vide po svom umu i srcu. Ili kako bi pametni papa rekao: po umu i duhu.
kod tebe primječujem jedno i drugo.
Ja još nisam došla do toga, samo vjerujem da je od Boga, ali šešireke mu zamjeram i pese-da,da.
....
Idi na vrh

Inspektor Prilika
M 8 god.,
Zagreb
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Napisano: srijeda, 20.9.2006 u 11:23

"Gaf je proizašao iz dviju manjkavosti Benedikta XVI.: pokazalo se, na krajnje nezgodan način, da ne razumije ni muslimanski svijet, ni medijsko okruženje na koje je osuđen svaki suvremeni papa. Obje te manjkavosti - koje izrazito pametan čovjek poput Ratzingera možda još može nadoknaditi, učeći na pogreškama - još su uočljivije u usporedbi s njegovim prethodnikom koji je naslijedio i razvio metodu dijaloga Ivana XXIII. i Pavla VI., a pritom je bio i svjetski prvak u medijskom komuniciranju, ako se smijemo tako izraziti."

E, dugo nisan čuja ovakvi biser s visoka. Pari u kontekst, da se držimo Istočnog grija, da je dragujar ovega bisera i vrsni znalac muslimanskeg svita i medijskog okruženja, puno boji u tem od pape i cile njegove svite. Za umrit od smija.
Ča i one Dance ča su objavili karikaturu nije poučija u medijsku sofistiku.Ni oni se bidni nisu razumili u medijsko okruženje. Od silnih medijskih genija ča se trude na svin paralelama rat bisni na svaku drugu, pa ča ćemo sad.A mnogi i zato ča se medijski geniji puno dobro bave medijskin okruženjen.
Lipi naš čestiti Nimac da je osnovu za dijalog, čistu ka Sunce, al to nije zanimjivo za medijsko okruženje. Puno ga je boje pjuvat i razvlačit ča se usidija spomenut i oni bokun tame. A da sve pari nepristrasno spomenija se i našeg prošleg vojenog Pape...koji je bija svitski prvak u komunikaciju. Na nesriću medijskog dragujara nesporazumi i sukobi između ovega i onega svita ne samo da se nisu smirili vengo su u to vrime buknuli još veći ratovi, popraćeni besprikornon medijskon meštrijon.
To triba znat.
Idi na vrh

hrki
M 40 god.,
Zagreb
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Poruka: 160 (mladi forumaš)
Napisano: četvrtak, 21.9.2006 u 8:22

[quote:d279f3a246="jasminka"]ali ipak me muči jedno pitanje: leone i ostali diskutanti, što kažete, [b:d279f3a246]da li prorok može pogriješiti?[/b:d279f3a246]

mrvicu[/quote:d279f3a246]

može, ako nije prorok
Idi na vrh

jasminka
Ž 41 god.,
Pag
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Napisano: četvrtak, 21.9.2006 u 8:37

hrki, ja sam ipak malo podozriva prema tome..čini mi se da je papa nešto pokrenuo..ne ono loše..nego nešto drugo...ako je to filter za ove negativnosti koje su nam svima svakodnevne, neduhovnost i "sloboda" u svemu i sa svime, pad morala i druge naše katasrofe današnjice, tada je papa pravi prorok..U srcu ga volim. a ovo drugo je preispitivanje...

danas su mi došli neki ljudi iz Zg. koji mjesećno hodoćašće u Međugorje(imaju svoje razloge). Muž je bio prilično negativan u svezi papinog predavanja, kojeg nije ni pročitao. rekla sam mu da si je dopustio da s njime manipuliraju mediji.
Žena je, kao što i jesmo mi žene (uz Ivana jedine ostale sa Isusom na Golgoti :oops: ) bila ipak opreznija i o papi izvlačila same pluseve iz nedaleke prošlosti..

kaže o međugorju se papa pozitivno izjašnjavao...pa eto..smirili smo muža i dale mu lektiru
Idi na vrh

leon
M 8 god.,
Zagreb
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Poruka: 266 (forumaš u usponu)
Napisano: četvrtak, 21.9.2006 u 10:13

Ovo je vrijeme puno lažnih proroka !

U tuđe ime dolaze i govore ali slavu traže za sebe !
Idi na vrh

jasminka
Ž 41 god.,
Pag
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Napisano: četvrtak, 21.9.2006 u 11:50

Sjetih se jednog dobrog vremena..tu na Forumu, leone..kad sam nekome rekla da ti pišeš arhaicno, pa si ti odjednom pisao puno pristupačnije i jasnije..

budi tako dobar, eto ja te molim, voljela bih bar jednu rečenicu više..zahtijevaš da se zamislim, da te dešifriram, a oko nas svih lom i užurbanost..možda si kratak jer i ti nemaš vremena..daj, stani maooi i
jednu rečenićicu te molim, više..

