Ž 46 god., Split Član od 24.09.2008. Pošalji poruku
Poruka: 122 (mladi forumaš)
Napisano: utorak, 18.11.2008 u 23:29 Tema: Tajna popularnosti Zlatka Sudca
rixineli neznam zašto se toliko uzbuđivaš zbog komentara, imaš svoje mišljenje, uvjerenje i što je najvažnije vjeru. Ona te drži, pa s tim se netko slagao ili ne. Važno je da se ti dobro osjećaš i da ti dobro ide, a što drugi ne mogu posušati tvoj dobronamjerni savjet nije tvoja greška. Samo tako nastavi s svojim stavovima i ne dozvoli da ih netko polulja.
M 35 god., Zagreb Član od 16.08.2008. Pošalji poruku
Poruka: 801 (iskusni forumaš)
Napisano: utorak, 18.11.2008 u 23:31 Tema: Tajna popularnosti Zlatka Sudca
Tuga
piše: rixineli neznam zašto se toliko uzbuđivaš zbog komentara, imaš svoje mišljenje, uvjerenje i što je najvažnije vjeru. Ona te drži, pa s tim se netko slagao ili ne. Važno je da se ti dobro osjećaš i da ti dobro ide, a što drugi ne mogu posušati tvoj dobronamjerni savjet nije tvoja greška. Samo tako nastavi s svojim stavovima i ne dozvoli da ih netko polulja.
M 22 god., Zagreb Član od 04.06.2008. Pošalji poruku
Poruka: 165 (mladi forumaš)
Napisano: srijeda, 19.11.2008 u 0:53 Mijenjano: srijeda, 19.11.2008 u 0:56 (h. pintarić) Tema: Tajna popularnosti Zlatka Sudca
barbaraa
piše: u razgovoru s mr. Bože Radošom ( ne vaš bosanski fratar ), biskupijski povjerenik "Djelo za trajnu svećeničku izgradnju" rekao je da tu ima i hipnoze
da meni je rekao, bilo nas je više u grupi, desetak
Svi vide da je tu ljubomora na djelu, mr Božo iako je magistar ne može skupiti toliko ljudi na misu pa priča ružno. Kad se usporedi s Sudcem ispada mali a trebao je prvo biti iskreni svećenik i ljudi dođu sami
Ž 37 god., Osijek Član od 21.09.2008. Pošalji poruku
Poruka: 1281 (stari forumaš)
Napisano: srijeda, 19.11.2008 u 4:55 Tema: Tajna popularnosti Zlatka Sudca
H. Pintarić
piše: Svi vide da je tu ljubomora na djelu, mr Božo iako je magistar ne može skupiti toliko ljudi na misu pa priča ružno. Kad se usporedi s Sudcem ispada mali a trebao je prvo biti iskreni svećenik i ljudi dođu sami
nine bila misa , a i nije se odnosilo na sudca, tko je pominjao sudca uopće, ni na jednom mjestu ja nisam govorila negativno o sudcu? I ja sam bila kod njega
M 33 god., Van Hrvatske Član od 19.06.2008. Pošalji poruku
Poruka: 343 (forumaš u usponu)
Napisano: srijeda, 19.11.2008 u 10:19 Tema: Tajna popularnosti Zlatka Sudca
barbaraa
piše: u razgovoru s mr. Bože Radošom ( ne vaš bosanski fratar ), biskupijski povjerenik "Djelo za trajnu svećeničku izgradnju" rekao je da tu ima i hipnoze
da meni je rekao, bilo nas je više u grupi, desetak
Kakva crna hipnoza? Šta sve ljudi neće izgovoriti samo da ocrne druge kada nemaju argumenata?
M 33 god., Van Hrvatske Član od 19.06.2008. Pošalji poruku
Poruka: 343 (forumaš u usponu)
Napisano: srijeda, 19.11.2008 u 10:30 Tema: Tajna popularnosti Zlatka Sudca
TroIva
piše:
Sto bi tvoj zupnik trebao raditi? Sakupljati bitange i pijandure po ulici,
Pa župnik (gle čuda) bi i trebao skupljati bitange i pjandure, kako ti kažeš, i povesti malo računa i o tim ljudima. Osobito ako su njegovi župljani.
Odnosno, činiti samo ono što je i Isus činio. Sam kaže da je došao grešnima, a ne pravednima, i da bolesnima treba liječnik, a ne zdravima.
Samo što smo mi u stanju se uzoholiti i misliti da smo pravedniji od Pravednika, na našu dušu.
Napisano: srijeda, 19.11.2008 u 12:22 Mijenjano: srijeda, 19.11.2008 u 12:26 (rixinelli) Tema: Tajna popularnosti Zlatka Sudca
barbaraa
piše: ni na jednom mjestu ja nisam govorila negativno o sudcu? I ja sam bila kod njega
Nisi govorila negativno o Sudcu ali si govorila negativno o ljudima koji dolaze kod njega na duhovne obnove i Svete Mise.Vidiš i ti si bila kod njega znači kada si imala loše mišljenje o ljudima koji posjećuju duhovne obnove Velečasnog Zlatka Sudca,a sama spadaš među te ljude,znači imaš loše mišljenje o samoj sebi.
Ž 30 god., Split Član od 08.05.2007. Pošalji poruku
Poruka: 355 (forumaš u usponu)
Napisano: srijeda, 19.11.2008 u 13:53 Tema: Tajna popularnosti Zlatka Sudca
sluga Jahvin
piše: Pa župnik (gle čuda) bi i trebao skupljati bitange i pjandure, kako ti kažeš, i povesti malo računa i o tim ljudima. Osobito ako su njegovi župljani.
Odnosno, činiti samo ono što je i Isus činio. Sam kaže da je došao grešnima, a ne pravednima, i da bolesnima treba liječnik, a ne zdravima.
Samo što smo mi u stanju se uzoholiti i misliti da smo pravedniji od Pravednika, na našu dušu.
M 22 god., Van Hrvatske Član od 11.06.2007. Pošalji poruku
Poruka: 2564 (stari forumaš) Status: moderator
Napisano: srijeda, 19.11.2008 u 14:26 Tema: Tajna popularnosti Zlatka Sudca
Marina021
piše: Dobro rečeno
Hajde casna Marina digni se sa stolice i kupi pijandure i bitange po ulici. Kad dobijes batina, budes popljuvana i silovana onda mi se javi sa ovako bezveznim komentarima. Bog te pameti priveo!
Napisano: srijeda, 19.11.2008 u 14:30 Tema: Tajna popularnosti Zlatka Sudca
TroIva
piše: Hajde casna Marina digni se sa stolice i kupi pijandure i bitange po ulici. Kad dobijes batina, budes popljuvana i silovana onda mi se javi sa ovako bezveznim komentarima. Bog te pameti priveo!
Da li se ti školuješ za policajca ili za svećenika?