M 30 god., Zagreb Član od 17.03.2007. Pošalji poruku
Poruka: 695 (iskusni forumaš)
Napisano: ponedjeljak, 2.7.2007 u 12:31 Tema: U nedjelju akcija mladih: Zagrlimo grad
[quote:ca47df2383="Templar"]odi odavde ako ti smeta. Meni je istina važnija od tvog poimanja pristojnosti. Ne padam na takve patetične gluposti koje stalno ponavljas.[/quote:ca47df2383]
Opa!!
Tjeraš ljude s foruma!!
Ovo isto spada u tvoja djela?
Fuj.
Napisano: ponedjeljak, 2.7.2007 u 12:35 Tema: U nedjelju akcija mladih: Zagrlimo grad
mislim da znam o čemu temp govori. Imam frendicu povratnicu iz SAD-a i ona se svaki put naježi na riječ ekologija. Kaže da je to toliko isforsirano, toliko lažno i toliko u koristi onih koji najviše zagađuju, da jednostavno ne može čuti o tome. da, ekologija je nešto drugo...
a jes da me malo podsjetilo na titov slet :)
pa mi zatoplilo dušu
hahahahahahahahahahah
no svejedno, lijepo je da su se mladi našli..možda se netko i oženi.....
Napisano: ponedjeljak, 2.7.2007 u 12:45 Tema: U nedjelju akcija mladih: Zagrlimo grad
ma dobro, ja sam uz vas :)
ko vidi u svemu crnjake...taj ima svoje razloge..
na primjer zamišljam si sad templara..kakva mu je faca? grimasa lica...ak je mrakača ljuta, onda su mu obrve uvik ljuto strmoglavljene na oči koje se kolutaju, a usta su onak
hihi
dakle ak si templaru mrakača..šteta...naborat ćeš se prije vremena...
a mogal si i ti dati ruku u toj akciji...pa i ti si mladić :)
Napisano: ponedjeljak, 2.7.2007 u 12:59 Tema: U nedjelju akcija mladih: Zagrlimo grad
pazi krešimire usporedio si ga sa najstarijom ikonom...juj! za mene je ikona, vrh materijalizirane duhovnosti :)
a sjetih se onog Rubljova koji je slikao nevjerojatne ikone...poznat je po svojoj plavoj boji..nešto nalik na tirkiznu,...neponovljivo---nitko od majstora ikonopisa nije mogao postići i dobiti tu Rubljovu plavu (duhovnost- je plava boja) boju...
M 31 god., Zagreb Član od 15.05.2007. Pošalji poruku
Poruka: 4875 (stari forumaš) Status: moderator
Napisano: ponedjeljak, 2.7.2007 u 13:01 Tema: U nedjelju akcija mladih: Zagrlimo grad
[quote:ab6dc98839="Krešimir"][quote:ab6dc98839="Templar"]odi odavde ako ti smeta. Meni je istina važnija od tvog poimanja pristojnosti. Ne padam na takve patetične gluposti koje stalno ponavljas.[/quote:ab6dc98839]
Opa!!
Tjeraš ljude s foruma!!
Ovo isto spada u tvoja djela?
Fuj.[/quote:ab6dc98839]
Ne lupetaj. Rekao sam da ode s ove teme, a ne s foruma. To je velika razlika.
Napisano: ponedjeljak, 2.7.2007 u 13:07 Tema: U nedjelju akcija mladih: Zagrlimo grad
[quote:462fce0d1c="Krešimir"]Mladić tijelom, ali duša mu je stara ko najstarija ikona. Nasm :x[/quote:462fce0d1c]
Hvala ti na toj divnoj usporedbi. Ja zelim d ami dusa liči na satre ikone. Ni sam ne zna skako si me tiem pohvalio. Sjetim se jednog sveca koji ej gopvorio ljudima. Uvijek idite novim putevima ali uviejk na stari način.
Napisano: ponedjeljak, 2.7.2007 u 13:12 Tema: U nedjelju akcija mladih: Zagrlimo grad
[quote:3a9d0e5f33="Krešimir"]Ajde uhvatili smo se ekologije kao da je to jedino i glavno što definira graVITAciju. A nije tako.
Na PP mogu dati broj voditelja projekta koji će svima vrlo rado objasniti o čemu se tu radi. Ako nekog interesira istina sazat će.[/quote:3a9d0e5f33]
Nisi mi odgovorio jeste li zannstvena udruga, tko su vam znanstvenici kad imate toliko velike poduhvate kao sto su projekti o bioraznolikosti.
Znaci da trebate imati barem jedna tim znanstvenika (3-4) i uvjete za izvedbu tog projekta.
Što ćes ti raditi u okviru tog projekta.? bioraznolikost čega???
Koja Vam je metodologija. ???
ne mislite valjda da se lijepim željama i sladunjavim riječima rješava očuvanje bioraznolikosti uz koju molitvicu i pjesmicu na gitari. :roll:
Npr.agronom si. Kako bi npr. utvrdio autohtono hrvatsko bilje, vrste, vatrijatete, kultivare i zastito ih. To bi bio dobar projekt.
Od kojih svjetskih laboartiorija mislite trazite provjeru vasih rezultata?
Moj Krešimire bolje da predložis svojoj udruzi da se moli, a ne da se hvata nečega o čeme pojma nema.
Tako bi vise izgledali ozbiljno i odgovorno kao kršćani, a ne šaralatani.
Napisano: ponedjeljak, 2.7.2007 u 13:18 Tema: U nedjelju akcija mladih: Zagrlimo grad
[quote:08698fdb39="jasminka"]
a mogal si i ti dati ruku u toj akciji...pa i ti si mladić :)[/quote:08698fdb39]
Daj jasminak kaj ti je. Imam pametnieg posla nego baviti se infantilnim glupostima.
Od tih akcija nitko nema koristi. Mlaćenje prazne slame. Jedino eto oni koji to rade umisle da nesto famozno rade pa sami sebe zavaravju.
Ž 23 god., Zagreb Član od 02.06.2007. Pošalji poruku
Poruka: 170 (mladi forumaš)
Napisano: ponedjeljak, 2.7.2007 u 13:21 Tema: U nedjelju akcija mladih: Zagrlimo grad
[quote:171d3eff50="Templar"]odi odavde ako ti smeta. Meni je istina važnija od tvog poimanja pristojnosti. Ne padam na takve patetične gluposti koje stalno ponavljas.[/quote:171d3eff50]
ha ha da, tebi je sve patetično...i sve su ti gluposti...ma zapravo...priznajem ti si najpametniji na svijetu a mi budale što se uopće obračamo Vašoj Visosti...toliko znanja u jednom čovjeku, mudrosti...ah evo plačem od ganuća
Napisano: ponedjeljak, 2.7.2007 u 13:29 Tema: U nedjelju akcija mladih: Zagrlimo grad
evo
dao si jako dobre argumente Templaru!
.logično...zdravorazumski...
točno.
NO, kod našeg naroda tu, ne u Hercegovini (tamo se drže zajedno), je upravo ključni problem_ nezajedništva....samotnika....tako da..svaki slet me veseli :)