Idi na vrh

hrki
M 40 god.,
Zagreb
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Napisano: četvrtak, 21.9.2006 u 13:54

[quote:ba6644bfe1="jasminka"]hrki, ja sam ipak malo podozriva prema tome..čini mi se da je papa nešto pokrenuo..ne ono loše..nego nešto drugo...ako je to filter za ove negativnosti koje su nam svima svakodnevne, neduhovnost i "sloboda" u svemu i sa svime, pad morala i druge naše katasrofe današnjice, tada je papa pravi prorok..U srcu ga volim. a ovo drugo je preispitivanje...

danas su mi došli neki ljudi iz Zg. koji mjesećno hodoćašće u Međugorje(imaju svoje razloge). Muž je bio prilično negativan u svezi papinog predavanja, kojeg nije ni pročitao. rekla sam mu da si je dopustio da s njime manipuliraju mediji.
Žena je, kao što i jesmo mi žene (uz Ivana jedine ostale sa Isusom na Golgoti :oops: ) bila ipak opreznija i o papi izvlačila same pluseve iz nedaleke prošlosti..

kaže o međugorju se papa pozitivno izjašnjavao...pa eto..smirili smo muža i dale mu lektiru [/quote:ba6644bfe1]

ma ne , ja sam ti to rekao više retorički
nisam mislo na papu, mislio sam na druge
Idi na vrh

hrki
M 40 god.,
Zagreb
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Napisano: četvrtak, 21.9.2006 u 13:58

[quote:7aa6e5d3c3="Inspektor Prilika"]"Gaf je proizašao iz dviju manjkavosti Benedikta XVI.: pokazalo se, na krajnje nezgodan način, da ne razumije ni muslimanski svijet, ni medijsko okruženje na koje je osuđen svaki suvremeni papa. Obje te manjkavosti - koje izrazito pametan čovjek poput Ratzingera možd.[/quote:7aa6e5d3c3]

mislim da je ovo teza iz jutarnjeg lista
a pisac je vjerojatno nevjernik
kuži papa muslimanski svijet
samo mi ne kužimo muslimane
Idi na vrh

Inspektor Prilika
M 8 god.,
Zagreb
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Napisano: četvrtak, 21.9.2006 u 14:09

[quote:32d82e8554="hrki"][quote:32d82e8554="jasminka"]hrki, ja sam ipak malo podozriva prema tome..čini mi se da je papa nešto pokrenuo..ne ono loše..nego nešto drugo...ako je to filter za ove negativnosti koje su nam svima svakodnevne, neduhovnost i "sloboda" u svemu i sa svime, pad morala i druge naše katasrofe današnjice, tada je papa pravi prorok..U srcu ga volim. a ovo drugo je preispitivanje...

kaže o međugorju se papa pozitivno izjašnjavao...pa eto..smirili smo muža i dale mu lektiru [/quote:32d82e8554]

[/quote:32d82e8554]

Odahnija san Hrki. Vidin da i ti imaš mota za viceve, pa iden onako retorički, bez da se na ikog odnosi pitat: može li vidilica krivo prinit Gospinu poruku... jer je tega dana loše vrime, grube visti sa svitskih burzi, muž usta na livu nogu...
Idi na vrh

hrki
M 40 god.,
Zagreb
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Napisano: četvrtak, 21.9.2006 u 15:54

[quote:9f3479fede="Inspektor Prilika"][quote:9f3479fede="hrki"][quote:9f3479fede="jasminka"]hrki, ja sam ipak malo podozriva prema tome..čini mi se da je papa nešto pokrenuo..ne ono loše..nego nešto drugo...ako je to filter za ove negativnosti koje su nam svima svakodnevne, neduhovnost i "sloboda" u svemu i sa svime, pad morala i druge naše katasrofe današnjice, tada je papa pravi prorok..U srcu ga volim. a ovo drugo je preispitivanje...

kaže o međugorju se papa pozitivno izjašnjavao...pa eto..smirili smo muža i dale mu lektiru [/quote:9f3479fede]

[/quote:9f3479fede]

Odahnija san Hrki. Vidin da i ti imaš mota za viceve, pa iden onako retorički, bez da se na ikog odnosi pitat: može li vidilica krivo prinit Gospinu poruku... jer je tega dana loše vrime, grube visti sa svitskih burzi, muž usta na livu nogu...[/quote:9f3479fede]

prika ne znam , možda je tvoje pitanje
zamka pitanje, ali I ll take a chance

budi siguran kad su počela ukazanja
80-tih da je nisu zanimale burze, a muža
nije imala, tako da nije mogla pogriješit :) :D :roll:
ali teoretska šansa uvijek postoji, da pogriješi
ali postoji još VJEROJATNIJA šansa da je netko drugi
u prenošenju informacije pogriješi, nadodao iskrivi
isl.- neću ulaziti dali slučajno ili namjerno i zlonamjerno
Idi na vrh

Maniac
M 8 god.,
Zagreb
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Poruka: 16 (novi forumaš)
Napisano: četvrtak, 28.9.2006 u 15:52

Kao prvo tko je papa da predstavlja mene, tebe, nas...

