Ž 89 god., Zagreb Član od 06.06.2009. Pošalji poruku
Poruka: 519 (iskusni forumaš)
Napisano: subota, 4.7.2009 u 0:34 Mijenjano: subota, 4.7.2009 u 0:35 (jesa_zg) Tema: Bog islama i Bog kršćanstva
muslim
piše: Markoni mi je poslao poruku u vezi onog pitanja kad je Isus razapet i kad je otkopana njegova grobnica.
Isus je ukopan u petak uvecer,a grobnica je otkopana u nedjelju ujutru sto znaci da je bio u grobu:petak uvecer(1 vece)
Subota (jedan dan),i noc (2 vece)=2 noci,1 dan .
Evandjelje po Mateju,12.poglavlje,stihovi,38-40,stoji"Kao sto je Jona bio u utrobi morske namani tako ce i Sin covjeciji biti u krilu zemlje 3 dana i 3 noci."=neispunjeno prorocanstvo
Opet s...š. Židovi nisu mjerili vrijeme tako kako ispada po tvojoj riječi, a tvoja riječ nije dostojna moga znanja,truda itd. da ti to pojasnim. Da kod tebe se ne pojašnjava nego ( objsn m ba) Nemoj se kofrčit ba ovo je nešto vrlo ozbiljno i za malo jače ...
Napisano: subota, 4.7.2009 u 0:38 Tema: Bog islama i Bog kršćanstva
muslim
piše: Prije svega zao mi je zbog stolice i zasto moras s mrznjom se obracati prema meni.I reci sta si htjela.
Kad si tako brzo zaboravio, ja sam ona koja ti je preporučila nešto oko turaka i muslimana, točnije pitala ako si musliman znaš li od kuda muslimani u BiH? To bi bilo koje si loze turske ili poturčeni katolika u bih za vrijeme osmanlija i ostalih horda.
Napisano: subota, 4.7.2009 u 0:47 Tema: Bog islama i Bog kršćanstva
muslim
piše: Krscana ili slavena i kakve to veze ima molim te objasni mi
Neko ko ima dosta strpljenja bih ti trebao, ako ima volje ppojasnit.Odnosi se na to da kao musliman bih morao znati svoje porijeklo kao što ga znaju i drugi narodi. Jasno, ja sam se uvijek pitala što bih bilo sa muslimanima u SFRJ da im tito nije priznao narodnost-koja je umjetna tvorevina najbliže poređena sa silom nastanka iste te nezaboravljene zemlje. To je novija povijest.
M 15 god., Van Hrvatske Član od 15.06.2009. Pošalji poruku
Poruka: 281 (forumaš u petoj brzini)
Napisano: subota, 4.7.2009 u 0:49 Tema: Bog islama i Bog kršćanstva
Pozuri nemam puno vremena pitaj sta hoces i ako mislis o necemo bas raspravljati nemozemo ovako preko foruma.Ukoliko htjednes opsirno raspravljanje slobodan sam od 8.jula
Napisano: subota, 4.7.2009 u 0:53 Tema: Bog islama i Bog kršćanstva
Kako si sladak u mom kraju kažu za takve ah štaću ti pričat ti to znaš. Ne želim te ništa pitat osim konstatirat da ne želiš priznat svoje porijeklo a ja ti preporučam čitanje literature o Hrvatskim kraljevskim obiteljima . Počni sa Kotromanić-Kosača...
Napisano: subota, 4.7.2009 u 0:55 Tema: Bog islama i Bog kršćanstva
Dobro si rekla sta bi bilo sa muslimanima da Tito ih nije priznao kao narodnost.A sto se tice Dzihada molim te pogledaj malo sta krstasi(pretezno Amerikanci) radi muslimanima samo ne izlazi u javnost pa onda nesto reci.Ali nisu svi krscani isti ima stvarno mnogo kako treba krscana ali otvoren sam za sve teme uvezi:Islama i terorizma od 8 jula pozdrav moram ici cujemo se.
Napisano: subota, 4.7.2009 u 0:59 Tema: Bog islama i Bog kršćanstva
muslim
piše: Dobro si rekla sta bi bilo sa muslimanima da Tito ih nije priznao kao narodnost.A sto se tice Dzihada molim te pogledaj malo sta krstasi(pretezno Amerikanci) radi muslimanima samo ne izlazi u javnost pa onda nesto reci.Ali nisu svi krscani isti ima stvarno mnogo kako treba krscana ali otvoren sam za sve teme uvezi:Islama i terorizma od 8 jula pozdrav moram ici cujemo se.
Dzihad i terorizam me ne zanimaju dobro sam zaključila da tu nisi zbog vjere.
