Napisano: srijeda, 20.12.2006 u 8:14 Tema: Križ života među najboljima u Hrvatskoj
Pa jeste li pročitali ovu Top vijest? Ha?
Hrvoje, čestitke i ovom prilikom, zaista
pokazao si koliko si talentiran za ovaj medij, a i profesionalan....a što smo sve prošli, ili što si sve prošao?..da i vatra i pad i sve to..jedna su dobra škola gdje se isklistarizira ono što zaista želiš i čemu stremiš. Znam da ćeš ići stalno naprijed da su ti sigurno novi projekti u glavi, pa sretno ti Hrvoje s nama !i
Napisano: srijeda, 20.12.2006 u 10:09 Tema: Križ života među najboljima u Hrvatskoj
pogledaj si malo našu naslovnicu Angi, što ne ideš tamo na vijesti? I na mojeDuhovne misli koje su prožete...ah...silnom duhovnošću
Imaš Iluziju, a Okaminu vjere nisi valjda ni pročitao? ah
moram se hvaliti jer mi tako raste kosa, hahahah i mršavim, jer idem u nebo, sva se izdužiiiim, hAHHAHAH!
M 9 god., Zagreb Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 287 (forumaš u usponu)
Napisano: srijeda, 20.12.2006 u 18:26 Tema: Križ života među najboljima u Hrvatskoj
Čestitam urednicima i svima koji sudjeluju u nastanku portala. Želim im da posjetitelji portala na njemu uspješno pronalaze ono po što su došli. Isto tako, želim im i mnogo osobne sreće i uspjeha u Novoj godini, a naročito da nađu zadovoljstvo u poslu koji ovdje rade.
Ž 33 god., Zagreb Član od 28.10.2006. Pošalji poruku
Poruka: 15 (novi forumaš)
Napisano: srijeda, 20.12.2006 u 19:30 Tema: Križ života među najboljima u Hrvatskoj
I ja čestitam urednicima portala. Doista jest nešto posebno! Već duše vrijeme pretražujem naše katoličke stranice, i mogu reći jako lijepo Vas je čitati! I HVALA na svemu, jer ovdje čovjek može puno toga naučiti, i kao krščanin rasti.
A što se tiće foruma: prava ste ekipica! Ni previše članova, ni previše ubrzani, tako da vas se lako može pratiti, i sa vrlo zanimljivim komentarima. Živjeli Vi!