M 30 god., Van Hrvatske Član od 27.10.2007. Pošalji poruku
Poruka: 416 (forumaš u usponu)
Napisano: srijeda, 19.11.2008 u 13:33 Tema: Gospina biografija
Vicka Ivanković-Mijatović jedna je osoba koje tvrde da svakodnevnu viđaju Gospu, a u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju kaže da joj je "Gospa tumačila cijeli životopis i to sam zapisala u tri bilježnice koje su spremne za tisak". Još dodaje kako samo čeka da joj Gospa javi pa da objavi njenu biografiju.
Prepričala je i kako ju je Gospa bila odvela u obilazak raja, čistilišta i pakla. Sve je trajalo 20 minuta, a kaže da je raj "veliki beskonačni prostor osvijetljen svjetlošću", u njemu ljudi hodaju odjeveni u sive, ružičaste i žute haljine, a iznad njih kruže mali anđeli. Čistilište je također veliki prostor, no u njemu se ljudi ne vide. Jedino se vidi tama siva kao pepeo, dok u paklu postoji velika vatra u sredini iz koje izlaze ljudi.
Iako ja ne vjerujem u to, svejedno me jako zanima ta biografija pa me obavezno obavijestite kad knjiga bude izašla u prodaju. Tekst sam prnijeo sa monitor.hr-a.
M 20 god., Zagreb Član od 12.09.2008. Pošalji poruku
Poruka: 66 (mladi forumaš)
Napisano: srijeda, 19.11.2008 u 14:50 Tema: Gospina biografija
outspacer
piše: Vicka Ivanković-Mijatović jedna je osoba koje tvrde da svakodnevnu viđaju Gospu, a u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju kaže da joj je "Gospa tumačila cijeli životopis i to sam zapisala u tri bilježnice koje su spremne za tisak". Još dodaje kako samo čeka da joj Gospa javi pa da objavi njenu biografiju.
Prepričala je i kako ju je Gospa bila odvela u obilazak raja, čistilišta i pakla. Sve je trajalo 20 minuta, a kaže da je raj "veliki beskonačni prostor osvijetljen svjetlošću", u njemu ljudi hodaju odjeveni u sive, ružičaste i žute haljine, a iznad njih kruže mali anđeli.
HE HE HE HE
Zanimljiva mi je sintagma "veliki beskonačni prostor"
a kad bi sliku o onom svijetu temeljili na izjavama tobožnjih vidjelaca koji povremeno posvećuju nebeske sfere, iako ljudsko uho nije čulo ni oko vidjelo, imali bismo veliki broj proturječnosti i sumnjam da bi se ikad dogovorili...
M 31 god., Zagreb Član od 15.05.2007. Pošalji poruku
Poruka: 4875 (stari forumaš) Status: moderator
Napisano: srijeda, 19.11.2008 u 17:03 Mijenjano: srijeda, 19.11.2008 u 17:06 (Templar), srijeda, 19.11.2008 u 17:14 (Templar), srijeda, 19.11.2008 u 17:15 (Templar) Tema: Gospina biografija
Joj, ja nestrpljivo očekujem vec odavno to famozno Vickino izdanje Gospine biografije. To će svakako biti bestseler desteljeca.
Nadam se da ce Vickina Gospina biografija biti nadasve detaljna i osebujna i da će u poboznim glupostima, bizarnostima, ludostima i izmišljotinama zasjeniti sve dosadašnje biografije nase drage Gospe koje su bile rezultat drugih "objava i ukazanja", kojih je bilo na hrpe u katoličkom svijetu. .
Od kad sam jos u prosloj godinu čuo najavu te predragocijene vijesti, nestrpljivo cekam da konacno izađe to bizarno izdanje i da počnem uzivati u čitanju tog međugorskog cirkusa.
Bas me zanima hoce li se u tom "bogoljubnom" Vickinom izdanju dati nešto novo o Gospinom životu, što već ne znamo iz prijašnjih objava, tipa nekih novosti iz Gospine garderobe, jelovnika, dnevnih obaveza, nazaretskih tračeva, i dr.
Super. Imat ćemo jos jednu poboznu zabavu i cirkus. Predivno
Ž 37 god., Osijek Član od 21.09.2008. Pošalji poruku
Poruka: 1281 (stari forumaš)
Napisano: srijeda, 19.11.2008 u 18:40 Tema: Gospina biografija
outspacer
piše:
Prepričala je i kako ju je Gospa bila odvela u obilazak raja, čistilišta i pakla. Sve je trajalo 20 minuta, a kaže da je raj "veliki beskonačni prostor osvijetljen svjetlošću", u njemu ljudi hodaju odjeveni u sive, ružičaste i žute haljine, a iznad njih kruže mali anđeli. Čistilište je također veliki prostor, no u njemu se ljudi ne vide. Jedino se vidi tama siva kao pepeo, dok u paklu postoji velika vatra u sredini iz koje izlaze ljudi.
Iako ja ne vjerujem u to, svejedno me jako zanima ta biografija pa me obavezno obavijestite kad knjiga bude izašla u prodaju. Tekst sam prnijeo sa monitor.hr-a.
do raja se voziva nagibnim vlakom, a u paklu je bila u bikiniju zbog velike vrućine
na toj velikoj vatri u paklu se peče roštilj, petar pan radi kao dostavljač, dok se kokice i kestenje peče na manjoj vatri i naravno sluša se Severinina pjesma zdravo Marijo
M 30 god., Zagreb Član od 01.11.2008. Pošalji poruku
Poruka: 754 (iskusni forumaš)
Napisano: četvrtak, 20.11.2008 u 1:48 Tema: Gospina biografija
outspacer
piše: Vicka Ivanković-Mijatović jedna je osoba koje tvrde da svakodnevnu viđaju Gospu, a u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju kaže da joj je "Gospa tumačila cijeli životopis i to sam zapisala u tri bilježnice koje su spremne za tisak". Još dodaje kako samo čeka da joj Gospa javi pa da objavi njenu biografiju.
Ta Vicka..........................................................
hhhmmmmmmmmmmmm..................., vrlo nevjerojatno, vrlo nevjerojatno.......................
M 31 god., Zagreb Član od 15.05.2007. Pošalji poruku
Poruka: 4875 (stari forumaš) Status: moderator
Napisano: četvrtak, 20.11.2008 u 16:54 Mijenjano: četvrtak, 20.11.2008 u 16:57 (Templar) Tema: Gospina biografija
Mene živo zanima da li će naša bogoljubna Vicka u toj biografiji navesti i što god o Isusovom puberetu. To područje je do sada vrlo slabo pokriveno u "obajavama" sličnog tipa. U spisima od famoznih "objava" Marije Agredska i Marije Valtorte sam našo vrlo slabo podataka o tome. Doduse moram priznati da sam kod te dvije svete lude našo pregršt predragocijenih podataka o gospinoj garderobi i kuharici.
Prekrasan je katolički svijet sa tim beskrajnim i konstantnim umnažanjem svih mogucih, ali uvijek suludih "objava", kojima nikad kraja, a sve te "objave" lupetaju uvijek o jednom te istom - Muka Isusova i Život Marijin u milione varijacija i oblika.
Napisano: četvrtak, 20.11.2008 u 17:33 Tema: Gospina biografija
outspacer
hmmm
je li to biografija ili turistički vodić kroz Raj Nebeski?
dobro je to...mislim onak, da ne zalutamo i tam kak i tuj....neka nas Vicka dobro uputi.