Postavi kao početnu stranicu - Dodaj u favorites

Vi ste na: Naslovnica foruma  •  Komentari članaka na portalu  •  Župnik tjera diecu da pišu Gotovini
Komentari članaka na portalu

Komentiranje članaka objavljenih na portalu
Moderatori: Hrvoje
Tema: 213
Poruka: 5277
Najnovija tema: Depresija i samoubojstva nakon pobačaja
Aktualna tema: Depresija i samoubojstva nakon pobačaja
Zadnja poruka: Krešimir, srijeda 7.1.2009. u 22:42
Naslov teme:
Župnik tjera diecu da pišu Gotovini
Autor teme: leopoldina  •  Broj odgovora: 35  •  Broj pregleda: 682
1 2 3
Otvori novu temu      Odgovori na temu      Prati ovu temu
Marina021
Ž 30 god.,
Split
Član od 08.05.2007.
Pošalji poruku
Poruka: 355 (forumaš u usponu)
Napisano: nedjelja, 23.11.2008 u 12:36
Tema: Župnik tjera diecu da pišu Gotovini

LordExtra piše:
Da mu čestitku pošalju i oni iz Knina što su bježali dok ga je oslobađao?
Ili da mu čestitku pošalju oni čiji je otac recimo Srbin iz Knina a mati Hrvatica iz npr. Šibenika?
Jel Ante širio kristovu ljubav prema takvima kad je radio one stvari zbog kojih je on danas u Haagu a ne recimo moj ili tvoj otac?

Ova tema još jednom dokazuje kako Hrvat-katolik ispred svega hrvatski nacionalist koji koristi krčćanstvo samo kao paravan iza kojeg se krije dok kao taj bolesni svećenik prodaje priče misleći kako može obmanuti baš sve nehrvate na ovom svijetu govoreći dječici da pišu razglednice eto baš nikome drugome nego li Anti Gotoviti koji je potencijalni ratni zločinac ... recimo baš kao sto je i neupitni ratni zločinac Mirko Norac kojeg je, da naglasim, Hrvatska pravomoćno osudila za ratni zločin, ne Haag.

Zar ta djeca nisu mogla napisati razglednicu nekome drugome nego baš Anti Gotovini? Trebala bi onda i šumadijska djeca napisati koju razglednicu za Šešelja jer ako Rvati imaju svoje "junačine", zašto i luđaci s druge strane rijeke ne bi imali svoje.

Bože me sačuvaj balkanskog mozga. Bože sačuvaj!

Razlika između Ante Gotovinei Vojislava Šešelja je u tome što je Šešelj proglašen krivim za svoja djela i služi kaznu za to. Uostalom, kako znaš da ne dobiva čestitke? A što se tiče Mirka Norca čovjek strpljivo služi svoju kaznu i kad ju odluži ima pravo na sasvim normalan život. Ukoliko se fino ispovijedi i primi Krista ( ako još to nije učinio ) tko smo mi da više sudimo kad je on fino izvršio i platio za ono što je učinio? Sad ćemo ih etikerati za cijeli život? Svi smo mi grešnici ali draže nam je suditi druge i govoriti o njihovim grijesima nego preispitivati svoju savjest i brinuti se o sebi i kako biti što bolji vjernik. Svi smo mi djeca Božja i ljubi nas Gospodin sviju, a mi zaboravljmo onu zapovijed...ljubite svoje neprijatelje, činite dobro onima koji vas mrze...... Da je to lako svi bi mi to radili. A uzmem opet za primjer atentatora na pokojnog papu Ivana Pavla II koji je svom atentatoru oprostio, kojeg je iako zločinca i posjećivao u zatvoru, molio za njega i s njim.....Ovim činom možda svećenik djeci želi poučiti upravo to. Sad je to general Gotovina, a može biti i netko drugi
Idi na vrh

Ispiši      Citiraj      Odgovori
rixinelli
M 35 god.,
Zagreb
Član od 16.08.2008.
Pošalji poruku
Poruka: 801 (iskusni forumaš)
Napisano: nedjelja, 23.11.2008 u 13:23

Marina021 piše:
A što se tiče Mirka Norca čovjek strpljivo služi svoju kaznu i kad ju odluži ima pravo na sasvim normalan život. Ukoliko se fino ispovijedi i primi Krista ( ako još to nije učinio ) tko smo mi da više sudimo kad je on fino izvršio i platio za ono što je učinio? Sad ćemo ih etikerati za cijeli život?

Da samo što mnogi nisu zadovoljni što će generali biti jednog dana slobodni.Valjda bi bili zadovoljni kada bi generala Mirka streljli ili objesili a generala Antu Gotovinu stavili na električnu stolicu.To očito nekima fali,onda bi bili zadovoljni.Netko bi htio da se ova vlast ponaša kao partizani 45 onda bi im bila duša na mjestu.
Idi na vrh

Marina021
Ž 30 god.,
Split
Član od 08.05.2007.
Pošalji poruku
Napisano: nedjelja, 23.11.2008 u 14:41

rixinelli piše:
Da samo što mnogi nisu zadovoljni što će generali biti jednog dana slobodni.Valjda bi bili zadovoljni kada bi generala Mirka streljli ili objesili a generala Antu Gotovinu stavili na električnu stolicu.To očito nekima fali,onda bi bili zadovoljni.Netko bi htio da se ova vlast ponaša kao partizani 45 onda bi im bila duša na mjestu.

