Ž 53 god., Koprivnica Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 4459 (stari forumaš)
[quote:bddf45f56d="ararat"][quote:bddf45f56d="sara"]Ararat, izmiješao si kruške i krumpire i pokušavaš odjednom napraviti i kompot i pire. Ne ide, mnogo mi je žao.
No, vadiš stvari iz konteksta vremena i prostora - križarski su ratovi bili politička stvar.[/quote:bddf45f56d]
nisam ni mislio da ces kao jedan od banalnih pojedinaca naci izliku i racionalno objasnjenje za zlo i ubijanje.to je politicka stvar, inkvizicija je politicko pitanje iliti neko trece moja situacija nema veze s tim i crkvenim stavovima ili njenoj pogresivosti i nepogresivosti koja dakako nema nikakve veze s navedenim primjerima jer to su ipak kruske i jabuke i samo moj jadni pire
ne treba ti biti zao meni je zao tebe.nema nista ruznije od covjeka koji izoblicuje i zatvara se pred istinom.temeljno je pitanje moze li crkva pogrijesiti ili ne i odgovor je jos jasniji.
ali banali pojedinci koje grade cijeli svoj svijet na nepogresivoj pogresivosti imaju strah da ce sve urusiti u tom trulezu pogresivosti.stoga poduprimo taj trulez jos neko vrijeme radi mira u nasim uspavanim tj vasim uspavanim glavama[/quote:bddf45f56d]
Ararat, ti tražiš izliku da na bilo koji način dezavuiraš Crkvu, odnosno da itzvedeš zaključak kako je eto ona u svemu pogrješiva pa je dakle, vjerojatno, pogriješila po špitanju homoseksualaca. Ma koliko ti stranu držala Jasminka, nećeš u tome uspjeti. A prebacivati na mene neki strah i uvjeravati me da sam uspavana glava - smiješno mi je. predugo sam na svijetu, suviše životnih iskustava nataložila da bi mi ovakav komentar mogao biti bilo što osim smiješan. Žao mi je.