Meni je to sasvim u redu.
Time se pokazuje vjerodostojnost u osudi svakog zločina i u propovjednju mira i uvažavanja svih ljudi bilo koje vjere i nacije bili.
Bravo.
Dodao bih anketu ali me jednom Hrvoje oriještio zbog toga pa neću.
M 39 god., Zagreb Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 2213 (stari forumaš)
Napisano: četvrtak, 15.3.2007 u 12:04 Tema: Hodočašće u Jasenovac i Staru Gradišku
[quote:a5ecc5927b="joso"]ti si rodijak mali zloćko. nemereš mokrim barutom pucat. razumiš.
ništa ti ne razumiš.[/quote:a5ecc5927b]
E rodjače ja te ne razumim ništa.
Možeš li ti malo jasnije zapucat, znam da kad se hoće ispast pametan onda se napiše nešto kratko što vuče na mudrost ali daj si mao truda jer te nikako ne mogu razmeti ni z mokrim ni z suvim barutom i bez njega. :roll:
Ž 41 god., Zagreb Član od 21.11.2006. Pošalji poruku
Poruka: 985 (iskusni forumaš)
Napisano: četvrtak, 15.3.2007 u 12:46 Tema: Hodočašće u Jasenovac i Staru Gradišku
U Jasenovcu je završio moj daljnji rođak (bakin brat) koji je bio u partijskoj čeliji.Prilikom jednog sastanka upali su ustaše ( "navodno" ih je prokazao jedan svećenik koji im je bio naklonjen) a oni su pokušali pobjeći kroz prozor.Bakinog brata su uhvatili i poslali u Jasenovac.Baka nakon toga do kraja života nije htjela čuti ni za popove niti za crkvu.Vjerujem da je to bio razlog zašto me moj tatica,njezin sin, nije dao krstiti. :(
M 39 god., Zagreb Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 2213 (stari forumaš)
Napisano: četvrtak, 15.3.2007 u 13:07 Tema: Hodočašće u Jasenovac i Staru Gradišku
[quote:2400ce4088="ines"]U Jasenovcu je završio moj daljnji rođak (bakin brat) koji je bio u partijskoj čeliji.Prilikom jednog sastanka upali su ustaše ( "navodno ih je prokazao jedan svećenik koji im je bio naklonjen) a oni su pokušali pobjeći kroz prozor.Bakinog brata su uhvatili i poslali u Jasenovac.Baka nakon toga do kraja života nije htjela čuti ni za popove niti za crkvu.Vjerujem da je to bio razlog zašto me moj tatica,njezin sin, nije dao krstiti. :([/quote:2400ce4088]
Čuj umjetnost je na svakoj temi nešto reći protiv Crkve i svećenika i svaka čest, uspjelo ti.
:roll:
Sad bi bilo lijepo da nešto napišeš o odlasku bogoslov, svećenika i biskupa u Jasenovac.
Napisano: četvrtak, 15.3.2007 u 13:14 Tema: Hodočašće u Jasenovac i Staru Gradišku
Inesin post sam shvatila kao jednu ispovjednu ranu njene obitelji..dakle nikako kao napad na Crkvu. objasnila je na taj način i zašto nije bila krštena..a i možda svoje [b:15fd3df303]za[/b:15fd3df303] da bogoslovi i svećenici i biskupi idu u Jasenovac.
Ž 41 god., Zagreb Član od 21.11.2006. Pošalji poruku
Poruka: 985 (iskusni forumaš)
Napisano: četvrtak, 15.3.2007 u 14:03 Tema: Hodočašće u Jasenovac i Staru Gradišku
[quote:f69d6c0330="Ibrahimović"][quote:f69d6c0330="ines"]U Jasenovcu je završio moj daljnji rođak (bakin brat) koji je bio u partijskoj čeliji.Prilikom jednog sastanka upali su ustaše ( "navodno ih je prokazao jedan svećenik koji im je bio naklonjen) a oni su pokušali pobjeći kroz prozor.Bakinog brata su uhvatili i poslali u Jasenovac.Baka nakon toga do kraja života nije htjela čuti ni za popove niti za crkvu.Vjerujem da je to bio razlog zašto me moj tatica,njezin sin, nije dao krstiti. :([/quote:f69d6c0330]
Čuj umjetnost je na svakoj temi nešto reći protiv Crkve i svećenika i svaka čest, uspjelo ti.
:roll:
Sad bi bilo lijepo da nešto napišeš o odlasku bogoslov, svećenika i biskupa u Jasenovac. [/quote:f69d6c0330]
Ibro,molim te,molim te,molim te, daj ubuduće malo temeljitije pročitaj nečiji post i dobro razmisli pa tek onda odgovaraj.Reagiraš stihijski.Vjerujem da se nisi ni sekunde pokušao staviti u moju situaciju.Ja sam sa ovom pričom suočena od malih nogu pa kroz cijelu mladost sve dok se nadljudskim naporima nisam uspjela otrgnuti iz svega toga,primiti sve sakramente kao već odrasla osoba i opredjeliti se za jedini ispravan put.Isusa.Unutar svoje obitelji (onog djela koji se još uvijek hrani i truje onom istom pričom) doživljavam takve progone i uvrede kakve si ti ne možeš ni zamisliti.Ono što me hrabri u takvim trenucima je Božja riječ-Kor 12,10." Zato uživam u slabostima,u uvredama,u nevoljama, u progonstvima, u tjeskobama koje podnosim za Krista.Jer kada god sam slab,onda sam jak." Amen. Bog te blagoslovio ibro
M 28 god., Zagreb Član od 15.11.2006. Pošalji poruku
Poruka: 411 (forumaš u usponu)
Napisano: četvrtak, 15.3.2007 u 14:15 Tema: Hodočašće u Jasenovac i Staru Gradišku
[quote:fb16a9f948="Ibrahimović"][quote:fb16a9f948="joso"]ti si rodijak mali zloćko. nemereš mokrim barutom pucat. razumiš.
ništa ti ne razumiš.[/quote:fb16a9f948]
E rodjače ja te ne razumim ništa.
Možeš li ti malo jasnije zapucat, znam da kad se hoće ispast pametan onda se napiše nešto kratko što vuče na mudrost ali daj si mao truda jer te nikako ne mogu razmeti ni z mokrim ni z suvim barutom i bez njega. :roll:[/quote:fb16a9f948]