Naš predsjednik je isto pomilovao ratne zločince koji su bili osuđeni na 20 godina i smanjio im kaznu:

http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=271020

On ima te ovlasti i to je njegovo pravo. Mi možemo to odobravati ili negodovati samo je žalosno da smo prije spremni oprostiti drugima nego svojima. A svi smo kao vjernici. Ovo je jako diskutabilno. Ponavljam, ne vidim ništa loše u čestitki generalu Gotovini pogotovo jer se zna da je vjernik i kao vjerniku sigurno će mu biti drago kao što bi bilo bilo kome drugom. To je njegov križ kao što mi imamo svoj, ali nam nitko ne daje za pravo natovarivati još veći teret na taj križ. Bilo bi poželjnije biti Cirenac ako možemo pa makar i malim gestama. Ali još jednom naglašavam, čovjek je nevin dok se ne proglasi krivim i ne svrstavajmo ga u isti koš sa krivcima.
Idi na vrh

barbaraa
Ž 37 god.,
Osijek
Član od 21.09.2008.
Pošalji poruku
Poruka: 1281 (stari forumaš)
Napisano: nedjelja, 23.11.2008 u 15:43

Marina021 piše:
Razlika između Ante Gotovinei Vojislava Šešelja je u tome što je Šešelj proglašen krivim za svoja djela i služi kaznu za to. Uostalom, kako znaš da ne dobiva čestitke? A što se tiče Mirka Norca čovjek strpljivo služi svoju kaznu i kad ju odluži ima pravo na sasvim normalan život. Ukoliko se fino ispovijedi i primi Krista ( ako još to nije učinio ) tko smo mi da više sudimo kad je on fino izvršio i platio za ono što je učinio? Sad ćemo ih etikerati za cijeli život? Svi smo mi grešnici ali draže nam je suditi druge i govoriti o njihovim grijesima nego preispitivati svoju savjest i brinuti se o sebi i kako biti što bolji vjernik. Svi smo mi djeca Božja i ljubi nas Gospodin sviju, a mi zaboravljmo onu zapovijed...ljubite svoje neprijatelje, činite dobro onima koji vas mrze...... Da je to lako svi bi mi to radili. A uzmem opet za primjer atentatora na pokojnog papu Ivana Pavla II koji je svom atentatoru oprostio, kojeg je iako zločinca i posjećivao u zatvoru, molio za njega i s njim.....Ovim činom možda svećenik djeci želi poučiti upravo to. Sad je to general Gotovina, a može biti i netko drugi

za tvoju informaciju šešelj još nije proglašen krivim, proces je u tijeku ......................suđenje traje, možeš pogledati bude na bosanskoj televiziji.............
Idi na vrh

Marina021
Ž 30 god.,
Split
Član od 08.05.2007.
Pošalji poruku
Napisano: nedjelja, 23.11.2008 u 15:50

barbaraa piše:
za tvoju informaciju šešelj još nije proglašen krivim, proces je u tijeku ......................suđenje traje, možeš pogledati bude na bosanskoj televiziji.............

Ispričavam se na lapsusu, mislila sam na Martića, ali svi su oni djeca Božja.Samo po onom što ja vidim i čujem general Gotovina je prihvatio Krista a Šešelj i dalje sanja svoj san o velikoj Srbiji. Treba moliti za njih.
Idi na vrh

Otvori novu temu      Odgovori na temu      Prati ovu temu
1 2 3
PRETRAŽIVAČ FORUMA

Traženi pojam

Samo od korisnika
Forumu

Vrijeme
Teme samo sa slikom
da  
Teme samo s videom
da

NOVO S FORUMA NAJPOPULARNIJE TEME NA FORUMU
Opatije nullius ili teritorijalne opatije - biskupije
TroIva, petak 9.1.2009 u 23:56

Ispovijed
iHR, petak 9.1.2009 u 23:24

Ateistička kampanja u Velikoj Britaniji
iHR, petak 9.1.2009 u 23:17

Protestanti
TroIva, petak 9.1.2009 u 23:13

KBF Đakovo
TroIva, petak 9.1.2009 u 23:11

Odnosi Hrvatska - Slovenija
Dalmoš, petak 9.1.2009 u 22:58

I nakon tridesete bez braka?
nuvi2, petak 9.1.2009 u 22:14

Što se događa u Crkvi?
Ivan, petak 9.1.2009 u 21:38

Hrvatske katedrale
barbaraa, petak 9.1.2009 u 20:31

Kućni ljubimci
_ana_, petak 9.1.2009 u 20:22
    Vaše mišljenje o homoseksualcima
krešimir999, ponedjeljak 5.1.2009 u 20:31

Thompson i Crkva
barbaraa, četvrtak 1.1.2009 u 22:41

Međugorje
Nježni sport, srijeda 7.1.2009 u 11:59

Ajmo kviz!
fiore, petak 18.1.2008 u 1:06

Karizmatizam
uzvodno, srijeda 7.1.2009 u 21:50

Franjo Tuđman
Radisson, utorak 6.1.2009 u 10:46

Božje stvaranje ili evolucija?
metatronX, četvrtak 8.1.2009 u 20:32

Bertone o zabrani ređenja homoseksualaca
jasminka, četvrtak 24.7.2008 u 17:26

Sukob na katoličkoj ljevici?
angelus, četvrtak 13.7.2006 u 21:00

Celibat
iana, ponedjeljak 29.12.2008 u 18:31
Vi ste na: Naslovnica foruma  •  Komentari članaka na portalu  •  Župnik tjera diecu da pišu Gotovini

IZ WEB SHOPA

Hillsong: Blessed
122,00 kn

NAJČITANIJE NA PORTALU

Sveta obitelj i obitelj 21. stoljeća
Dan Gospodnji, 28.12.2008

Događaji koji su obilježili 2008. godinu
Crkva, 31.12.2008

Svjetlo istinsko dođe na svijet
Dan Gospodnji, 4.1.2009

Madrid: Budućnost ovisi o obitelji
Zoom, 28.12.2008