Napisano: srijeda, 27.6.2007 u 9:16 Tema: Carla del Ponte smatra kako se ne mora ispričati Vatikanu
Eto, preko ove žene-mehanico, jednog dana, će se Hrvatskoj otvoriti oči! Ona je mehanička igračka u rukama onog koji navija i sve ostale aktere. Koji su to akteri, političari i visoko rangirani društveni djelatnici u Hrvatskoj, biti će jednoga dana potpuno jasno i bjelodano. tada će se još jednom vidjeti ponavljanje povijesti...zabluda hrvatske politike, koja je dopustila da joj utvara
tempira život, simulirajući nekakvu kulturoeuropsku "pravdu". Nama bijednicima, :) narodu koji je uz ostale postavio temelje Europe .....
neka ih
a svakome kvislingu kad-tad ode glava
izdajnici, Jude , svoje domovine, oni koji nemaju niti krvi niti tla niti savijesti bijedna su scen0grafija svjetskog narihtavanja sužanjstva Big Brotheru!
Eto, preke ove žene-mehanico, jednog dana, će se Hrvatskoj otvoriti oči! Ona je mehanička igračka u rukama onog koji navija i sve ostale aktere. Koji su to akteri, političari i visoko rangirani društveni djelatnici u Hrvatskoj, biti će jednoga dana potpuno jasno i bjelodano. tada će se još jednom vidjeti ponavljanje povijesti...zabluda hrvatske politike, koja je dopustila da joj utvara
tempira život, simulirajući nekakvu kulturoeuropsku "pravdu". Nama bijednicima, :) narodu koji je uz ostale postavio temelje Europe .....
neka ih
a svakome kvislingu kad-tad ode glava
izdajnici, Jude , svoje domovine, oni koji nemaju niti krvi niti tla niti savijesti bijedna su scen0grafija svjetskog narihtavanja sužanjstva Big Brotheru![/quote:94d79c9450]
M 21 god., Zagreb Član od 03.07.2007. Pošalji poruku
Poruka: 39 (mladi forumaš)
Napisano: ponedjeljak, 23.7.2007 u 21:58 Tema: Carla del Ponte smatra kako se ne mora ispričati Vatikanu
Crla je dvolična ženska, kojoj je jedini cilj zatvoriti bilo koga iza rešetaka kako bo narodi mislili da je stigla pravda krvnicima. Ali nema pravde dok se ne zatvore glavni akteri i dok Carla ne prestane pomagati srbima.
M 28 god., Zagreb Član od 15.11.2006. Pošalji poruku
Poruka: 411 (forumaš u usponu)
Napisano: četvrtak, 26.7.2007 u 23:44 Tema: Carla del Ponte smatra kako se ne mora ispričati Vatikanu
[quote:e1f1a92663="Templar"]Najodvratnije stvorenje koja sam u životu vidio. Ta žena (ako jest žena) nema nista ljudsko u sebi. Ovratna je. :x[/quote:e1f1a92663]
ja sam vidija i odvratnijih stvorova.
a morebit mi se to samo pričinja