M 28 god., Zagreb Član od 15.11.2006. Pošalji poruku
Poruka: 411 (forumaš u usponu)
Napisano: petak, 16.2.2007 u 8:02 Tema: Večernji brevijar don Antona Šuljića
tija bi vas priupitat o don Šuljiću. kaki vam se čini ka čovik, ka don i ka umitnik.
čita sam na internetu dvi-tri njegove pismice, nisu bogzna šta, al mi se pričinja da on bogu nešto zamira. ka da ga ovaj ne razumi.
volija bi čut šta mislite o tom.
M 25 god., Zagreb Član od 29.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 508 (iskusni forumaš) Status: administrator, glavni urednik
Napisano: petak, 16.2.2007 u 12:38 Tema: Večernji brevijar don Antona Šuljića
Kolumne su krenule dobro i s potrebnim pitanjima. Don Anton Šuljić koristi vrlo dobro kratku formu kako bi podsjetio, aktualizirao aktualno, a prešućeno, te potaknuo.
Ž 89 god., Zagreb Član od 23.01.2007. Pošalji poruku
Poruka: 3566 (stari forumaš)
Napisano: petak, 16.2.2007 u 13:30 Tema: Večernji brevijar don Antona Šuljića
[quote:8af9764bff="joso"]ne bi tija remetit intimu don Antuna. a možda bi mu bilo i ža. nemere joso pastiru zamirit ako ne viruje ovcama i tija bi se malo odmorit.[/quote:8af9764bff]
da nije čovik u krizi?
veliš, joso, zamirija se Bogu, ne viruje ovcama, piše u Večernjem... sve upućuje na krizu
M 33 god., Zagreb Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 48 (mladi forumaš)
Napisano: petak, 16.2.2007 u 19:27 Tema: Večernji brevijar don Antona Šuljića
Meni se čini da malo želi publicitet kritizirajući crkvu davajuć neki populistički odraz i navodnu iskrenost. Mislim da malo želi vući na don grubišića koji nezna drugačije nego kontra crkve a jedino tako prosječni pop može u medije ako mu je do njih.
Opet treba nekada i ukazati na probleme crkve, možda se i time nešto pokrene ako je s dobrom namjerom i ne forsirano i prečesto jer ionako ima dovoljno dušebrižnika za nju koji naravno sve znaju najbolje.
Don Šuljić je smijenjen s pozicije ravnatelja IKE i čuo sam neke zamjerke s kojima se ne slažem previše.
Mislim da je sposoban i vrlo vješt u pisanju.
Neke Šuljićeve članke iz večernjeg sam izrezao, jedan o Mariji mi je jedan od najljepših zapisa o Njoj.
Ipak, na kraju bih dodao da nitko nije blizu geniju pera, Živku Kustiću.
Napisano: subota, 17.2.2007 u 12:56 Tema: Večernji brevijar don Antona Šuljića
Ja bih voljela vidjeti više takvih prosječnih popova kao što je don Ivan Grubišić 8)
Ako je on prosječan, onda su prosjek i izvrsnost očito zamijenili značenja
Napisano: subota, 17.2.2007 u 16:54 Tema: Večernji brevijar don Antona Šuljića
Ma OK. Sviđa mi se čovjek; njegov način razmišljanja i to što nema dlake na jeziku.
Meni nikada nije bio ništa - ni profesor, ni župnik, ni dušobrižnik.
Ž 53 god., Koprivnica Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 4459 (stari forumaš)
Napisano: subota, 17.2.2007 u 17:03 Tema: Večernji brevijar don Antona Šuljića
Hm, da si mi malo podrobnije objasnila ok, ali ovako... Osim poze i želje da uvijek bude medijski eksponiran, ništa drugo ne nađoh. A smiaso za demokraciju sam iskusila osobno - u trenutku kad nisam imala isti stav kao on.
M 28 god., Zagreb Član od 15.11.2006. Pošalji poruku
Poruka: 411 (forumaš u usponu)
Napisano: nedjelja, 18.2.2007 u 10:33 Tema: Večernji brevijar don Antona Šuljića
joso o don Antunu, a vas dvi o don Ivanu.
a samo sam tija znat kako to don Šuljić ka neki pubertetlija divani s bogom i prigovara.
a nije baš u cvitu mladosti. morebit da je malo preveć okasnija.
joso onako seljački zaključiva.
ne bi mu ja tija dat stado da ga čuva