M 39 god., Zagreb Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 2213 (stari forumaš)
Napisano: utorak, 16.1.2007 u 12:15 Tema: Rat udruga
Pa hvala bogu na udruzi GROZD a ovi što su se odvažili na program.
Samo mi nije jasno ove tzv. Građanske udruge koje tvrde kako je program moralistički.
Koga oni predstavljaju kad svoje djece nemaju.:mrgreen:
Mislim da su to pedofili koji hoće pripremit djecu da im uđu u mrežu lakše.
Eto to mislim
:roll:
Napisano: srijeda, 17.1.2007 u 10:46 Tema: Rat udruga
Ma daj ibrek pretjeral?
HMMM
baš sam znajtiželna................obično mi je tiheku ili sam znatiželjna...obično mi je tiheku ili je romantičan....hmmmmm...Ibrek, ibrek
:roll:
M 9 god., Zagreb Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 531 (iskusni forumaš)
Napisano: srijeda, 17.1.2007 u 15:41 Tema: Rat udruga
Nisan upoznat s tin programima, ma upoznat san sa zebnjon u srcu za svog plusića ča je sad u gimnaziju. Pape ga čagod o toj svetoj i jednoj od najvažnijih sila na ovemu svitu i uči, kroz lipo isfabulirane primjere, kroz guranje u ruku lipih štorija ča tu silu osvitljavaju, ma sila je to čarobnjačka ča i najmudrijen može oduzet pamet i uzet ga pod svoje...
Puno me to muči, jer ne bi volija da moj plusić tu silu ne raspozna u njezinoj veličanstvenoj i njezinoj užasavajućoj dimenziji. U ovin njegovin godinama naučit se pravilno postavjat prima toj sili je kjuč svih drugih prohodnosti i viština.
Svakon programu i učitejima ča bi uistinu znali poučavati čagod ka Duhovnu i tilisnu higijenu (jer u toj povezanosti samo mlad čovik može učiti i pamtit), a u skladu s tradicionalnim vjerskim spoznajama, ali i suvremenim psihološkim, biološkim, medicinskim, antropološkim, filozofskim...znanjima, ali i umjetničkim uvidima duboko bih skinija kapu.
Dica se sad o toj sili uče kroz medije, oli kroz ulicu, gotova ka da je u pitanju roba u različitin pakovanjima o kojoj samo triba znat mot kako je uzet s police, skinut joj ambalažu... i dva tri riceta za konzumaciju.
M 39 god., Zagreb Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 2213 (stari forumaš)
Napisano: petak, 19.1.2007 u 11:29 Tema: Rat udruga
Meni je neprihvatljiva činjenica da bi nam djecu trebali odgajati po progranu kakav zastupa onaj homoseksualni lobi.
Strah me da udruga GROZD ne izgubi volju za djelovanjem jer koju su harangu digli da je to strašno?
Ž 53 god., Koprivnica Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 4459 (stari forumaš)
Napisano: petak, 19.1.2007 u 15:29 Tema: Rat udruga
Morat ćemo, mi laici, uhvatiti se posla i osnivati udruge kao protutežu i mogućnost borbe za normalan život. Čula sam komentar neke homoseksualne udruge kako je netko u saboru kršio ljudska prava jer je rekao da je brak vrijedniji od takve neke istospolne veze i da aids ima ponajviše veze s takvima.
M 27 god., Zagreb Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 1107 (stari forumaš)
Napisano: ponedjeljak, 22.1.2007 u 9:02 Tema: Rat udruga
pa aids nema ponajviše s "takvima" to su fakti
a sad što je vrijednije, teško je reći osim možda s načelne razine. Ispravnije bi bilo reći "što je normalnije".
no, pitam se zaista iskreno je li bitnija forma ili sadržaj. Je li u vezi bitnija činjenica da je heteroseksualna ili da je u njoj ljubav?
Homoseksualci nisu bolesnici koje je moguće izliječiti. To je tako. Dok je ijedan "neizlječiv" a u svemu drugome "normalan" treba biti pažljiv.A ima ih puno više.
Zatvore pune djeca heteroseksualnih obitelji, prostitutke su oduvijek takvi posjećivali, na stadionima, po kvartovima, na cestama opet takvi divljaju...ne vidim superiornost heteroseksualne obitelji, vidim jedino superiornost ljubavi.
Trijumf "normalne" i idealne heteroseksualne veze nažalost se ogleda najviše u prenapučivanju Zemlje.
Homoseksualizam ne treba poticati, ali ga ne treba ni osuđivati. To je otprilike moj stav.
M 27 god., Zagreb Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 1107 (stari forumaš)
Napisano: ponedjeljak, 22.1.2007 u 15:05 Tema: Rat udruga
ma bez daljnjeg ti spadaš u poticajne pojedince i samouvjereno koračaš po oštrici kontroverze(što se katolicizma tiče), no čini mi se da je glavni problem u spoznaji o tome što su to prave vrijednosti kršćanstva.
neki kažu to je poslušnost, nekritička odanost(zlorabi se tu i riječ povjerenje), jasna osuda sveg "nekršćanskog", kulturna, pa čak i nacionalna osvještenost
drugi vele da je to tolerancija i razumijevanje, altruizam, skromnost, inicijativnost
M 25 god., Zagreb Član od 29.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 508 (iskusni forumaš) Status: administrator, glavni urednik
Napisano: ponedjeljak, 22.1.2007 u 18:01 Tema: Rat udruga
Caru carevo, a Bogu Božje - rekao je Isus...
Baš mi se nekako čini da zbog toga ne funkcionira ono što čine vjernici i vrh Crkve. Treba se više okrenut izgradnji sebe, nego društva, jer smo premalo sami izgrađeni da bi mijenjali svijet oko sebe. Što se tiče svijeta oko nas, mislim da je potrebno više ideja, poticaja, razumijevanja, humanosti i dijaloga, nego osuda drugačijih mišljenja, stila života i tome sličnog.