M 89 god., Zagreb Član od 10.03.2007. Pošalji poruku
Poruka: 1557 (stari forumaš) Status: niži moderator
Napisano: srijeda, 2.5.2007 u 12:15 Tema: Kardinal Bozanić izrazio sućut povodom smrti Ivice Račana
sada jos jedino ocekujemo izjavu vatikana na tvoj ostri istup! navodno je panika u drzavnom tajnistvu, dva neimenovana kardinala prefekta ponudila su svoju ostavku, ibrahimovicu ti si kao moj glazbeni idol iz turkmenistana, bog medju ljudima!
a potaknut tvojim protokolarnim bljzgarenjem pronaso sam u diplomatskom protokolu nesto ne direktno povezano sa ovim ali vrijedno spomena:
kada katolik na celu drzave(monarh ili predsjednik jedini direktno pisu papi) pise onda svoje pismo zapocinje:
"Izvolite,Sveti Oce, primti uvjeravanja mog sinovskog postovanja."
a ako pise ateist ili pripadnik druge vjere:
"Izvolite,Sveti Oce, primiti jamstva mog visokog postovanja i trajnog prijateljstva."
M 39 god., Zagreb Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 2213 (stari forumaš)
Napisano: srijeda, 2.5.2007 u 12:20 Tema: Kardinal Bozanić izrazio sućut povodom smrti Ivice Račana
[quote:4c554c07c0="marc"]sada jos jedino ocekujemo izjavu vatikana na tvoj ostri istup! navodno je panika u drzavnom tajnistvu, dva neimenovana kardinala prefekta ponudila su svoju ostavku, ibrahimovicu ti si kao moj glazbeni idol iz turkmenistana, bog medju ljudima!
a potaknut tvojim protokolarnim bljzgarenjem pronaso sam u diplomatskom protokolu nesto ne direktno povezano sa ovim ali vrijedno spomena:
kada katolik na celu drzave(monarh ili predsjednik jedini direktno pisu papi) pise onda svoje pismo zapocinje:
"Izvolite,Sveti Oce, primti uvjeravanja mog sinovskog postovanja."
a ako pise ateist ili pripadnik druge vjere:
"Izvolite,Sveti Oce, primiti jamstva mog visokog postovanja i trajnog prijateljstva."
tako se dopisuje, a ne kao ti ibrahimovicu![/quote:4c554c07c0]
Pa vidim da tražiš kavgu
Ali ne dopisujem se ja nego eto primjećujem.
Sad možemo još malo pričati dok netko ne dobi po ćubama virtualnim.
Račamu je sve jedno kome se šalje on vjerojatno ima drugih briga.
Napisano: srijeda, 2.5.2007 u 12:24 Tema: Kardinal Bozanić izrazio sućut povodom smrti Ivice Račana
kavgu inace traze oni koji mi u obacanju ne naznace V.M. ili kada o meni pisu pa ne naznace S.M.! ali u maniri milosrdja svojstvenog mojem kovu ja oprastam ali ne zaboravljam!
Napisano: srijeda, 2.5.2007 u 12:27 Tema: Kardinal Bozanić izrazio sućut povodom smrti Ivice Račana
[quote:e9bed89604="marc"]kavgu inace traze oni koji mi u obacanju ne naznace V.M. ili kada o meni pisu pa ne naznace S.M.! ali u maniri milosrdja svojstvenog mojem kovu ja oprastam ali ne zaboravljam![/quote:e9bed89604]
:roll:
Koje bljezgarenje
Ž 89 god., Zagreb Član od 23.01.2007. Pošalji poruku
Poruka: 3566 (stari forumaš)
Napisano: srijeda, 2.5.2007 u 12:36 Tema: Kardinal Bozanić izrazio sućut povodom smrti Ivice Račana
meni je bozanićeva sućut dobro sročena i sa službenog i s ljudskog i s vjerskog aspekta
spomenuo je da je pokojnik obnašao visoke i odgovorne dužnosti, ali se suzdržao od prosuđivanja i preporučio pokojnika Božjem milosrđu
uputio je sućut šeksu kao predsjedniku hrvatskog sabora u kojem je račan bio zastupnik i diskretno, preko šeksa, izjavio sućut i račanovoj obitelji, te je tako izbjegao da eventualno bude shvaćen kao nametljiv prema obitelji pokojnika (poštujući njihova, pretpostavljam ateistička ili agnostička uvjerenja)
Napisano: srijeda, 2.5.2007 u 12:37 Tema: Kardinal Bozanić izrazio sućut povodom smrti Ivice Račana
nije vasa milosti, daleko od toga! no nema veze, zasto bismo znali stvari koje nam ne donose kruh, dolje obrazovanje! nije li tako ibrahimovicu?
(zar stvarno mislis da sam ja vojvoda pa imam priziv vasa milosti?)
Napisano: srijeda, 2.5.2007 u 12:57 Tema: Kardinal Bozanić izrazio sućut povodom smrti Ivice Račana
[quote:a9a691e398="marc"]
(zar stvarno mislis da sam ja vojvoda pa imam priziv vasa milosti?)[/quote:a9a691e398]
Ma ne mislim ja o tebi ništa ti se namećeš sam, ja te ne nosam na grbači ko ti mene svukuda.
Što se tiče Bozanića mislim da mu nitko pa ni obitelj ne bi zamjerio izražavanje sućuti. Ovako je u omjim očima ispalo da se malo previše taktizira.
No možda oni znaju neke stvari koje ja neznam pa su tako postupili.
Ja sam samo izrekao svoje mišljenje o tome.
Napisano: srijeda, 2.5.2007 u 13:04 Tema: Kardinal Bozanić izrazio sućut povodom smrti Ivice Račana
[quote:5499b0823a="marc"]suoci si me sa strasnim grijehom, uistinu nisam v.m. nego A.I.R.P.D.V.M. !!!
vec mi je otac zabranio da pisem v.m. ali sam sav vrazji pa se igram...
kod bozanica se brinem za sve osim za pitanja protokola, tu mu u potpunosti vjerujem![/quote:5499b0823a]
Ok sad možeš na temu ispod i pričti o onom o čemu inače voliš pričati.