Napisano: utorak, 5.12.2006 u 23:56 Tema: Svi smo mi ksenofobi?!
[b:9099ec9fca]ma ča? Ča ja nis sveznajuća? ma ča ja ti ne falin?[/b:9099ec9fca]
joo ča si mi sad učinija, muški stvore, skroz ti stavjan minus ka ča si ti mome ženskome rodu stavija, pa te čitan ka podsvisno nan se rugaš a ka zel si ti od simbola..ma znaš..OOO bidni moj, o !
ma ke su ti to štorije? a?
e moj Minusu :P
e sad ča češ, a? legle smo ti mi ženskinje na moždinu vidin ja..ali te i razumin..jer su meni i muški došli na sam vrh od tavanice, viruj mi mili, e!
(ha, jesam dobro ha, ko zagorka izrazila svu svoju žensku bol i goropadnost? a? a?kaj velite, je? morti se mi kumice znamo spominati s celim svetom, ja ti velim)
M 62 god., Zagreb Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 2715 (stari forumaš)
Napisano: srijeda, 6.12.2006 u 7:11 Tema: Svi smo mi ksenofobi?!
[quote:99836116d7="Inspektor Prilika"]Ma sad tek vidin kako se može čitat, mea culpa, čista si ko jijan, ispustija sam rič "moje", eeee, ča su ti godine i podsvist[/quote:99836116d7]
Hm, liljan veliš Inspektore :roll: . Uzgajivači liljana se hvale svim mogučim vrstama. Ono što je najpametnije učiniti u ovom trenutku je ostati ma području botanike. :twisted:
Napisano: srijeda, 6.12.2006 u 7:34 Tema: Svi smo mi ksenofobi?!
Angelus, ma i ti si se izdal
ma u tebi kleči isto jedan romantičar! kak si fino zapazil ljiljane a ja ..ih nis ni pomirisala, jer znam da od njih boli glava.
Samo bih zaključila da se u svakom od nas krije ksenofobik, Inspektor ima svog, ti svog, korni svog, ja svog, itd....sad su se lijepo upoznali.
U botanici postoje isti zakoni, biljkice jedne vrste ne trpe druge, a to se naročito odnosi na one posebno uzgojene.
M 9 god., Zagreb Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 531 (iskusni forumaš)
Napisano: srijeda, 6.12.2006 u 8:36 Tema: Svi smo mi ksenofobi?!
Fala ti na savitu Angeluse, jer sve ča bi sad od srca reka uvridilo bi minusicu kao takvu...jer, judi moji, sve je kjaro, kad se reče minusica, to može biti samo [b:b4036bd703]jedna i jedina[/b:b4036bd703], sve ostalo su hipoteze
Napisano: srijeda, 6.12.2006 u 8:49 Tema: Svi smo mi ksenofobi?!
Ala Inspektore, ma znamo da istina boli, pa slobodno nam veliš ča si imal na umu...izdržat ću i obećajem, da se ne ću svađati s tobon..danas mi se ne da
a na ovo ča si reka
[quote:c2eab08fb5]jer, judi moji, sve je kjaro, kad se reče minusica, to može biti samo jedna i jedina, sve ostalo su hipoteze[/quote:c2eab08fb5]
i plusek samo [b:c2eab08fb5]jedan i jedini[/b:c2eab08fb5] , sve ostalo su....
Napisano: srijeda, 6.12.2006 u 9:11 Tema: Svi smo mi ksenofobi?!
E, ovo zoven savršenstvon, kad se bidnon čitatelju ostavi mogućnost da pročita tekst i da ga ne muči sumja. U tu san ričcu sazna više nego u Hasanaginicu. Zaslužija san, jer iden po svitu i vičen: jedna i jedina
M 62 god., Zagreb Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 2715 (stari forumaš)
Napisano: srijeda, 6.12.2006 u 14:54 Tema: Svi smo mi ksenofobi?!
Je, je svi smo zginuli od silna straha. Neki se boje stranaca, neki coprnica, neki sv. Pisma i Isusovih malo oštrijih riječi. Samo je ostao moj kukac okrenut na leđa i umjesti da se potrudi osoviti na noge on traži da mu se pruži slamka....
Ž 59 god., Zagreb Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 564 (iskusni forumaš)
Napisano: srijeda, 6.12.2006 u 15:27 Tema: Svi smo mi ksenofobi?!
[quote:778f9f690b="angelus"] Je, je svi smo zginuli od silna straha. Neki se boje stranaca, neki coprnica, neki sv. Pisma i Isusovih malo oštrijih riječi. Samo je ostao moj kukac okrenut na leđa i umjesti da se potrudi osoviti na noge on traži da mu se pruži slamka....[/quote:778f9f690b]
daj angelus molim te, ne podcjenjuj me. ne brini za slamke, radije si još jedamput malo pruči onu stranicu na kojoj si pročitao da su vojnici bili ogledalo ranog kršćanstva (slikovito, naravno...) koliko sam se ja informirala, čak su iz zajednice morali izlaziti oni koji su htjeli biti lovci... ovome nije mjesto na ovoj temi, ali niti tvom kukcu....
Napisano: srijeda, 6.12.2006 u 15:38 Tema: Svi smo mi ksenofobi?!
"malo me naša polemika podsjetila na onu između parmenida i heraklita. tad sam prvi put shvatio da obje strane mogu biti jednako u pravu"
Izvrsno Korni, ma ne samo u pravu, nego i u krivu...evo ka primjer: znameniti sukob, oli polemika nominalista i realista u skolastici, oli desnice i livice u politici...ma sve to jema smisla ako ča svitlosti donese, pa makar na dil čega... ma opet, moga bi sad bit starački zadrt i daje tvrdit: to je samo znak da .... nisu dobro Duh oslikale, ma to ne bi bija plod moga iskustva, vengo, eto, juska navika da ka nije loše bit u pravu (a, sve san skloniji virovat da baš to nije nikako likovito i da baš to puno bolesti donosi)
Napisano: srijeda, 6.12.2006 u 16:10 Tema: Svi smo mi ksenofobi?!
I sad, evo, mogu se zamislit da za koju godinicu lipo sidim ispod nekog plemenita drveta, masline oli pinije, i da mi je milošću Božjon otkriveno kako san, potanko, do u svaki detaj, sva ova duga lita i zime ča su pasale, bija u krivu...vidin se s krupnin suzama u oko, kako zahvajujem i mucan: Hvala ti Bože, sad znan zašto na mladima svit ostaje.