M 26 god., Zagreb Član od 24.05.2008. Pošalji poruku
Poruka: 77 (mladi forumaš)
[quote:4ec73ae383="sara"]I taj bog svakako podržava homoseksualne sklonosti kao nešto sasvim ok! Ha, očito imaš nekog boga u kojega ja sigurno ne vjerujem, a ni Crkva. Ali, ti na to svakako imaš pravo.[/quote:4ec73ae383]
samo to imas za reci?preslozeno pitanje da bih na njega dao odgovor i tako jednostran i tvrd kao ti.
kao prvo po crkvenom ucenju u kojeg se zarko zaklinjes homoseksualna skolonost nije apsolutno nista lose niti grijeh vec njeno prakticiranje...
kao drugo da nazalost bog je tako velik i tajanstven da ga nitko nikad nece shvatiti niti ukalupiti a ljudi sami sebi tao moraju kreirati neke bogove koji su ovakvi ili onakvi...ali uglavnom vrlo antropomorfni.tako da ti ni ja ni ti ne znamo sto ce biti kad stanemo pred boga i hoce li bog mene osuditi za to sto jesam ili nece.prepustimo taj sud bogu.ono u sto ti i ja vjerujemo je svejedno tako daleko od prave slike boga da nam se bog vjerojatno samo smijesi jer smo takvi-ljudi.
moje pravo je biti covjek. i trudim se to postajati.a covjek nije nista drugo nego egzistencija slobode pa bila to i sloboda od krive slike boga