M 30 god., Zagreb Član od 09.03.2007. Pošalji poruku
Poruka: 2 (novi forumaš)
Napisano: srijeda, 12.11.2008 u 23:18 Tema: Brak nije privatna stvar
Ako brak nije privatna stvar dvije osobe, čušni mi malo kuna da sebi , ženi i djeci omogučim dostojan javni život. uvlastitom stanu, ane da budemo podstanari.
M 32 god., Split Član od 24.03.2007. Pošalji poruku
Poruka: 277 (forumaš u usponu)
Napisano: srijeda, 12.11.2008 u 23:28 Tema: Brak nije privatna stvar
zagi
piše: Ako brak nije privatna stvar dvije osobe, čušni mi malo kuna da sebi , ženi i djeci omogučim dostojan javni život. uvlastitom stanu, ane da budemo podstanari.
Ž 34 god., Zagreb Član od 06.04.2008. Pošalji poruku
Poruka: 801 (iskusni forumaš)
Napisano: srijeda, 12.11.2008 u 23:49 Mijenjano: četvrtak, 13.11.2008 u 0:10 (marinianis) Tema: Brak nije privatna stvar
Naravno, da je brak privatna stvar i sve ono što ga čini, jest prvenstveno stvar muža i žene unutar njihova 4 zida.
Uostalom, brak je izbor čovjeka da provede život sa drugom osobom, te s njom zasnuje obitelj. O tome neće odlučiti nitko drugi nego li ja i dragi Bog, prije svih i svega.
Složila bih se da Crkva u današnje vrijeme kada su temelji braka i obitelji ozbiljno uzdrmani, treba pružati duhovnu, moralnu i financijsku potporu obiteljima, i mladima vratiti vjeru i nadu u sretnu obiteljsku zajednicu, treba nam veći poticaj, potpora....brakovi se raspadaju kao kule od karata, obitelji su u kaosu....djeca prepuštena sama sebi i ulici...s druge strane neimaština, trka za zaradom, uzima svoj danak....i prognoze nam nisu dobre....kako se snaći u tome svemu!?
Kako preživjeti i ostati svoj!? Ući u brak, zasnovati obitelj- kada, kako i gdje!? Puno je pitanja, nedoumica, teškoća, a vrlo malo pravih odgovora koji nam ulijevaju nadu u bolje sutra.