M 9 god., Zagreb Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 531 (iskusni forumaš)
[quote:eed67ff168="jasminka"]Inspektore, zaista imaš maštu kad bi naši političari bar frtalj od tega imali..
Dakle, ti i ja se ne slažemo. Ili se praviš bedast...............
jer ipak se pokazuje da je papa moćnik i da ono što je sebi napisao u referat nakon čitanja i korekture mogal je korigirati.(pazi jasminke, ona bi korigirala papu! Grjozzno!) Tj. njemu se nije omaklo, kako ga neki kršćani nastoje opravdati. neg je lipo moga ka ča se od proroka i oćekuje, reći svoje mišljenje o problemu koji je "rubni".
A sad ča je tu je..samo velim, papa je čovik, e..i njegova greška teža je od moje zbog odgovornosti koju nosi...ali nitko nije savršen....
ja sam mu već oprostila i smirila se..samo sad se tu s vama natežem iz čiste ljubavi prema.............diskusiji :roll:
još da ti inspektore sugeriram (e viš kako ne moren odolit ) da malo proširiš taj scenario sa plakatiman, pa da napravimo film..zval bi se : Prorok Bezgrešni :arrow:[/quote:eed67ff168]
Ma slažemo se da se ne slažemo... i di ćeš lipje... čakulamo. To je zato ča su i nas zapale baren mrvice Logosa. Ako se mi od srca cinimo pa nećemo vajda svaku rič ako nan se čini kriva doživit ko tojagu.Di bi stiga kad bi za svaku grubu rič potega tojagu. Moja minusica i ja bi bili već sto puti na naslovnici Večernjaka. Zna me moja minusica i teološki, u sam moj bitak gricnut...pa ako pogodi u sridu, ča mi je činit... dignut galamu, napast njezin bitak...po svin točkan i zakjučkon da ona uopće i nije bitak, vengo jest obični nebitak...oli, nakon tih grickanja lipo tri puta duboiko udahnut nasmiješit se i pitat: Lipa moja, oli ja za tebe jesan oli nisan.Kad reče: jesi, onda ću ja njoj reč:e, onda ti obečajen da ono ča si pogodila u sridu više od mene nećeš ni čut ni vidit. To vridi i obrnuto. Ako reče: nisi...onda lipo možemo, kad nan je Logos zalupija vrata, u Večernjak, da i svit jema malo zanimacije.