M 41 god., Zagreb Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 160 (mladi forumaš)
[quote:9f3479fede="Inspektor Prilika"][quote:9f3479fede="hrki"][quote:9f3479fede="jasminka"]hrki, ja sam ipak malo podozriva prema tome..čini mi se da je papa nešto pokrenuo..ne ono loše..nego nešto drugo...ako je to filter za ove negativnosti koje su nam svima svakodnevne, neduhovnost i "sloboda" u svemu i sa svime, pad morala i druge naše katasrofe današnjice, tada je papa pravi prorok..U srcu ga volim. a ovo drugo je preispitivanje...
danas su mi došli neki ljudi iz Zg. koji mjesećno hodoćašće u Međugorje(imaju svoje razloge). Muž je bio prilično negativan u svezi papinog predavanja, kojeg nije ni pročitao. rekla sam mu da si je dopustio da s njime manipuliraju mediji.
Žena je, kao što i jesmo mi žene (uz Ivana jedine ostale sa Isusom na Golgoti :oops: ) bila ipak opreznija i o papi izvlačila same pluseve iz nedaleke prošlosti..
kaže o međugorju se papa pozitivno izjašnjavao...pa eto..smirili smo muža i dale mu lektiru [/quote:9f3479fede]
ma ne , ja sam ti to rekao više retorički
nisam mislo na papu, mislio sam na druge [/quote:9f3479fede]
Odahnija san Hrki. Vidin da i ti imaš mota za viceve, pa iden onako retorički, bez da se na ikog odnosi pitat: može li vidilica krivo prinit Gospinu poruku... jer je tega dana loše vrime, grube visti sa svitskih burzi, muž usta na livu nogu...[/quote:9f3479fede]
prika ne znam , možda je tvoje pitanje
zamka pitanje, ali I ll take a chance
budi siguran kad su počela ukazanja
80-tih da je nisu zanimale burze, a muža
nije imala, tako da nije mogla pogriješit :) :D :roll:
ali teoretska šansa uvijek postoji, da pogriješi
ali postoji još VJEROJATNIJA šansa da je netko drugi
u prenošenju informacije pogriješi, nadodao iskrivi
isl.- neću ulaziti dali slučajno ili namjerno i zlonamjerno