M 26 god., Zagreb Član od 24.05.2008. Pošalji poruku
Poruka: 77 (mladi forumaš)
[quote:8f0e4b1712="jasminka"]
a čuj, ispao si kriv jer si liječnik :P
Mogu samo reći da nam kao liječnik možeš puno dati i na forumu...recimo, da ako sex u braku nije produhovkljen, nego je mehaničko zadovoljenje, sigurno nastaju i boljkice kod žene ..
ne znam kakva si liječnik, ali ako se baviš možda tumorima, mislim da bi me sasvim dobro razumio.
tema koju se izbjegava je toliko bitna iz toga nam ide odrednica života..jer kako kažeš ti si u manjini, a ima u tim hetero parovima manjina manjine...
razne bolesti štitnjaće, tumori jajnika, maternice, mogu biti posljedica neljubavi u braku...
[/quote:8f0e4b1712]
ne savim si u krivu.covjek ne moze oboliti od nekih bolesti zato jer u seksu ili braku nema ljubavi!!!!to da nezadovoljstvo ili ako hoces stres i frustracija koji mogu proizici iz toga mogu pogorsati stanje ili predispoziciju da, ali nikako ovo sto tvrdis.
ja ti na to ovako gledam : nekad smo slijepi i nezahvalni za ono sto nam bog daje.mozda je i bolest dar, nova sansa da pokusamo ispocetka odvojimo nebitno od bitnog.srecem ljudi koji nikad nisu bili sretniji iako su bolesni-shvacaju sto je vazno u zivotu.zivot je dar treba ga zivjeti i prihvatiti kakav god kriz da imas a bog ti ga je dao jer zna da ga mozes nositi.uostalom vjernik si-koja ti ljubav treba osim bozje?tu ti je sva ljubav i uvijek imas ljude koje ti bog salje u najgorim trenutcima, ljude na koje se mozes osloniti koji ce ti biti podrska, samo to ne shvacas.druga sje stvar sto mi zelimo od ljubavi i kako si je predocavamo.dakle, bog ima plan za tebe samo ga trebas mirno prihvatiti.a to moze znaciti da mozda i taj brak nije za tebe ( ovo govorim hipotetski) jer znam kakvi su vasi stavovi o razvodu...