Taj tip mene sigurno ne predstavlja ako to znaci da ja nisam krscanin onda ponosno kazem: JA NISAM KRSCANIN
Idi na vrh

jasminka
Ž 41 god.,
Pag
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Napisano: četvrtak, 28.9.2006 u 18:42

Maniac se predstavio;
[quote:c68f2703f6]JA NISAM KRSCANIN[/quote:c68f2703f6]

što nije niti bilo potrebno jer manijak i kršćanstvo ne idu skupa
Idi na vrh

sara
Ž 53 god.,
Koprivnica
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Poruka: 4187 (stari forumaš)
Napisano: četvrtak, 28.9.2006 u 19:19

Bravo, Jasminka, potpisujem i ja.
Idi na vrh

Maniac
M 8 god.,
Zagreb
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Poruka: 16 (novi forumaš)
Napisano: petak, 29.9.2006 u 12:23

A kurva i krscanstvo idu? Covijek koji je proganjao krscane i mucio ih prije nego bi ih roknuo ide uz krscanstvo i on je utemeljitelj tj PRVI papa...

A jedan maniac kojemu brisu stalno postove nije dovoljno dobar
Idi na vrh

Otvori novu temu      Odgovori na temu      Prati ovu temu
1 2 3 4 5
PRETRAŽIVAČ FORUMA

Traženi pojam

Samo od korisnika
Forumu

Vrijeme
Teme samo sa slikom
da  
Teme samo s videom
da

NOVO S FORUMA NAJPOPULARNIJE TEME NA FORUMU
Moj prijatelj u sekti - što činiti?
neznam_sto_cu, četvrtak 4.12.2008 u 20:07

Bernardica Juretić
VIRUJEN U TE, četvrtak 4.12.2008 u 19:30

Neokatekumenski put?
marmag, četvrtak 4.12.2008 u 18:50

Koliko stranih jezika govorite?
outspacer, četvrtak 4.12.2008 u 18:20

Don Ivan Grubišić
Zen, četvrtak 4.12.2008 u 17:52

Opus Dei
Eutanasije, četvrtak 4.12.2008 u 17:36

Svećenik ne želi izdati potvrdu
Zen, četvrtak 4.12.2008 u 17:22

Vjerski turizam
barbaraa, četvrtak 4.12.2008 u 17:01

Djeca se ponašaju poput štetočina
Dina, četvrtak 4.12.2008 u 16:24

Molitveni lanac
leopoldina, četvrtak 4.12.2008 u 15:56
    Vaše mišljenje o homoseksualcima
elle, ponedjeljak 24.11.2008 u 19:07

Međugorje
Marina021, nedjelja 16.11.2008 u 10:47

Thompson i Crkva
silent, četvrtak 4.12.2008 u 14:11

Ajmo kviz!
fiore, petak 18.1.2008 u 1:06

Karizmatizam
Marina021, četvrtak 27.11.2008 u 10:36

Božje stvaranje ili evolucija?
Tuga, srijeda 1.10.2008 u 16:27

Bertone o zabrani ređenja homoseksualaca
jasminka, četvrtak 24.7.2008 u 17:26

Sukob na katoličkoj ljevici?
angelus, četvrtak 13.7.2006 u 21:00

Sve
k-pax, petak 26.10.2007 u 22:56

Čokoladni faith
Dina, petak 30.11.2007 u 21:07
Vi ste na: Naslovnica foruma  •  Komentari članaka na portalu  •  Treba li se Papa ispričati muslimanima?

IZ WEB SHOPA

Songs 4 Worship: Christmas
140,00 kn

NAJČITANIJE NA PORTALU

Nismo šutjeli i nudimo rješenje za Udbinu
Crkva, 22.11.2008

Novi prijedlozi više me ne zanimaju
Interview, 24.11.2008

Koncert za 15. rođendan zbora Izvor
Glazba, 21.11.2008

Papa uvodi promjene u misno slavlje
Pod povećalom, 23.11.2008