M 45 god., Zagreb Član od 16.02.2009. Pošalji poruku
Poruka: 1929 (građanin foruma)
Napisano: subota, 4.7.2009 u 21:34 Tema: Bog islama i Bog kršćanstva
muslim
piše: Dobro si rekla sta bi bilo sa muslimanima da Tito ih nije priznao kao narodnost.A sto se tice Dzihada molim te pogledaj malo sta krstasi(pretezno Amerikanci) radi muslimanima samo ne izlazi u javnost pa onda nesto reci.Ali nisu svi krscani isti ima stvarno mnogo kako treba krscana ali otvoren sam za sve teme uvezi:Islama i terorizma od 8 jula pozdrav moram ici cujemo se.
Daj ne budi neposten prem amerikancima, da njih nije bilo ne bi bilo muslimana u okolo u susedstvu i bosni pogotovo ne nakon onog sto bi ostali susjedi uradli u ovom ratu.
Dakle kad molis reci koju dobru za USAF nije to bio andjeo osvetnik nego americki bombarderi, da nije bilo njih ti bi bio rahmetli, bez obzira na sve muslimane okolo po svetu ...
M 25 god., Van Hrvatske Član od 12.03.2009. Pošalji poruku
Poruka: 1352 (građanin foruma)
Napisano: srijeda, 8.7.2009 u 11:32 Tema: Bog islama i Bog kršćanstva
muslim
piše: Markoni mi je poslao poruku u vezi onog pitanja kad je Isus razapet i kad je otkopana njegova grobnica.
Isus je ukopan u petak uvecer,a grobnica je otkopana u nedjelju ujutru sto znaci da je bio u grobu:petak uvecer(1 vece)
Subota (jedan dan),i noc (2 vece)=2 noci,1 dan .
Evandjelje po Mateju,12.poglavlje,stihovi,38-40,stoji"Kao sto je Jona bio u utrobi morske namani tako ce i Sin covjeciji biti u krilu zemlje 3 dana i 3 noci."=neispunjeno prorocanstvo
Pretpostavio sam unapred zašto si to pitao. Kad malo pažljivije pročitaš deo Jevanđelja koji govori o Hristovoj smrti i uskrsnuću, videćeš da je po Njegovoj smrti se smrklo i opet razdanilo ( Luka 23,44-45). To je prvi dan. Ispunjeno je proročanstvo.
M 25 god., Van Hrvatske Član od 12.03.2009. Pošalji poruku
Poruka: 1352 (građanin foruma)
Napisano: srijeda, 8.7.2009 u 11:48 Mijenjano: srijeda, 8.7.2009 u 12:00 (markoni) Tema: Bog islama i Bog kršćanstva
muslim
piše: ja vama samo trazim da mi samo reknete jeli Isus govorio grcki jezik pa da orginalna Biblija bude na grckom ili bi trebala da bude na hebrejskom.
Ne, Isus nije govorio na grčkom,već na aramejskom. On nije ništa pisao za života na zemlji, osim par reči po prašni, koje ne znamo. Nije nikada ni diktirao nikome svoje reči, nije imao ni potrebe, jer je znao da će njegovi učenici proširiti Njegove reči nadahnuti Duhom Svetim.
''A ima još mnogo toga što učini Isus i kad bi se sve redom popisalo, sav svijet, mislim, ne bi obuhvatio knjiga koje bi se napisale.'' ( Jovan 21, 25). U tome je razlika između Svetog Pisma i Kur'ana. Biblija nije skup zapisanih izreka nekog čoveka, već svedočanstva ljudi vođenih Duhom o Gospodu.
Napisano: srijeda, 8.7.2009 u 13:00 Tema: Bog islama i Bog kršćanstva
markoni
piše: Pretpostavio sam unapred zašto si to pitao. Kad malo pažljivije pročitaš deo Jevanđelja koji govori o Hristovoj smrti i uskrsnuću, videćeš da je po Njegovoj smrti se smrklo i opet razdanilo ( Luka 23,44-45). To je prvi dan. Ispunjeno je proročanstvo.
Procitaj ovaj stih Evandjelje po Mateju,12.poglavlje,stihovi,38-40,stoji"Kao sto je Jona bio u utrobi morske namani tako ce i Sin covjeciji biti u utrobi zemlje 3 dana i 3 noci."U UTROBI ZEMLJE bice 3 dana i 3 noci ali u utrobi zemlje i posto vi kazete da je Isus bio u grobu mrtav odmah je i to neispunjeno prorocanstvo posto je Jona bio ziv u utrobi ribe.takodze se i molio eto i to vam je jos jedan dokaz da je ovo neispunjeno prorocanstvo.Poz.